payner_tv Публикувано на Октомври 4 Report Share Публикувано на Октомври 4 Избирате САМО ПО ЕДИН албум от всяка група. Този, който събере най-много гласове от групата си продължава към финал, където ще избираме най-добрия измежду топ 8. Група 1 ДесиСлава - Мистерия Магда - Спаси ме любов Тони Дачева и орк. Кристал - Всичко е любов Група 2 Гергана - Губя те бавно Ивана - Мирише на любов Галена - Официално забранен Група 3 Емилия - Самотна стая Ивана - Няма спиране ДесиСлава - Любовта е само чувство Група 4 Глория - Крепост Емилия - Смелите си имат всичко Весела - На седмото небе Група 5 Ивана - Доза любов Мария - Осъдена душа Цветелина Янева - Мога пак Група 6 Камелия - Нещо горещо Екстра Нина - Деветият елемент Райна - Добра новина Група 7 Глория - Илюзия Преслава - Не съм ангел Анелия - Не поглеждай назад Група 8 Камелия - Има любов Галена - Аз Анелия - Погледни ме в очите Краен срок : Неделя 20:00 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 ДесиСлава- Мистерия Ивана- Мирише на любов Ивана- Няма спиране Глория- Крепост Ивана- Доза любов Камелия- Нещо горещо Преслава- Не съм ангел Анелия- Погледни ме в очите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 ДесиСлава- Мистерия Ивана- Мирише на любов Ивана- Няма спиране Глория- Крепост Ивана- Доза любов Камелия- Нещо горещо Преслава- Не съм ангел Анелия- Погледни ме в очите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 ДесиСлава - Мистерия Гергана - Губя те бавно Ивана - Няма спиране Глория - Крепост Ивана - Доза любов Екстра Нина - Деветият елемент Преслава - Не съм ангел Анелия - Погледни ме в очите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Група 1 ДесиСлава - Мистерия Група 2 Гергана - Губя те бавно Група 3 ДесиСлава - Любовта е само чувство Група 4 Глория - Крепост Група 5 Ивана - Доза любов Група 6 Камелия- Нещо горещо Група 7 Анелия - Не поглеждай назад Група 8 Анелия - Погледни ме в очите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Група 1 - "Мистерия" Деси Слава Група 2 - "Губя те бавно" Гергана Група 3 - "Любовта е само чувство" Деси Слава Група 4 - "Крепост" Глория Група 5 - "Осъдена душа" Мария Група 6 - "Деветият елемент" Екстра Нина Група 7 - "Илюзия" Глория Група 8 - "Погледни ме в очите" Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Група 1: "Мистерия" - Деси Слава Група 2: "Губя те бавно" - Гергана Група 3: "Любовта е само чувство" - Десислава Група 4: "Крепост" - Глория Група 5: "Доза любов" - Ивана Група 6: "Деветият елемент" - Екстра Нина Група 7: "Илюзия" - Глория Група 8: "Има любов" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Това вече наистина е демонично трудно! Тони Дачева и орк. Кристал - Всичко е любов Ивана - Мирише на любов Ивана - Няма спиране Глория - Крепост Мария - Осъдена душа Райна - Добра новина Преслава - Не съм ангел Анелия - Погледни ме в очите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 ДесиСлава- Мистерия Ивана- Мирише на любов ДесиСлава- Любовта е само чувство Весела- На седмото небе Ивана- Доза любов Камелия- Нещо горещо Преслава - Не съм ангел Галена- Аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 ДесиСлава - Мистерия Галена - Официално забранен Ивана - Няма спиране Емилия - Смелите си имат всичко Цветелина Янева - Мога пак Райна - Добра новина Преслава - Не съм ангел Галена - Аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Група 1 Магда - Спаси ме любов Група 2 Гергана - Губя те бавно Група 3 Емилия - Самотна стая Група 4 Глория - Крепост Група 5 Цветелина Янева - Мога пак Група 6 Камелия - Нещо горещо Група 7 Преслава - Не съм ангел Група 8 Камелия - Има любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Група 1 Магда - Спаси ме любов Група 2 Гергана - Губя те бавно Група 3 Ивана - Няма спиране Група 4 Глория - Крепост Група 5 Цветелина Янева - Мога пак Група 6 Райна - Добра новина Група 7 Преслава - Не съм ангел Група 8 Галена - Аз Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Група 1 Тони Дачева и орк. Кристал - Всичко е любов Група 2 Гергана - Губя те бавно Група 3 ДесиСлава- Любовта е само чувство Група 4 Глория - Крепост Група 5 Цветелина Янева - Мога пак Група 6 Камелия - Нещо горещо Група 7 Анелия - Не поглеждай назад Група 8 Галена - Аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 ДесиСлава - Мистерия Галена - Официално забранен Ивана - Няма спиране Емилия - Смелите си имат всичко Цветелина Янева - Мога пак Райна - Добра новина Преслава - Не съм ангел Галена - Аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 РЕЗУЛТАТИ: Група 1 ДесиСлава - Мистерия - 9 Магда - Спаси ме любов - 2 Тони Дачева и орк. Кристал - Всичко е любов - 2 Група 2 Гергана - Губя те бавно - 7 Ивана - Мирише на любов - 4 Галена - Официално забранен - 2 Група 3 Емилия - Самотна стая - 1 Ивана - Няма спиране - 7 ДесиСлава - Любовта е само чувство - 5 Група 4 Глория - Крепост - 10 Емилия - Смелите си имат всичко - 2 Весела - На седмото небе - 1 Група 5 Ивана - Доза любов - 6 Мария - Осъдена душа - 2 Цветелина Янева - Мога пак - 5 Група 6 Камелия - Нещо горещо - 6 Екстра Нина - Деветият елемент - 3 Райна - Добра новина - 4 Група 7 Глория - Илюзия - 2 Преслава - Не съм ангел - 9 Анелия - Не поглеждай назад - 2 Група 8 Камелия - Има любов - 2 Галена - Аз - 5 Анелия - Погледни ме в очите - 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 РЕЗУЛТАТИ: Група 1 ДесиСлава - Мистерия - 9 Магда - Спаси ме любов - 2 Тони Дачева и орк. Кристал - Всичко е любов - 2 Група 2 Гергана - Губя те бавно - 7 Ивана - Мирише на любов - 4 Галена - Официално забранен - 2 Група 3 Емилия - Самотна стая - 1 Ивана - Няма спиране - 7 ДесиСлава - Любовта е само чувство - 5 Група 4 Глория - Крепост - 10 Емилия - Смелите си имат всичко - 2 Весела - На седмото небе - 1 Група 5 Ивана - Доза любов - 6 Мария - Осъдена душа - 2 Цветелина Янева - Мога пак - 5 Група 6 Камелия - Нещо горещо - 6 Екстра Нина - Деветият елемент - 3 Райна - Добра новина - 4 Група 7 Глория - Илюзия - 2 Преслава - Не съм ангел - 9 Анелия - Не поглеждай назад - 2 Група 8 Камелия - Има любов - 2 Галена - Аз - 5 Анелия - Погледни ме в очите - 6 къде бързаш ? аз не съм гласувал още Краен срок : Неделя 20:00 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Група 1 ДесиСлава - Мистерия Група 2 Галена - Официално забранен Група 3 ДесиСлава - Любовта е само чувство Група 4 Глория - Крепост Група 5 Цветелина Янева - Мога пак Група 6 Райна - Добра новина Група 7 Анелия - Не поглеждай назад Група 8 Галена - Аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 ДесиСлава - Мистерия Галена - Официално забранен Ивана - Няма спиране Емилия - Смелите си имат всичко Цветелина Янева - Мога пак Райна - Добра новина Преслава - Не съм ангел Галена - Аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Октомври 9 Author Report Share Публикувано Октомври 9 Какви обрати в последните 10 минути! РЕЗУЛТАТИ: Група 1 ДесиСлава - Мистерия - 11 Магда - Спаси ме любов - 2 Тони Дачева и орк. Кристал - Всичко е любов - 2 Група 2 Гергана - Губя те бавно - 7 Ивана - Мирише на любов - 4 Галена - Официално забранен - 4 Група 3 Емилия - Самотна стая - 1 Ивана - Няма спиране - 8 ДесиСлава - Любовта е само чувство - 6 Група 4 Глория - Крепост - 11 Емилия - Смелите си имат всичко - 3 Весела - На седмото небе - 1 Група 5 Ивана - Доза любов - 6 Мария - Осъдена душа - 2 Цветелина Янева - Мога пак - 7 Група 6 Камелия - Нещо горещо - 6 (оценка: 9.77) Екстра Нина - Деветият елемент - 3 Райна - Добра новина - 6 (оценка: 8.57) Група 7 Глория - Илюзия - 2 Преслава - Не съм ангел - 10 Анелия - Не поглеждай назад - 3 Група 8 Камелия - Има любов - 2 Галена - Аз - 7 Анелия - Погледни ме в очите - 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари