Kitty Публикувано на Октомври 6 Report Share Публикувано на Октомври 6 Здравейте! Ще празнувате ли Хелоуин тази година? И ако да - как мислите да се маскирате, избрахте ли си герой или персонаж? А кой е любимият ви герой? А историческа личност? Аз искам да се маскирам като Мини Маус, ама няма да ме огрее, защото няма откъде да си намеря роклята на Мини, иначе имам белите ръкавици на Мики от "Макдоналдс" от 1998 година, мога да си намеря ушенцата с панделката и черно поло, имам черен клин и готово. Иначе си мисля да се превъплътя в историческа личност, в Ане Франк, само дето нямам подходящи тоалети, нито знам как се прави прическата и. Май пак ще си остана тиквичка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Не. Никога не го празнувам. И тази година ще пропусна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ако се събера с приятели...защо не? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Разбира се, че ще празнувам ! искам да се маскирам като Харлей Куеен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Разбира се, че ще празнувам ! искам да се маскирам като Харлей Куеен Ще ти отива... Има 3 седмици, не знам още... Пада се понеделник, така че сигурно не... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ще се маскирам като Яница и ще плаша децата в мола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ами не мисля, че ще правя нещо защото на втори имам изпит. Преди години мачках като вампир и дракула! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Разбира се, миналата година бях Тейт от AHS сезон 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Аз ще се дегизирам като: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Няма да се дегизирам, никога не съм, макар че би ми било забавно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Не, не искам да чувам за него, тогава ще е ад на работа. Някакъв измислен празник. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Не. Никога не го празнувам. И тази година ще пропусна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Не. Никога не го празнувам. И тази година ще пропусна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Ще се маскирам като Яница и ще плаша децата в мола. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Някаква идея как да се дигизирам като свинска опашка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Не съм го празнувал досега, няма да го празнувам тази година. Това не е наш празник, не мога да го възприема. На въпросната вечер вече не отварям и врата, защото ми е неловко като питам родителите за какво си водят децата и да ми кажат, че не знаят. /хейт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Ще се маскирам като Яница и ще плаша децата в мола. :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ще съм утрепана от работа заради тъпите лапета като напълнят Мола с измислените им игри. Мразя го този Хелоуин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не, но със сигурност ще си пусна някой брутален филм на ужасите. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Кити, тиквичка ли беше, защото изведнъж ми се приядоха пълнени тиквички Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари