Slunchice. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Щом Дейнджър и Senhor признаха Теди, смятайте какво е положението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Щом Дейнджър и Senhor признаха Теди, смятайте какво е положението. Положението е същото като с предните й песни. Тия простотии вече почнаха да писват. Видя се, че гледанията на последните й две парчета паднаха наполовина в сравнение с най-големите й хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Пореден потрес, само за дискотека... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Положението е същото като с предните й песни. Тия простотии вече почнаха да писват. Видя се, че гледанията на последните й две парчета паднаха наполовина в сравнение с най-големите й хитове. Имах предвид, че щом хора, които не понасят Теди, се кефят на тази песен, смятайте какво става. Ще си говорим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Ами по собствено желание не бих си я пуснал втори път. Иначе ми напомня на ''Дай ми свобода''. Малко преди последния припев иначе е много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Много е якаааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Много взе да ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 17 000 за час. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Пореден потрес, само за дискотека... Да, ако си на 18-19 години леке - ОК. Аз за това спрях да ходя на чалготеки, чак тъпо ти става, дори алкохолът менте не ще да помогне от такива просташки повърни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Много взе да ми харесва. Верно песента ще е огромен хит :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Хит у вас. Това 2-ри път няма да си го пусна. Дори не съм я свалила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Положението е същото като с предните й песни. Тия простотии вече почнаха да писват. +1 Не може да надмине "Пеперудките", която си остава най-вървежната й простотия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Пълна пародия. Чудя се кога най-сетне ще се откаже и ще спре да дърпа поп-фолка надолу с подобни безсмислени "песни". Да се връща в махалата и да остави певици като Нелина, Глория и останалите можещи да творят и да вдигат реномето на жанра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Пълна пародия. Чудя се кога най-сетне ще се откаже и ще спре да дърпа поп-фолка надолу с подобни безсмислени "песни". Да се връща в махалата Когато Райнето разбере, че "смислените" й песни са бозички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Мачкай, Тедии. Брутална песен е това, страшен хит ще е. Моралистите да се скрият. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Мачкай, Тедии. Брутална песен е това, страшен хит ще е. Моралистите да се скрият. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Жалко че това не може да се опише с думата "провокация" a директно с "простотия". Добре не е толкова мазна, това е плус. Припева е ок, но останалото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Жалко че това не може да се опише с думата "провокация" a директно с "простотия". Добре не е толкова мазна, това е плус. Припева е ок, но останалото... И кое е "простотията" в песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 И кое е "простотията" в песента? Простотия е, ама кефи. "Моето парти е в Дубай, твоето в хола". "Аз съм най-яката" текста може би е на Катерина СтавиЦка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 "Има да се учите от мен" ??? Смотла! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 И кое е "простотията" в песента? Казах ти, само припева става до някъде, това е плус за нея. Разбирам че на по-малките ви харесва, стига. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 "Има да се учите от мен" ??? Смотла! Пее прекрасно, пише си сама текстовете и музиката, сама излезна от блатото на треторазрядките, няколко клипа с 10+ гледания, хитовете са в нея. Хора, които се кефят на текстове за боклуци, "удари ме лъжи ме мрази ме играй си с мене дръж се зле обичам те", "И няма бау, няма мяу" коментират, ау. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Тъкмо се зарадва човек, че някои като Нелина преди броени часове пускат истинска, красива песен и се появява този ''феномен'' да сподели кой, къде я бара?! Хора ..вие наистина ли сте способни да харесвате нещо подобно? Положението е по-тежко от бяло знаме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Погнуса, деградация, циганизация. Друго няма какво да се каже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.