Fast Публикувано на Октомври 8 Report Share Публикувано на Октомври 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Купонът е на 6! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Яка циганийка. Имам чувството че ще стане хит като "Ни моа да се запра" . :1000 (29): Клипа е повече от нелеп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Яка циганийка. Имам чувството че ще стане хит като "Ни моа да се запра" . :1000 (29): Дори няма и да стигне на 1/4 от известността на Ни моа са запра, според мен. ;д Не го изслушах цялото. Какво е това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Дори няма и да стигне на 1/4 от известността на Ни моа са запра, според мен. ;д Не го изслушах цялото. Какво е това? YouTube ми го препоръча. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Вчера Цветино Джукати беше и в предаването на Милен Цветков, за да я рекламира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Оле Как се кълчи в леглото... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Както имам махмурлук, това ми дойде доста разсънващо и поне успях да се посмея. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 КАКВО Е ТОВА ПОДЯВОЛИТЕ?! АМА S МЮЗИК НАДМИНАВАТ И ДЖОРДЖАНО!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Жаба влачи телевизор с нокторезачка, гениално просто :D Каква креативност, каква оригиналност Автора директно, Текстописец на годината! PS: Оцко, осъзнай се и вземай и тази звезда при твоите. Ще продължите да мачкате с простотия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.