Jump to content

Online: Яница - Хубаво го запомни

Препоръчани коментари

• Отговори 88
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Императрицата се завърна. Ей такива песни искам да чувам от нея. Музиката не е нищо особено, поредната Пашева неритмична боза, ама текстът отново кърти с фразички. :1000 (29):

4 минути - 150 лайка!!

Сподели в други сайтове

Ако имаше награда за най-много визии в един клип - Янка щеше да спечели! :1000 (29):

Много ми хареса! Клип, песен - сичку 6. :happyppl:

Сподели в други сайтове

Яница продължава да затваря усти !!

И да отваря долната си такава.

Като го видя това дръгливо псе с разтворените крака и ми идва да пия антибиотик. Имам чувството, че само с гледането ще хвана СПИН.

Сподели в други сайтове

Прегази ги Яни!!! 6к гледания за 20 минути!!!

ИМПЕРАТРИЦА!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Като го видя това дръгливо псе с разтворените крака и ми идва да пия антибиотик. Имам чувството, че само с гледането ще хвана СПИН.

:roll1: :roll1: :roll1:

Императрица Яни разби за пореден път! :notworthy: Много силна песен и скандален клип! :1000 (33): Не й трябва Оцко.

Сподели в други сайтове

Хора, спирайте амфетамините, песента е супер тъпа. Мега невзрачна и изтъркана мелодия, само лафовете са яки, но и това няма да я спаси. Предричам да мине по-слабо и от "В пет ми звънни".

Сподели в други сайтове

Обаче сте големи говеда тука... Какво толкова онанирате на тая песен и тоя "скандален" клип...

ОК, песента е интересна, нищо че единственото грабващо е фразата "газар"-"комплексар". Песента няма кулминация, никаква особена музика, никви инструменти, никво по-особено изпяване, монотонна и равна ми е.

А клипът е пълен потрес. Не знам защо изобщо са го бавили толкова много време, но ми е супер аматьорски и недодялан, и, честно казано, не виждам нищо скандално. Напротив - баш си е смехотворно да гледаш някакви пародийни марки на гети, бели пликчета... тюлен, който в края на клипа ти наглася прожекторите, пожарогасители, па капки, па ръгбисти... хаха, а чорапогащника й, който свърши насред венерическия й хълм, доста под цепките на роклата й е покърт. Толкова ли е нямало стилисти, асистент-режисьори, скриптъри, които и на терен, и на постпродукция да изчистят тази небивалост?!

Но песента сигурно ще стане хит, и, както казах, заради едиствената любопитна фраза с газара-комплексара...

Сподели в други сайтове

Императрица Яни разби за пореден път! :notworthy: Много силна песен и скандален клип! :1000 (33): Не й трябва Оцко.

Феновете на Теда бързо в спешното!! :3fdb8960598fa63e:

ТОП!

Сподели в други сайтове

Хахахахахахха !!! Коментар на годината!

2-3 хубави визии и до там . Клипа е потрес.

Песента иначе ми хареса , може би ше стане хит. При Яница от към песни , няма слaбо последните 2 години.

Сподели в други сайтове

Ужасна е, да, нищо сексапилно няма в тая-само да я биеш, плюеш и най-много гаг да правиш с нея - за това ще свърши работата.

Песента по калъп отново. Не струва.

Сподели в други сайтове

Кралицата за пореден път показа коя е!!!

Уникален проект, просто Яница израстна супер много. Няма нужда от Азис и Галин за да направи хит!

МНОГО ДОБРА ПЕСЕН, КЛИПА Е СУПЕР ЯК, ТЕКСТА ИМА ЯКИ ФРАЗИ, А ЯНИ Е МНОГО КРАСИВА. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Бях готов да я нахейтя хубаво преди да я чуя, щото тая изобщо не ме кефи, то пък взе, че ми хареса песента :)

И аз така. Таман и бях подготвил черпака с топла храница, ама взе, че ме изкефи.

Клипа е много добър за треторазряден изпълнител. Песента прилича на Минута живот, но е по ритмична. Яница добре е закрила кратерите по лицето. Дори е станала малко по разчупена, че ми е много статична принципно... Доволен съм от парчетата в Пайнер последните 2 месеца. Май са чели рамания чалгаджиите и са си сверили часовниците :gun_bandana:

image.png

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...