davena Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Смятам за необходимо дори да има нещо от този сорт, нещо неангажиращо, ненатоварващо, приятно! То друго почти няма ..... .... Не хейтвам - критикувам !!!! Има разлика - нали ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Това крещи: "Искам да съм Галена". За сега, не ми харесва. Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Текста е Ок, има интересни лафчета, клипа е готин, яки визии. Песента си е Пашева . Предпочитам "Вънах ти го" с този клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Страшно много ми харесаха и клипът и песента. Струваше си чакането. Очаквам да стане много голяма хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Брутална е! И песента, и клипа. Може би за музиката само трябваше да се постарае повече, но пък текста е топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 То друго почти няма ..... .... ..., че да не е лошо? Слушай си Сашо Роман Не хейтвам - критикувам !!!! Има разлика - нали ? Има, разбира се! Не си от спамерчетата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Ужас и безумие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Подписи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Казах ли ви, че Яни ще разтресе всичко, така и стана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Имам чувството, че от 1-2 години прави една и съща песен. Само бълва някви комерси с еднаква тематика. Скука. :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 ЖЕСТОК ПРОЕКТ!!!! Истината е, че първия път като я чух не останах много впечатлен, но след второто слушане не успях да я спра. Клипа този път (както винаги, де) е на много добро ниво и без вулгарности. За пореден път доказа, че само и единствено Галена и е конкуренция в държанието пред камера. Докато при Теди Александрова е евтино и пошло, при Яница също може да е ''курвенско'', но много по-класно и на високо ниво. Цветове, заснемане, монтаж - един път! С къдравата коса е брутална. Експеримента с оранжевата също ми харесва. Различни визии! Определено в този клип е като истински хамелеон. Като се замисля над 4 прически и 5-6 визии. Не ни разочарова. Песента е комерсиална, но същевременно различна. Има интересна нотка с вокалите. Не са типичните зарибяващи. Припева и текста обаче са един път! Мариета за Яница доста се старае. Има култови фрази! Мисля, че ще мине успеха на ''В пет ми звънни''. За първи път виждам толкова интерес към нейна песен. Тук е момента да кажа, че всички си мислехте, че Яница без секса няма да продава, но мисля, че ако с този проект се получи влиза директно в А отбора! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Тук е момента да кажа, че всички си мислехте, че Яница без секса няма да продава, но мисля, че ако с този проект се получи влиза директно в А отбора! Във водата е почти чисто гола, с червената рокля циците и са изкочили като пъпеши, сцената с момчетата само дето не са я опънали...дрехата също е супер разголена, другата визия със нещата на главата също ближе отзад, визията с плитките си е разтворила краката като жаба, на колата дупето и е в основен кадър...Как да няма секс? Не знам какво толкова се възмущавате. Мен пък точно това ми харесва в клиповете и, защото на нея определено и отива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 ЖЕСТОК ПРОЕКТ!!!! Истината е, че първия път като я чух не останах много впечатлен, но след второто слушане не успях да я спра. Клипа този път (както винаги, де) е на много добро ниво и без вулгарности. За пореден път доказа, че само и единствено Галена и е конкуренция в държанието пред камера. Докато при Теди Александрова е евтино и пошло, при Яница също може да е ''курвенско'', но много по-класно и на високо ниво. Цветове, заснемане, монтаж - един път! С къдравата коса е брутална. Експеримента с оранжевата също ми харесва. Различни визии! Определено в този клип е като истински хамелеон. Като се замисля над 4 прически и 5-6 визии. Не ни разочарова. Песента е комерсиална, но същевременно различна. Има интересна нотка с вокалите. Не са типичните зарибяващи. Припева и текста обаче са един път! Мариета за Яница доста се старае. Има култови фрази! Мисля, че ще мине успеха на ''В пет ми звънни''. За първи път виждам толкова интерес към нейна песен. Тук е момента да кажа, че всички си мислехте, че Яница без секса няма да продава, но мисля, че ако с този проект се получи влиза директно в А отбора! Яница е всичко друго, но не и артистична. Само муцуни, разчекване и опипване... това е много далеч от това, което Галена прави пред камера. Дори Цветелина Янева е по-разчупена в последното си видео, а тя си е дърво. Песента ми е зарибена, но предната ми харесваше повече. Ще стане хит... пожелавам й го. Вижда се, че се труди. Клипа има интересни кадри и визии, но всичко е прекалено натруфено и безсмислено. Успех на парчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 От кога да се излежаваш все едно си у вас пред телевизора с вечерна рокля, направена коса и разкрачена все едно раждаш е най-голяма конкуренция на Галена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 От кога да се излежаваш все едно си у вас пред телевизора с вечерна рокля, направена коса и разкрачена все едно раждаш е най-голяма конкуренция на Галена? Или пък да се кълчиш на дивани като Прес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Хахахахахахха !!! Коментар на годината! 2-3 хубави визии и до там . Клипа е потрес. Песента иначе ми хареса , може би ше стане хит. При Яница от към песни , няма слaбо последните 2 години. Връщам си думите назад. Клипа е брутален , много добре заснет , сега го гледах в хубаво качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Лажу бре, ма лажу бре, ма арна си арна си арна си #вокали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 Графики.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Песента е страхотна! Да, и на мен малко ми е омръзнало от вокали на индийски и никакви инструменти, но този път поне вокалът е зарибяващ. Текстът кърти, много добре е римуван и държи мощно темпо през целия припев. Изпяването на Яница на мен пък ми се стори доста впечатляващо - за такава бърза песен с толкова наблъскан текст, доста добре й се разбира и успява да му придаде надъханост. Иначе клипът не ме впечатли толкова - вече запазената й марка с разкрачената поза ми е малко гнусна, иначе ми хареса, че има смяна на визии, танци, ама ми се искаше малко сюжет. Браво на Яна, единствената й конкуренция откъм песен в момента в Цуци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Вярно, че разкрачената поза и стана марка.... :D Все пак се личи старанието и, сериозно. Добре е песента, клипа е страхотен. Яница е пример затова, че като поискаш да си топ, ставаш топ. Като поискаш да изпипаш всичко до край - изпипваш го. Не като Юнона, дето се изцепи, че "Не съм ти ник'ва" било най-хубавата и песен Която е ужасна. То с такова чувство за хитовост как да стигне до някъде. Димитров все пак е прав - когато има амбиция и правилно виждане, то се вижда. Клипа е изпипан перфектно, песента е изпипана, изпяване, всичко. Стил Пашев е, но изпяването е по-различно. Ще е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Как може да възхвалявате такива боклуци. Току- що я изгледах. Нищо особено. Много шум за нищо. Изобщо не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 И на мен не ми харесва песента на Яница, сори но е много много слаба. А като се сетя за "В пет ми звънни". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Защо няма статистика? Като цяло не излиза и като опция под клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Защо няма статистика? Като цяло не излиза и като опция под клипа. Защото е още много рано да има? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Стабиларка безлична песен, да не се лъжем. Според мен никакъв шанс да се завърти по дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.