nenooo123 Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На Яница не и отиват такива тип песни, нито държание, нито нищо. Липсва онази Яница от 2004, когато правеше хубави песни, като "Пристанище" или "Аз ли да те уча" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Толллкова съм скандализирана и шашната, не мога да се окопитя... Тая дребната май не може да си затвори краката. Сериозно, с това впечатлене останах след клипа! Какво й е на лицето (там с шапката)?? И защо все им оправят гласовете, бре? Не стават, не са певици, хубаво, вън от бранша, да търсят друг. Що се пресилват да ги бутат и преправят и показват!? Вие пък припадате тук! Викам ше си оправите критериите ама нанай. Растат ви надолу. Критериите, викам. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Песента е много яка,както винаги Яница избухна.Клипът също е много як , но някои визии ако ги нямаше щеше да е перфектно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Толллкова съм скандализирана и шашната, не мога да се окопитя... Тая дребната май не може да си затвори краката. Сериозно, с това впечатлене останах след клипа! Какво й е на лицето (там с шапката)?? И защо все им оправят гласовете, бре? Не стават, не са певици, хубаво, вън от бранша, да търсят друг. Що се пресилват да ги бутат и преправят и показват!? Вие пък припадате тук! Викам ше си оправите критериите ама нанай. Растат ви надолу. Критериите, викам. Винаги можеш да държиш един неможещ под подчинение. Защото можещия ако не му изнасят условията си грабва багажа и продължава да пее. Докато на повечето кариерите им свършват с излизането на офиса от Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Заеби клип и песен, интересно ми е само как ще изглежда Яница на дърти години /ако въобще го докара дотогава/. :1000 (29): Стивън Спилбърг да си я взима за продължението на "Извънземното", без кастинг направо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 24h - 188 928 показвания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 24h - 188 928 показвания Значи общо взето уцелих. Моята прогноза беше 180к. Това си е страхотен успех за Яница, показва, че наистина е прогресирала изключително много и вече е малко или много име. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 24h - 188 928 показвания При това сама, без Азис, Галин, Галена или който и да било друг. :1000 (33): Разби на пух и прах твърденията "Яница е нещо само във форума". Нацели формулата момичето, актуално е в момента - време е да го признаете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Евала, че залага на самостоятелни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Всичките ми приятели харесват песента, включително и една, която постоянно хейтваше Яница досега. Какво се случва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Всичките ми приятели харесват песента, включително и една, която постоянно хейтваше Яница досега. Какво се случва? Поредната невероятна новина! Честно казано дори аз не очкавах такъв голям интерес към проекта. Може наистина това да се превърне в най-големия хит на Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Пуснаха "Статистиката" на Яница. Сега по-лесно ще се вижда как се движи с гледанията. И днес я нямаше, Сеньор. Нямаше я като опция, да я видиш. Сега можеш да натиснеш, но излиза "Все още няма статистически данни", които по принцип вече трябва да са отворени. Просто първия ден я нямаше, не знам защо. Доста зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Баххти Яни смаза наистина! Песента страшно много зарибява, мисля, че определено ще бъде един от хитовете на есента и ще надмине успеха на "В пет ми звънни". щях да са мъртва... на четвърти – взех че оживях!!! Богиня! П.С. Много се старае за клиповете си обаче, браво! Много добро попадение, за пореден път! При Яни няма слабо от 2 години насам! В кадрите в дъжда много напомня на Моника Валериева Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Брутална, да не говорим за видеото. Яница със сигурност затвърди тази година, че е новото име, с което ще трябва да се съобразяват. Не знам кой пореден успех ще й е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Хубаво видео, като изключим кадрите с балета и хокейните екипи. Едно, че Яница изглежда смешно в това облекло ами и са толкова сковани и толкова кофти заснети сцени... Песента не е толкова голям връх, какъвто я изкахте, но поне има запомнящи се моменти и можеш да си я запееш и сетиш за конкретна фраза. Яница изглежда брутално зле! Ама толкова да е грозна и отблъскваща, че нямам думи... Потрес е това момиче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.