Jump to content

Online: Яница - Хубаво го запомни

Препоръчани коментари

На Яница не и отиват такива тип песни, нито държание, нито нищо. Липсва онази Яница от 2004, когато правеше хубави песни, като "Пристанище" или "Аз ли да те уча" :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

• Отговори 88
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Толллкова съм скандализирана и шашната, не мога да се окопитя...

Тая дребната май не може да си затвори краката. Сериозно, с това впечатлене останах след клипа!

Какво й е на лицето (там с шапката)??

И защо все им оправят гласовете, бре? Не стават, не са певици, хубаво, вън от бранша, да търсят друг. Що се пресилват да ги бутат и преправят и показват!?

Вие пък припадате тук! Викам ше си оправите критериите ама нанай. Растат ви надолу. Критериите, викам.

"Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"...

Сподели в други сайтове

Толллкова съм скандализирана и шашната, не мога да се окопитя...

Тая дребната май не може да си затвори краката. Сериозно, с това впечатлене останах след клипа!

Какво й е на лицето (там с шапката)??

И защо все им оправят гласовете, бре? Не стават, не са певици, хубаво, вън от бранша, да търсят друг. Що се пресилват да ги бутат и преправят и показват!?

Вие пък припадате тук! Викам ше си оправите критериите ама нанай. Растат ви надолу. Критериите, викам.

Винаги можеш да държиш един неможещ под подчинение.

Защото можещия ако не му изнасят условията си грабва багажа и продължава да пее.

Докато на повечето кариерите им свършват с излизането на офиса от Пайнер. :)

Сподели в други сайтове

Заеби клип и песен, интересно ми е само как ще изглежда Яница на дърти години /ако въобще го докара дотогава/. :1000 (29): Стивън Спилбърг да си я взима за продължението на "Извънземното", без кастинг направо.

Сподели в други сайтове

24h - 188 928 показвания

Значи общо взето уцелих. Моята прогноза беше 180к. Това си е страхотен успех за Яница, показва, че наистина е прогресирала изключително много и вече е малко или много име.

Сподели в други сайтове

24h - 188 928 показвания

При това сама, без Азис, Галин, Галена или който и да било друг. :1000 (33): Разби на пух и прах твърденията "Яница е нещо само във форума". Нацели формулата момичето, актуално е в момента - време е да го признаете.

Сподели в други сайтове

Всичките ми приятели харесват песента, включително и една, която постоянно хейтваше Яница досега. Какво се случва? :helpsmilie:

Поредната невероятна новина!

Честно казано дори аз не очкавах такъв голям интерес към проекта.

Може наистина това да се превърне в най-големия хит на Яница. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Пуснаха "Статистиката" на Яница.

Сега по-лесно ще се вижда как се движи с гледанията.

И днес я нямаше, Сеньор. Нямаше я като опция, да я видиш. Сега можеш да натиснеш, но излиза "Все още няма статистически данни", които по принцип вече трябва да са отворени. Просто първия ден я нямаше, не знам защо.

Доста зарибява. :g2:

Сподели в други сайтове

Баххти Яни смаза наистина! Песента страшно много зарибява, мисля, че определено ще бъде един от хитовете на есента и ще надмине успеха на "В пет ми звънни".

щях да са мъртва... на четвърти – взех че оживях!!!

Богиня!

П.С. Много се старае за клиповете си обаче, браво! Много добро попадение, за пореден път! При Яни няма слабо от 2 години насам!

В кадрите в дъжда много напомня на Моника Валериева :D

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Брутална, да не говорим за видеото. Яница със сигурност затвърди тази година, че е новото име, с което ще трябва да се съобразяват. Не знам кой пореден успех ще й е.

Сподели в други сайтове

Хубаво видео, като изключим кадрите с балета и хокейните екипи. Едно, че Яница изглежда смешно в това облекло ами и са толкова сковани и толкова кофти заснети сцени...

Песента не е толкова голям връх, какъвто я изкахте, но поне има запомнящи се моменти и можеш да си я запееш и сетиш за конкретна фраза.

Яница изглежда брутално зле! Ама толкова да е грозна и отблъскваща, че нямам думи... Потрес е това момиче.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...