Illyria Публикувано Ноември 26 Author Report Share Публикувано Ноември 26 Новите аранжименти са само за концертите и за разнообразие. Както някои си правят нови аранжименти за концертите на Планета. Това не значи, че ще ги продава с нов аранжимент или, че вече старият го зачерква. Много ясно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Абсурдно е понеже е направила по-не чалга варианти на някои песни, да се твърди, че се отричала от поп-фолка. Тони Дачева още преди много години като е имала латино микс в беста си, и тя ли се е отрекла от жанра? :1000 (29): Такива нови варианти се правят просто за разнообразие и с цел изненада. Вие да не мислите, че Глория наистина очаква фенове различни от тези на поп-фолка на тези концерти? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Абсурдно е понеже е направила по-не чалга варианти на някои песни, да се твърди, че се отричала от поп-фолка. Тони Дачева още преди много години като е имала латино микс в беста си, и тя ли се е отрекла от жанра? :1000 (29): Такива нови варианти се правят просто за разнообразие и с цел изненада. Вие да не мислите, че Глория наистина очаква фенове различни от тези на поп-фолка на тези концерти? :1000 (29): На Тони Дачева латино миксът е ударен, както и фолкмиксът й е супер разбиващ - такъв Глория никога няма да си позволи заради предразсъдъците си, че вечно на някого трябва да се доказва в тази държава, че не е ЧАЛГА певица. Интелигентните хора ще я разберат, че е просто перфектна преди всичко ПЕВИЦА, без уточняващи думички преди нея, своя публика си има, така че не знам защо робува на хорското мнение и защо непременно иска да се разграничи, след като тя така или иначе е различна. Различна беше и когато изпя "Намери си майстора". Различна беше и с "Изсвирете нещо ударно". И да, няма как всяка песен да ти е такава, но на мен много ми прави впечатление програмата й по концерти и участия, че е главно една и съща и си набляга все на онова поп звучащото. Не е нормално изобщо да включиш в програмата си песни като "Обсебена от теб" при наличието на тотални хитове. Не е нормално да възродиш "Докторе на помощ", вместо да изпееш "Добре дошъл", дето не си я пяла от 2001. Колкото до латино микса й... Аз лично предпочитам синбека на "Червена светлина". Песните си имат отчетлив бийт и бас. Хората в крайна сметка не са отишли на концерт на Глория Естефан. Все пак я поздравявам за освежаването, но се надявам и да пее по-кръшните си песни, защото в страницата виждам да качват само баладичния микс и освен него и латино микса + последните песни не можем да разберем какво друго пее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 На Тони Дачева латино миксът е ударен, както и фолкмиксът й е супер разбиващ - такъв Глория никога няма да си позволи заради предразсъдъците си, че вечно на някого трябва да се доказва в тази държава, че не е ЧАЛГА певица. Интелигентните хора ще я разберат, че е просто перфектна преди всичко ПЕВИЦА, без уточняващи думички преди нея, своя публика си има, така че не знам защо робува на хорското мнение и защо непременно иска да се разграничи, след като тя така или иначе е различна. Различна беше и когато изпя "Намери си майстора". Различна беше и с "Изсвирете нещо ударно". И да, няма как всяка песен да ти е такава, но на мен много ми прави впечатление програмата й по концерти и участия, че е главно една и съща и си набляга все на онова поп звучащото. Не е нормално изобщо да включиш в програмата си песни като "Обсебена от теб" при наличието на тотални хитове. Не е нормално да възродиш "Докторе на помощ", вместо да изпееш "Добре дошъл", дето не си я пяла от 2001. Колкото до латино микса й... Аз лично предпочитам синбека на "Червена светлина". Песните си имат отчетлив бийт и бас. Хората в крайна сметка не са отишли на концерт на Глория Естефан. Все пак я поздравявам за освежаването, но се надявам и да пее по-кръшните си песни, защото в страницата виждам да качват само баладичния микс и освен него и латино микса + последните песни не можем да разберем какво друго пее. Стеф, Тони Дачева е изпяла едни от най-култовите циганийки. На нея разбиващ фолкмикс й отива. Глория е направила 2 уж "бесни" кючека в кариерата си и не смятам, че трябва да експериментира точно с такъв тип звучене. А и тя е поп-фолк певица, а не бясна чалгаджийка. И тя има право да не харесва кючека. Не мисля че ако известно време следва линията на кючека или така наречените горещи фолк ритми, това би се харесало на по-голямата част от феновете й - пък дори и всичко поднесено умерено. Тя тепърва стартира изцяло концертни изяви в страната, както преди, и ще възроди доста песни. В крайна сметка на тези концерти са само нейни фенове, така че кого трябва да разбива?За нас всичките й песни са яки и съм сигурен, че с течение на времето почти няма да пропусне песен, която да не изпее на своите концерти. Хората не отиват на концерт на Глория Естефан, но отиват все пак на концерт Стееееф Между другото в Ябланица, хората как си пляскат на Няма кой да ме спре и се радват на Глория и дъщеря й... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Да продължава в същият дух Глория, но на Симона не и е там мястото.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Може би е време да се примирите, че тя си има мнение за нещата и трудно приема чуждо такова. Пеят й се денсове - прави ги, пее ги по концерти. Има желание да възражда стари свои песни с нови нечалга варианти - прави го. Просто си е такава и това явно е музиката, която на нея й харесва. Въпреки всичко не е останала без публика, а напротив - единствената в момента е, която се нае да направи самостоятелно турне, и то е успешно. Явно стратегията й не е толкова грешна и явно латиното и денсовете не разубеждават хората да посетят концертите й. Струва ми се, че прекалено много сте се впрегнали в това, че Глория непременно трябва да спечели новата аудитория на жанра и да прави и пее песни, които биха се харесали на младите, но ясно се вижда, че това съвсем не й е цел. Жената просто си прави каквото на нея й харесва, надживяла е доказването пред някого. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Ама тя не обича чалгата. Вие чак сега ли го разбрахте? Обича на Цеца песните, но недоумявам защо не прави и тя такъв стил неща, ами такива "танцувални", според нея, песни (на които никой няма да танцува). А Червена светлина си е типична естрадна песен, а не както беше писал някой по-горе - типичен попфолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Стеф, Тони Дачева е изпяла едни от най-култовите циганийки. На нея разбиващ фолкмикс й отива. Глория е направила 2 уж "бесни" кючека в кариерата си и не смятам, че трябва да експериментира точно с такъв тип звучене. А и тя е поп-фолк певица, а не бясна чалгаджийка. И тя има право да не харесва кючека. Не мисля че ако известно време следва линията на кючека или така наречените горещи фолк ритми, това би се харесало на по-голямата част от феновете й - пък дори и всичко поднесено умерено. Тя тепърва стартира изцяло концертни изяви в страната, както преди, и ще възроди доста песни. В крайна сметка на тези концерти са само нейни фенове, така че кого трябва да разбива?За нас всичките й песни са яки и съм сигурен, че с течение на времето почти няма да пропусне песен, която да не изпее на своите концерти. Хората не отиват на концерт на Глория Естефан, но отиват все пак на концерт Стееееф Между другото в Ябланица, хората как си пляскат на Няма кой да ме спре и се радват на Глория и дъщеря й... Не й пречи да прави песни тип "Отвори се, земьо" или да ги възражда от време на време, нали Миленски? Нищо чалгаджийско и вулгарно няма в тях, но са си поп-фолк и балкански. Няма да забравя турнето през 2001. Онези големи афиши, пълните спортни зали в големите градове. Време е за нещо такова. Не че омаловажавам или имам нещо против по-малките градове и читалищата, напротив. Всичко това е достойно за уважение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Зала "Канев център" в Русе е почти разпродадена. Не остават много места, а концерта е след 2 седмици май.. Залата е за 800 човека. Браво на Глория. Пайнер май имаха концерт в Русе , в Арената миналата година и беше доста неуспешен, нямаше хора май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Зала "Канев център" в Русе е почти разпродадена. Не остават много места, а концерта е след 2 седмици май.. Залата е за 800 човека. Браво на Глория. Пайнер май имаха концерт в Русе , в Арената миналата година и беше доста неуспешен, нямаше хора май. В Русе ще е зрелищно, тя и 2007 имаше голям концерт там, но не помня в коя зала. Предполагам, концертът там ще е по-специален, първо защото е Русе и второ, заради по-голямата, нова и нетипична за такъв тип концерти зала. Хубавото е, че Глория може да се впише идеално на всякакви места, включително и в такива културни домове, както ги наричаха едно време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Глория много добре прави, че дава нов живот на песните си с нови аранжименти това е повече от прекрасно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Глория не може да даде никакъв нов живот на старите си песни, по този начин. Но пък това и е последният опит, да са задържи някак. Прецака се, че остана в Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Глория не може да даде никакъв нов живот на старите си песни, по този начин. Но пък това и е последният опит, да са задържи някак. Прецака се, че остана в Пайнер. Напротив никак не се е прецекала, защото както виждаме извади за тази година прекрасни песни, участва в Арената, чувства се прекрасно жената.. прави си концерти по градовете...много си е добре даже, и ако гледаш реално чувства се прекрасно в Пайнер и е доволна щом е продължила с тях.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 От лидер в чалгата, с по 20 участия на месец през 2000 година и стотици хиляди продадени касети и дискове, да стигне в 2016 година, до пълнеж в някакъв пропаднал концерт в полупразна зала в София? :1000 (10): Да се върне 15 години назад във времето и сама, въпреки продуцента си, да си търси работа в кина и читалища? Да е била носена на трон през 2004 година в НДК и да е директно излъчвана по цял свят, а сега да се моли за едно каре в Сигнал+ по милостта на Емилия Стоянова? Това не може да е Глория. Не може да е Пайнер. Това е някакво подобие на нещо свързано с тях, но в никакъв случай не може да е истинско. Какъв "Канев център"? Какви 5 лева? Смееха се на Веско Маринов, но Глория в момента работи по същия нечин, като него. Ама той не отчита нищо на Пайнер, а тя го прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 От лидер в чалгата, с по 20 участия на месец през 2000 година и стотици хиляди продадени касети и дискове, да стигне в 2016 година, до пълнеж в някакъв пропаднал концерт в полупразна зала в София? :1000 (10): Да се върне 15 години назад във времето и сама, въпреки продуцента си, да си търси работа в кина и читалища? Да е била носена на трон през 2004 година в НДК и да е директно излъчвана по цял свят, а сега да се моли за едно каре в Сигнал+ по милостта на Емилия Стоянова? Това не може да е Глория. Не може да е Пайнер. Това е някакво подобие на нещо свързано с тях, но в никакъв случай не може да е истинско. Какъв "Канев център"? Какви 5 лева? Смееха се на Веско Маринов, но Глория в момента работи по същия нечин, като него. Ама той не отчита нищо на Пайнер, а тя го прави. За нейните концерти съвсем не е така. Плюс това през годините винаги е казвала, че предпочита концертната сцена и маниера на работа в клубовете не й допада. Съответно и феновете й винаги сме искали концерти от нея. Организира сама и не отчита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 На касовите бележки към всеки един билет за концертите и пише "Глория Мюзик", а не Пайнер. Така, чеее .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 На касовите бележки към всеки един билет за концертите и пише "Глория Мюзик", а не Пайнер. Така, чеее .. Аз откога му го казвам на него, но от инат не възприема. И какво точно трябваше да направи като излезе от Пайнер? Къде щеше да си налага старите песни? Та нали точно на сборните концерти Кама ги възкреси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Да продължава в същият дух Глория, но на Симона не и е там мястото.. Toва противно същество Симона ако обича майка си ще я остави да се изявява сама! Не разбират ли,че Симоната дразни и отблъсква хората от Глория! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Залата в Горна е почти разпродадена и то още не са разлепили плакати ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Toва противно същество Симона ако обича майка си ще я остави да се изявява сама! Не разбират ли,че Симоната дразни и отблъсква хората от Глория! А защо все обвинявате Симона? Обвинете един път Глория, която си мисли, че й прави услуга. Който дава баницата или който я яде е луд? Радвам се за Горна Оряховица. Дали някой от тези концерт ще бъде заснет и излъчен, примерно този в Русе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 А защо все обвинявате Симона? Обвинете един път Глория, която си мисли, че й прави услуга. Който дава баницата или който я яде е луд? Радвам се за Горна Оряховица. Дали някой от тези концерт ще бъде заснет и излъчен, примерно този в Русе? Няма да се излъчват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Няма да се излъчват. Аз знам, ама просто си го говоря така с надеждата да стане. Примерно в Русе ще си е точно за заснемане, ама... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Аз знам, ама просто си го говоря така с надеждата да стане. Примерно в Русе ще си е точно за заснемане, ама... В Русе залата е много хубава. Част от университета ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 В Русе залата е много хубава. Част от университета ли е? https://www.uni-ruse.bg/kaneff Май да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Страхотно изглежда залата в Русе и хич не е малка - 800 човека си е 1/4 от зала 1 на НДК за 10 пъти по-малък град от София. Само се чудя защо не разшири турнето си и в по-големите градове като Варна, СТЗ, Бургас и Пловдив. Очевидно, че има интерес към изявите й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.