Jump to content

Глория връща концертната дейност в поп-фолка

Препоръчани коментари

Новите аранжименти са само за концертите и за разнообразие. Както някои си правят нови аранжименти за концертите на Планета. Това не значи, че ще ги продава с нов аранжимент или, че вече старият го зачерква. Много ясно.
Сподели в други сайтове

• Отговори 408
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Абсурдно е понеже е направила по-не чалга варианти на някои песни, да се твърди, че се отричала от поп-фолка. Тони Дачева още преди много години като е имала латино микс в беста си, и тя ли се е отрекла от жанра? :1000 (29): Такива нови варианти се правят просто за разнообразие и с цел изненада. Вие да не мислите, че Глория наистина очаква фенове различни от тези на поп-фолка на тези концерти? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Абсурдно е понеже е направила по-не чалга варианти на някои песни, да се твърди, че се отричала от поп-фолка. Тони Дачева още преди много години като е имала латино микс в беста си, и тя ли се е отрекла от жанра? :1000 (29): Такива нови варианти се правят просто за разнообразие и с цел изненада. Вие да не мислите, че Глория наистина очаква фенове различни от тези на поп-фолка на тези концерти? :1000 (29):

На Тони Дачева латино миксът е ударен, както и фолкмиксът й е супер разбиващ - такъв Глория никога няма да си позволи заради предразсъдъците си, че вечно на някого трябва да се доказва в тази държава, че не е ЧАЛГА певица. Интелигентните хора ще я разберат, че е просто перфектна преди всичко ПЕВИЦА, без уточняващи думички преди нея, своя публика си има, така че не знам защо робува на хорското мнение и защо непременно иска да се разграничи, след като тя така или иначе е различна. Различна беше и когато изпя "Намери си майстора". Различна беше и с "Изсвирете нещо ударно". И да, няма как всяка песен да ти е такава, но на мен много ми прави впечатление програмата й по концерти и участия, че е главно една и съща и си набляга все на онова поп звучащото. Не е нормално изобщо да включиш в програмата си песни като "Обсебена от теб" при наличието на тотални хитове. Не е нормално да възродиш "Докторе на помощ", вместо да изпееш "Добре дошъл", дето не си я пяла от 2001.

Колкото до латино микса й... Аз лично предпочитам синбека на "Червена светлина". Песните си имат отчетлив бийт и бас. Хората в крайна сметка не са отишли на концерт на Глория Естефан. Все пак я поздравявам за освежаването, но се надявам и да пее по-кръшните си песни, защото в страницата виждам да качват само баладичния микс и освен него и латино микса + последните песни не можем да разберем какво друго пее.

Сподели в други сайтове

На Тони Дачева латино миксът е ударен, както и фолкмиксът й е супер разбиващ - такъв Глория никога няма да си позволи заради предразсъдъците си, че вечно на някого трябва да се доказва в тази държава, че не е ЧАЛГА певица. Интелигентните хора ще я разберат, че е просто перфектна преди всичко ПЕВИЦА, без уточняващи думички преди нея, своя публика си има, така че не знам защо робува на хорското мнение и защо непременно иска да се разграничи, след като тя така или иначе е различна. Различна беше и когато изпя "Намери си майстора". Различна беше и с "Изсвирете нещо ударно". И да, няма как всяка песен да ти е такава, но на мен много ми прави впечатление програмата й по концерти и участия, че е главно една и съща и си набляга все на онова поп звучащото. Не е нормално изобщо да включиш в програмата си песни като "Обсебена от теб" при наличието на тотални хитове. Не е нормално да възродиш "Докторе на помощ", вместо да изпееш "Добре дошъл", дето не си я пяла от 2001.

Колкото до латино микса й... Аз лично предпочитам синбека на "Червена светлина". Песните си имат отчетлив бийт и бас. Хората в крайна сметка не са отишли на концерт на Глория Естефан. Все пак я поздравявам за освежаването, но се надявам и да пее по-кръшните си песни, защото в страницата виждам да качват само баладичния микс и освен него и латино микса + последните песни не можем да разберем какво друго пее.

Стеф, Тони Дачева е изпяла едни от най-култовите циганийки. На нея разбиващ фолкмикс й отива. Глория е направила 2 уж "бесни" кючека в кариерата си и не смятам, че трябва да експериментира точно с такъв тип звучене. А и тя е поп-фолк певица, а не бясна чалгаджийка. И тя има право да не харесва кючека. Не мисля че ако известно време следва линията на кючека или така наречените горещи фолк ритми, това би се харесало на по-голямата част от феновете й - пък дори и всичко поднесено умерено.

Тя тепърва стартира изцяло концертни изяви в страната, както преди, и ще възроди доста песни. В крайна сметка на тези концерти са само нейни фенове, така че кого трябва да разбива?За нас всичките й песни са яки и съм сигурен, че с течение на времето почти няма да пропусне песен, която да не изпее на своите концерти.

Хората не отиват на концерт на Глория Естефан, но отиват все пак на концерт Стееееф :)

Между другото в Ябланица, хората как си пляскат на Няма кой да ме спре и се радват на Глория и дъщеря й...

Сподели в други сайтове

Може би е време да се примирите, че тя си има мнение за нещата и трудно приема чуждо такова. Пеят й се денсове - прави ги, пее ги по концерти. Има желание да възражда стари свои песни с нови нечалга варианти - прави го. Просто си е такава и това явно е музиката, която на нея й харесва. Въпреки всичко не е останала без публика, а напротив - единствената в момента е, която се нае да направи самостоятелно турне, и то е успешно. Явно стратегията й не е толкова грешна и явно латиното и денсовете не разубеждават хората да посетят концертите й. Струва ми се, че прекалено много сте се впрегнали в това, че Глория непременно трябва да спечели новата аудитория на жанра и да прави и пее песни, които биха се харесали на младите, но ясно се вижда, че това съвсем не й е цел. Жената просто си прави каквото на нея й харесва, надживяла е доказването пред някого.

Сподели в други сайтове

Ама тя не обича чалгата. Вие чак сега ли го разбрахте? Обича на Цеца песните, но недоумявам защо не прави и тя такъв стил неща, ами такива "танцувални", според нея, песни (на които никой няма да танцува).

А Червена светлина си е типична естрадна песен, а не както беше писал някой по-горе - типичен попфолк.

Сподели в други сайтове

Стеф, Тони Дачева е изпяла едни от най-култовите циганийки. На нея разбиващ фолкмикс й отива. Глория е направила 2 уж "бесни" кючека в кариерата си и не смятам, че трябва да експериментира точно с такъв тип звучене. А и тя е поп-фолк певица, а не бясна чалгаджийка. И тя има право да не харесва кючека. Не мисля че ако известно време следва линията на кючека или така наречените горещи фолк ритми, това би се харесало на по-голямата част от феновете й - пък дори и всичко поднесено умерено.

Тя тепърва стартира изцяло концертни изяви в страната, както преди, и ще възроди доста песни. В крайна сметка на тези концерти са само нейни фенове, така че кого трябва да разбива?За нас всичките й песни са яки и съм сигурен, че с течение на времето почти няма да пропусне песен, която да не изпее на своите концерти.

Хората не отиват на концерт на Глория Естефан, но отиват все пак на концерт Стееееф :)

Между другото в Ябланица, хората как си пляскат на Няма кой да ме спре и се радват на Глория и дъщеря й...

Не й пречи да прави песни тип "Отвори се, земьо" или да ги възражда от време на време, нали Миленски? Нищо чалгаджийско и вулгарно няма в тях, но са си поп-фолк и балкански.

Няма да забравя турнето през 2001. Онези големи афиши, пълните спортни зали в големите градове. Време е за нещо такова. Не че омаловажавам или имам нещо против по-малките градове и читалищата, напротив. Всичко това е достойно за уважение.

Сподели в други сайтове

Зала "Канев център" в Русе е почти разпродадена. Не остават много места, а концерта е след 2 седмици май.. Залата е за 800 човека. Браво на Глория.

Пайнер май имаха концерт в Русе , в Арената миналата година и беше доста неуспешен, нямаше хора май. :)

Сподели в други сайтове

Зала "Канев център" в Русе е почти разпродадена. Не остават много места, а концерта е след 2 седмици май.. Залата е за 800 човека. Браво на Глория.

Пайнер май имаха концерт в Русе , в Арената миналата година и беше доста неуспешен, нямаше хора май. :)

В Русе ще е зрелищно, тя и 2007 имаше голям концерт там, но не помня в коя зала. Предполагам, концертът там ще е по-специален, първо защото е Русе и второ, заради по-голямата, нова и нетипична за такъв тип концерти зала. Хубавото е, че Глория може да се впише идеално на всякакви места, включително и в такива културни домове, както ги наричаха едно време.

Сподели в други сайтове

Глория не може да даде никакъв нов живот на старите си песни, по този начин. Но пък това и е последният опит, да са задържи някак. Прецака се, че остана в Пайнер.

Сподели в други сайтове

Глория не може да даде никакъв нов живот на старите си песни, по този начин. Но пък това и е последният опит, да са задържи някак. Прецака се, че остана в Пайнер.

Напротив никак не се е прецекала, защото както виждаме извади за тази година прекрасни песни, участва в Арената, чувства се прекрасно жената.. прави си концерти по градовете...много си е добре даже, и ако гледаш реално чувства се прекрасно в Пайнер и е доволна щом е продължила с тях.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

От лидер в чалгата, с по 20 участия на месец през 2000 година и стотици хиляди продадени касети и дискове, да стигне в 2016 година, до пълнеж в някакъв пропаднал концерт в полупразна зала в София? :1000 (10): Да се върне 15 години назад във времето и сама, въпреки продуцента си, да си търси работа в кина и читалища? Да е била носена на трон през 2004 година в НДК и да е директно излъчвана по цял свят, а сега да се моли за едно каре в Сигнал+ по милостта на Емилия Стоянова? Това не може да е Глория. Не може да е Пайнер. Това е някакво подобие на нещо свързано с тях, но в никакъв случай не може да е истинско. Какъв "Канев център"? Какви 5 лева? Смееха се на Веско Маринов, но Глория в момента работи по същия нечин, като него. Ама той не отчита нищо на Пайнер, а тя го прави.

Сподели в други сайтове

От лидер в чалгата, с по 20 участия на месец през 2000 година и стотици хиляди продадени касети и дискове, да стигне в 2016 година, до пълнеж в някакъв пропаднал концерт в полупразна зала в София? :1000 (10): Да се върне 15 години назад във времето и сама, въпреки продуцента си, да си търси работа в кина и читалища? Да е била носена на трон през 2004 година в НДК и да е директно излъчвана по цял свят, а сега да се моли за едно каре в Сигнал+ по милостта на Емилия Стоянова? Това не може да е Глория. Не може да е Пайнер. Това е някакво подобие на нещо свързано с тях, но в никакъв случай не може да е истинско. Какъв "Канев център"? Какви 5 лева? Смееха се на Веско Маринов, но Глория в момента работи по същия нечин, като него. Ама той не отчита нищо на Пайнер, а тя го прави.

За нейните концерти съвсем не е така. Плюс това през годините винаги е казвала, че предпочита концертната сцена и маниера на работа в клубовете не й допада. Съответно и феновете й винаги сме искали концерти от нея. Организира сама и не отчита.

Сподели в други сайтове

На касовите бележки към всеки един билет за концертите и пише "Глория Мюзик", а не Пайнер. Така, чеее .. :)
Сподели в други сайтове

На касовите бележки към всеки един билет за концертите и пише "Глория Мюзик", а не Пайнер. Така, чеее .. :)

Аз откога му го казвам на него, но от инат не възприема.

И какво точно трябваше да направи като излезе от Пайнер? Къде щеше да си налага старите песни? Та нали точно на сборните концерти Кама ги възкреси!

Сподели в други сайтове

Да продължава в същият дух Глория, но на Симона не и е там мястото.. :mf_surrender:

Toва противно същество Симона ако обича майка си ще я остави да се изявява сама! Не разбират ли,че Симоната дразни и отблъсква хората от Глория!

Сподели в други сайтове

Toва противно същество Симона ако обича майка си ще я остави да се изявява сама! Не разбират ли,че Симоната дразни и отблъсква хората от Глория!

А защо все обвинявате Симона? Обвинете един път Глория, която си мисли, че й прави услуга. Който дава баницата или който я яде е луд?

Радвам се за Горна Оряховица. Дали някой от тези концерт ще бъде заснет и излъчен, примерно този в Русе?

Сподели в други сайтове

А защо все обвинявате Симона? Обвинете един път Глория, която си мисли, че й прави услуга. Който дава баницата или който я яде е луд?

Радвам се за Горна Оряховица. Дали някой от тези концерт ще бъде заснет и излъчен, примерно този в Русе?

Няма да се излъчват.

Сподели в други сайтове

Няма да се излъчват.

Аз знам, ама просто си го говоря така с надеждата да стане. Примерно в Русе ще си е точно за заснемане, ама...

Сподели в други сайтове

Аз знам, ама просто си го говоря така с надеждата да стане. Примерно в Русе ще си е точно за заснемане, ама...

В Русе залата е много хубава. Част от университета ли е?

Сподели в други сайтове

Страхотно изглежда залата в Русе и хич не е малка - 800 човека си е 1/4 от зала 1 на НДК за 10 пъти по-малък град от София.

Само се чудя защо не разшири турнето си и в по-големите градове като Варна, СТЗ, Бургас и Пловдив. Очевидно, че има интерес към изявите й.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...