Senhor Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Дали някоя заблудена душа ще качи клипчета? От чутото в страницата ѝ звучи супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Извикаха Глория на 6 биса във Враца Цели шест пъти се върна на сцената Глория във Враца по време на първия си концерт от музикалната обиколка на страната, която предприе заедно с дъщеря си Симона Загорова вчера. С вдъхновяващ сет от балади и естрадни песни, примата на фолка не остави сухо око в читалище „Развитие”, където дори акапелните й изпълнения успяха да запълнят цялата препълнена зала. По време на изявата певицата смени два тоалета – къси, но изискани рокли в червено и синьо, които си пасваха с дрескода на балет Fame, който също я подкрепяше на сцената. За да повишат градуса на настроението зад инструментите застанаха Симеон Едуард – кийборд, и Кирил Георгиев – китара. „Правя този жест към всичките семейства и деца, които нямат възможност да присъстват на клубните ми участия и се радвам хората да ме виждат все по-често на концертни сцени, за сметка на дискотеките“, разкри изпълнителката на „Обичай ме такава”. Във Враца Глория пръскаше грация от сцената цели три часа, а концертът завърши с прочувствено изпълнение от дъщеря и майка на „Носталгия”. Другите парчета, с които двете зарадваха феновете си бяха дуетите им „Няма кой да ме спре”, „Ако счупят всяка нота” и „Имам нужда от теб”. В края на участието феновете затрупаха и Глория, и Симона с букети и радостни пожелания. Следващата спирка от концертната обиколка на певиците е Кулата, където двете ще отпуснат на 29 октомври. Агенция Монитор Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Извикаха Глория на 6 биса във Враца Във Враца Глория пръскаше грация от сцената цели три часа, а концертът завърши с прочувствено изпълнение от дъщеря и майка на „Носталгия”. Агенция Монитор Три часа? :ООО Че то това с продължителността на сборните концерти на Пайнер. Кралицата не си поплюва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Три часа? :ООО Че то това с продължителността на сборните концерти на Пайнер. Кралицата не си поплюва. Е тя и Симона като е изпяла 4-5 евъргрийна... цял час е имала "ефир" сигурно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 И да са 2 часа за Глория, евала. 2 часа живо пеене, ама пеене - стил, класа, пеене! Не модно дефиле, не полови органи, лайв записи и плейбеци, а пеене! Всички с лист и химикал, и да почват да се учат как се прави концерт с пеене, а не горепосочения разврат. Браво, Глория! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 https://www.facebook.com/Gloria.Bulgaria/vi...04/?pnref=story Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Глория прави нещо, което е присъщо за всеки лидер. Тя е номер 1 в поп фолка и тези пълни зали го показват. Какви са цените на билетите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Всичко хубаво, браво! Ама... с риск да задам поредния малоумен въпрос тип ала Рени във ВИП Брадър, и да ми скочат глоропомазаните, ама... за какъв декор и сценография говорим в случая? Аз ли нещо не разбирам, или под възхваляващ декор се има предвид двете опънати тенти с изкусни графики на ферми?! Понякога наистина така се оливате, че... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Всичко хубаво, браво! Ама... с риск да задам поредния малоумен въпрос тип ала Рени във ВИП Брадър, и да ми скочат глоропомазаните, ама... за какъв декор и сценография говорим в случая? Аз ли нещо не разбирам, или под възхваляващ декор се има предвид двете опънати тенти с изкусни графики на ферми?! Понякога наистина така се оливате, че... Дай й пари да си купи "истински" декори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Всичко хубаво, браво! Ама... с риск да задам поредния малоумен въпрос тип ала Рени във ВИП Брадър, и да ми скочат глоропомазаните, ама... за какъв декор и сценография говорим в случая? Аз ли нещо не разбирам, или под възхваляващ декор се има предвид двете опънати тенти с изкусни графики на ферми?! Понякога наистина така се оливате, че... Каквото ще да е, вижда се, че има положено старание, а не да използва читалищната сцена. Тази е супер подходяща за съответния концерт. Никой не я изкарва нещо невиждано, отбелязва се, че е положено старание, а не е отбиване на номер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Какво значение имат декорите изобщо? Галена и Андреа ви научиха, че шармантната сцена е задължителна и забравихте, че Глория залага на друго. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Браво на Глория за идеята за концерти. Радвам се, че и след Нова Година ще има график и ще се обиколят предполагам доста малки градове, в които едва ли е имало концерт скоро. Видно е че Глория е сред най-обичаните певици в България. Никакви залязвания, никаква бита карта не е. На 100% е най- най- в жанра, а и не само. А за декорите - кой въобще ги споменава?! По-важно е, че има гост-музиканти, всичко е на живо, хората й се радват, песните й се знаят и читалищата - малки/големи са пълни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 (редактирано) Като идея към екипа на Глория бих добавил, че хубаво би било да се продават дискове преди и след концерта, защото емоцията и еуфорията подтиква хората към това и така реално ще си продава албуми и би могла да си прави още по-добри тиражи Редактирано Октомври 28 от gotiniq Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Като идея към екипа на Глория бих добавил, че хубаво би било да се продават дискове преди и след концерта, защото емоцията и еуфорията подтиква хората към това и така реално ще си продава албуми и би могла да си прави още по-добри тиражи Така е. Джей Гло да взима пример от придуцентите си! Що кебап е продаден преди сборните концерти и турнета... Радвам се, че Глория направи едно такова своеобразно турне. Хората в малките населени места гледат с голям интерес и уважение на такива мероприятия. Браво за добрата програма. Бих присъствал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Дай й пари да си купи "истински" декори. Като гледам пълните зали и хората се радват и без кой знае какви декори .... Дано мине колкото може през повече градове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 А какъв е този Евгени, който обикаля с нея навсякъде и дори шофира колата? Поредният лизач или? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 А какъв е този Евгени, който обикаля с нея навсякъде и дори шофира колата? Поредният лизач или? Е той е от най-големите такива и то отдавна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Е той е от най-големите такива и то отдавна.. Само като го гледаш ква гнусна мазна педераска е, ти става ясно. Ама Глоричето си ги обича такива амеби и после реве от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Ох, колко сте ми обсебени... жената направила 3 участия и вече сте в екстаз. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Ох, колко сте ми обсебени... жената направила 3 участия и вече сте в екстаз. :1000 (29): :1000 (29): Концерти, а не участия. Разликата е, че на концерт са дошли специално за нея и вниманието им е 100% върху изпълнителката, а не се чукат в тоалетната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 А какъв е този Евгени, който обикаля с нея навсякъде и дори шофира колата? Поредният лизач или? Да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не е ли тоз? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не е ли тоз? :1000 (29): Да. Много можем да говорим по темата, но по-добре да не го правим. Всеки си решава с какви хора да се обгражда. Явно интересите се преплитат. Не е нещо много по-различно от типажа Стоян Аполостов, когото Глория разкара преди време. Снощи какво е пяла? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Да. Много можем да говорим по темата, но по-добре да не го правим. Ха-ха, ми не, не можеш да говориш чак толкова много, колкото ти се иска, знаеш защо... Евгени Евтимов е голям фен на Глория, определено, не знам колко й вреди, но също така й помага много явно и това си личи... А и щом тя го е допуснала до себе си - да си сърба попарата после... Колкото до драмите с декорите, на предната страница се вижда колко са ненормални феновете на Глория, не ми се търсят цитати... Аз уважавам Глория, но не мога да възприема лунатичните й фенове, които я изкарват някаква свръх мега звезда... Страхотен балет, състоящ се от две танцьорки, страхотен бенд, състоящ се от двама музиканти, и страхотен декор, състоящ се от две тенти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Така е. Джей Гло да взима пример от придуцентите си! Що кебап е продаден преди сборните концерти и турнета... Радвам се, че Глория направи едно такова своеобразно турне. Хората в малките населени места гледат с голям интерес и уважение на такива мероприятия. Браво за добрата програма. Бих присъствал. Гласи се , вземаме билети Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.