Jump to content

Online: Малина - Не те забравям

Препоръчани коментари

• Отговори 64
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Прекалено много бие на сръбска песен. Кой е оригиналът?

Иначе смело мога да кажа, че това е една от най-добрите песни тази година /да не кажа най-добрата/ и изобщо в дискографията на Малина! Изключително въздействаща, звучи ретро и завладява и с музика, и с текст.

Единствено само гласът й в припева ми е странен.

Нелина и Малина удариха в земята тая есен всички актуални.

Сподели в други сайтове

Значи не съм и аз единственият, който мисли, че песента прилича на "Две очи разплакани".. иначе се радвам, че са спрели да правят тип ала Оцко и че започват да вадят стойности песни. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Ето я баладата на годината! Много стойностен и силен текст! Много над тази на Деси Слава, чието име не не сещам в момента, много повече и откъм клип и песен!

Мачкай, Малина!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Проектът е доста добър- стойностен текст, уникална музика, както винаги клип на ниво от Малина.Това изпяване обаче проваля всичко, особено в припева,където трябва да е силата на една песен!

В оригинал песента я знам отдавна и ми е много любима!Ако в България беше изпята от истинска певица или певец,можеше и да се получи още по-добре.

Сподели в други сайтове

Това вокали ли са или? Направо е нетърпимо квичене :mf_surrender:

Ще се напъне ли да я изпее на живо в празната Арена, не е никак трудна.

Клип - В друг живот

Песента кавър ли е, защото ми звучи много познато.

Но като цяло добър проект.

Сподели в други сайтове

Десовите нещо много ги хвана шубе, че Малина изкара 10 пъти по-здрава балада и клип!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Клипът е на Нанков, нали? Този човек, колкото и да ме кефят клиповете му, са страшно еднакви. "Счупени неща", "Боже, прости", "Не го прави", "В друг живот", "Не те забравям" - еднакви цветове, горящи предмети и стаи и вода. Аман.

Сподели в други сайтове

Клипът е на Нанков, нали? Този човек, колкото и да ме кефят клиповете му, са страшно еднакви. "Счупени неща", "Боже, прости", "Не го прави", "В друг живот", "Не те забравям" - еднакви цветове, горящи предмети и стаи и вода. Аман.

"В друг живот" е на Станислав Христов - Стенли.

Сподели в други сайтове

Ужасно изпълнение.

Песента и преди не ми е харесвала, но колкото и да е добра, то по-добре да слушам инструментала само пред тези опити за пеене на Малина.

Старите чанти тая година са много продуктивни - Ивана -2/3 песни, Глория-4, Малина-2, Нелина-2. :1000 (19): Браво.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...