alisali1234 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Пайнер КОГА ще качат нещо, което не се трие и качва поне по 2 пъти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 дайте MP3... уникална ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 дайте MP3... уникална ! Ко каза КО ? :D :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Брутален проект от Малина! Уникална балада, видеото е на добро ниво, монтажа е добър. Определено може да се нареди до "Студ". Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ко каза КО ? :D :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Брутален проект от Малина! Уникална балада, видеото е на добро ниво, монтажа е добър. Определено може да се нареди до "Студ". уникален кавър, Кире и въпреки това, всичко е изпипано както трябва! Евала тоя път на Малинажа... от моята има да си чакам баладата още 6 години, май толкова минаха... като изключим "Твоя съм" ако може да мине за балада, но това е друга тема! И пак браво на Малина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 уникален кавър, Кире и въпреки това, всичко е изпипано както трябва! Евала тоя път на Малинажа... от моята има да си чакам баладата още 6 години, май толкова минаха... като изключим "Твоя съм" ако може да мине за балада! И пак браво на Малина Кавър не кавър, аз никога не съм ги делял, не конкретно за Малина, а като цяло, защото си слушам Българското! :1000 (30): Много би ми се искало да чуя и аз нова балада от Анелия. Цитирай Report ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Тая яка песен трябваше да се изпълни от силен изпълнител, потенциален. Някой като Ивана, Азис, гласище. Що са я дали на танцьорката д я развали с това мрънкане... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 great copy Е тва вече е яко! Браво!! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Веднага ми стана ясно, че съм я слушал и на гръцки. Добър текст, отново ефектен и добър клип. И на гръцки ли я има? Екстра, дайте да я чуем, моля! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Страхотна! Определено "В друг живот" има сериозна конкуренция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Уникална, евала Малинаж! Всеки проект ме кефи....Винаги е пускала продукти на прилично и дори много високо ниво! И предната с Коцко, и тази - евала, невероятни. Да не връщам година назад и уникално красивия При теб ми е сърцето! Ще пее и двете на концерта, 100% ще има уникален прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Много красива песен,а и клипът е страхотен.Много ме зарадва Малина с този проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ще пее и двете на концерта, 100% ще има уникален прием. По-добре да пее някакво миксченче, но да представи ретро хитове - "Само миг", "Огнена звезда" и някакви такива. Гледам че напоследък е модерно световните знаменитости да си правят 4/5минутни миксови изпълнения, с по половин/един припев от едно четири, пет песни... и се получава доста ефектно и концептуално смислово. А Малина е една от малкото, които залагат и избухват на концертните сцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Оригинала на Малина, ако го има в гръцки вариант и аз моля да дадете линк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Много хубава песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Една песен със смисъл. Към днешна дата баладите липсват, и се радвам, че има смелост в някой имена да се предлагат и такива на пазара. Определено се усеща жаждата за подобен род проекти и високата оценка на последните няколко такива е показателна. Докосва те, браво на Малина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.