Arwity Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 По принцип е доказана силата на думата "благодаря". Има цяла книга по този въпрос, на Ронда някаква си там беше - "Вълшебството". Но лично за мен, след толкова четене на такива теми, специално за желанията е по-подходящо по друг начин да се започне. Но всеки както го чувства де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 По принцип е доказана силата на думата "благодаря". Има цяла книга по този въпрос, на Ронда някаква си там беше - "Вълшебството". Но лично за мен, след толкова четене на такива теми, специално за желанията е по-подходящо по друг начин да се започне. Но всеки както го чувства де. Ронда Бърн? Иначе идеята е да пишеш все едно имаш това, което желаеш да получиш. Има няколко метода, това е един от тях. Аз просто копирах темите и мисля този път (ако пиша, не съм решила още), да пробвам така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Ронда Бърн? Иначе идеята е да пишеш все едно имаш това, което желаеш да получиш. Има няколко метода, това е един от тях. Аз просто копирах темите и мисля този път (ако пиша, не съм решила още), да пробвам така. Знам, че това му е идеята, на първата страница съм го написала. Даже донякъде е по-добре, защото "искам" води само до положение в което Вселената само ти предоставя тази възможност иио мързи ме да пиша от тела вече :1000 (29): Иначе на същата авторка да Абе пишете така, както чуествате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Знам, че това му е идеята, на първата страница съм го написала. Даже донякъде е по-добре, защото "искам" води само до положение в което Вселената само ти предоставя тази възможност иио мързи ме да пиша от тела вече :1000 (29): Иначе на същата авторка да Абе пишете така, както чуествате. Аз на Лока обяснявах, теб те цитирах, за да питам тази ли е писателката, много съм смотана :1000 (29): Иначе от теб го знам това за благодаренето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Писах. Да видим какво ще стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Писах и аз, не бях от доста време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 По принцип е доказана силата на думата "благодаря". Има цяла книга по този въпрос, на Ронда някаква си там беше - "Вълшебството". Но лично за мен, след толкова четене на такива теми, специално за желанията е по-подходящо по друг начин да се започне. Но всеки както го чувства де. Малии а късно ли е днес, сега? Че снощи се заплеснах и изключих... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Малии а късно ли е днес, сега? Че снощи се заплеснах и изключих... Ми, може.. Ама принципно е най-добре първите 8 часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 От 2 месеца не пиша по темата. А последният път даже написах 2 изречения с по 4 желания във всяко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 От 2 месеца не пиша по темата. А последният път даже написах 2 изречения с по 4 желания във всяко. Никога няма да ти се сбъднат така. Трябва да са разграничени и дори колкото повече подробни и детайлни - толкова по-добре. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 21.08.2017 е Новолунието за този месец. То започва в 21:30ч и Лъв отново (както на 23.07), но и с Празен курс до 23.24ч. Да припомним, че не е препоръчително да се пишат желания по време на Празен курс. Веднага след като отмине, Луната минава в Дева. На кратко - най-добре е днес да пишем след 23.24ч А ето и и основните теми на Дева: Подкрепа по отношение на работата, ефективната организация, реда, перфекционизма, диетите, упражненията и контрола на теглото, детайлите, анализа и критиката, служенето, желанието за приспособяване и практичната помощ. Здраве - храносмилане, чревния тракт, запек и диария, слънчевия сплит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 Писах снощи отново. Беше в теми, в които определено имам силен интерес. За работата основно де. Не можах да посея пари, че няма и да ме има Обаче съм насъбрала много стари, чудя се какво да ги правя. Сигурно съм към 7-8. И си мисля дали да не ходя да ги изгоря вечерта, докато е още Новолуние. И да си оставя последните 2 само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Не съм писала желания от началото на годината - или забравям, или не ме кефят темите. Късно ли е да пиша сега? Иначе и аз имам някъде стари желания, ще взема да ги изгоря, най-малкото при ремонта сега някой да не ги намери и да умре от смях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Ноември 18 Author Report Share Публикувано Ноември 18 Пишете ли все още желания? Аз няколко месеца не бях, с изключение на последния де. Нещо не ме кефят темите напоследък. Но крия пари винаги. И определено, поне там виждам резултат. Заплатата ми е малко, но поне бонусите ми са повечко. Днес е Новолуние в Скорпион, от 13:42. Но Луната е в без курс от тогава до 20:58. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.