Illyria Публикувано на Октомври 27 Report Share Публикувано на Октомври 27 От отдавна съм забелязал, че много форумци тук използват изрази копирани от интервюта на чалгарките, техни изцепки или просто заучени фрази на някоя певачка. Кои нарочно, кои без да се осъзнават. Предлагам да цитирате тук форумците, които използват някой от тези изрази и да посочите оригиналния източник. В края на крайща, може да стане интересна колекция от фразички, които нахлуват във форума -а и във всекидневието- последните години. И сега няма какво да се лъжеме, темата ще е по-интересна ако не се коментира толкова, а се събират повече цитати от форумците. Вярвам и че това ще помогне до някъква степен на много хора тук да забелязват грешките в българския език, които много хора допускат, но пречупени през призмата на поп-фолка. И да уточня, че не нужно изразите да са граматически грешни, за да се появят тук. Просто да са взаимствани от чалгарки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Мигом ключ, напълно излишна тема. П.С. Очакваме второ издание на "Бързо ли говоря"! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Мигом ключ, напълно излишна тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Честно казано не съм забелязал някакви специфични за певачки изрази да се използват често във форума. Споменаването на бисери на Анелия, "краища" на Глория и т.н. е било с осмиваща цел, а не, че действително форумците са копирали техния изказ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не съм забелязал такава тенденция, излишна тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Ключ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари