Danger. Публикувано на Октомври 28 Report Share Публикувано на Октомври 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Хубава песен, добре е, че се правят повече балади в последно време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не можах да я изслушам цялата. Много скучна ми идва. Превъртах я и попаднах на китарата, единственото яко нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Много е хубава песента, текстът е страхотен. За какво има толкова дислайкове? Изобщо нещо ви става с Райна, половината не притежават грам от таланта й и хубавите й песни, но се величаят сякаш са големите певици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не ми харесва. Накъсана, без заряд, скучна...Една балада като се изпълнява, трябва поне малко чувство да се вложи. Текста и клипа иначе са хубави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 28 Author Report Share Публикувано Октомври 28 Не можах да я изслушам цялата. Много скучна ми идва. Превъртах я и попаднах на китарата, единственото яко нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Райна освен,че прави тъпи песни вече и гласът и звучи ужасно и дразнещо. Няма да си я пусна втори път.Да се насочва към фолклора,във фолка успех вече няма да има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Има нещо, което не ми харесва и едва ли ще си я пускам често. "Написано с любов" и "Нахално хубава" са много по-приятни. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Клип, текст, музика, визия - право в десятката. Този път им разказа играта. Да гледат и да се учат! Мачкай, кралице! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не ме грабна, защото не откривам чувство в пеенето, а нещо като пискане, което дразни. Видеото е приятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не ми хареса! Следващата, моля. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Ужасяващо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Започва песента - скукаааааа, Райна пищи. Идва припев - страшен джангър, де що има звук сложили! Няма да си я пусна втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Харесва ми, че започнаха да се правят повече балади. Тази есен се пуснаха много хубави, най-вече тази на Нелина. Песента на Райна е с доста добра музика, хубава е - баладите на Райна са ми едни от любимите, но тази не може да се доближи до последната й силна балада "Ти ли си", а "От утре" нямам любими балади на Райна. Дано все пак се хареса и забележи от аудиторията, но наистина не ми носи емоция като другите нейни песни. За мен лично Райна може много повече от това, което показва след "Няколко рокли". Успех на проекта. Клипът е много хубав и се радвам, че отново е заложила на танцувална част. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Райна и на луната да се качи, положението тук е такова, че отново ще бъде оплюта. Нямам идея, на какво се дължи този хейт по Райна, който датира още от 2008 година, когато плюхте по същия начин песни като "Мога и сама", "Големи думи", "Ти дали видя". В този ред на мисли, обективността в този форум е равна на 0, като гледам кои величаете и какво харесвате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Прекрасна е! Всичко е 6+! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не можах да я изслушам цялата. Много скучна ми идва. Превъртах я и попаднах на китарата, единственото яко нещо. Не ми харесва. Накъсана, без заряд, скучна...Една балада като се изпълнява, трябва поне малко чувство да се вложи. Текста и клипа иначе са хубави. Каквото и лошо да кажем, ще е малко ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Райна и на луната да се качи, положението тук е такова, че отново ще бъде оплюта. Нямам идея, на какво се дължи този хейт по Райна, който датира още от 2008 година, когато плюхте по същия начин песни като "Мога и сама", "Големи думи", "Ти дали видя". В този ред на мисли, обективността в този форум е равна на 0, като гледам кои величаете и какво харесвате. А ти къде видя хубаво нещо тук? Харесваш я единствено, защото си й фен. Песента не става. Дори и за балада не е хубава. Но всеки си има вкус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 А ти къде видя хубаво нещо тук? Харесваш я единствено, защото си й фен. Песента не става. Дори и за балада не е хубава. Но всеки си има вкус. Винаги съм бил обективен и ако не харесвам нещо веднага го споделям, като напр. бозите и от 2011 и текста на "Нахално хубава". А тук виждаме силен текст, прекрасно изпълнение, уникален клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Скучна е като 90% от опитите на чалгарките за балади последно време... Вече са отвикнали да правят балади и те, и композиторите. Не им се получават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Новия клип на Райнуши е страхотен, а мелодията ми хареса много! Видеоклипа е супер, без луксозни кичове и такива простотии, чувства, емоции - това е важното в един клип! Само Райна прави такива клипове вече......... А преди колко изпълнители правеха евтини, но качествени клипове, където имаше чувства, емоции, където говореха с погледи...........това много липсва сега. Райнуши и камък ще разтопи с тази песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Много е хубава песента, текстът е страхотен. За какво има толкова дислайкове? Изобщо нещо ви става с Райна, половината не притежават грам от таланта й и хубавите й песни, но се величаят сякаш са големите певици. !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Много гадно я изпълнява... нещо не ме грабна за разлика от предната й балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Мноооооого добър клип! Райна не беше изглеждала толкова стилна и секси от ''Грешка''. Дано песента се оцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.