Guest Kondomcho Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Текстът е супер як, песента почва обещаващо, но след това се губи заряда. Не знам що така не й се получават нещата на Райна. Да няма магия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Не ме грабна, слаба работа! Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Графики, моля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 някой да ми обясни що за идиот трябва да си да зарежеш песента си със Стораро, която е потенциален мега хит и на нейно място да избълаш 4-5 бози, които дори и ти не би слушал доброволно?! Да беше отишла на екскурзия вместо да инвестира в клип на тази. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 След 10-тото слушане ми хареса доста. И аз не мога да си обясня защо остави ей така ''Още 5-6 минути''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 На тая и се пее за купони и разбивации, а де прави на светица. Не че нещо, но ако 'стойностните' песни са толкова фалшиви, не мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 някой да ми обясни що за идиот трябва да си да зарежеш песента си със Стораро, която е потенциален мега хит и на нейно място да избълаш 4-5 бози, които дори и ти не би слушал доброволно?! Да беше отишла на екскурзия вместо да инвестира в клип на тази. Що за идиот трябва да си, за да вярваш, че вокалите в другата песен са на Стораро?! Много се радвам, че клипира именно баладата, която чакам от 4-5 месеца вече! Видеото е страхотно, Райна изглежда зашеметяващо, а песента ми влезе под кожата още, когато я чух! Не знам какво толкова не ви харесва в песента и видеото! От моите наблюдения оставам с впечатлението, че песента се харесва от по-старото поколение - визирам родените до 90та година. Оценяваме я, защото все още умеем да ценим качеството, липсват ни годините, когато музиката се правеше, за да те докосне емоционално, а не да те накара да връткаш задник и да пишеш фейсбук статуси колко много парцали могат да ти завиждат. Голямо БРАВО на екипа създал тази песен! Голямо БРАВО на хората, които я харесват! Това доказва, че все още има хора ценящи и хубавата музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 На едно място вие ужасно - преди припева. Почувствах се в задимена кръчма през 90-те, където пияната певица пее сръбски балади на още по-пияните посетители, за да си изпроси 10 лева бакшиш в деколтето. Като цяло иначе е ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Що за идиот трябва да си, за да вярваш, че вокалите в другата песен са на Стораро?! естествено, че не са на Стораро, просто така беше обявена, пък и не се сетих за заглавието. Но очевидно всички схванахте за какво говоря Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 На тая и се пее за купони и разбивации, а де прави на светица. Не че нещо, но ако 'стойностните' песни са толкова фалшиви, не мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 А мен страшно много ме кефиииииииииииииииии- уцели текстаааааааааааааааааааа просто- толкова силен и въздействащ Райна е прекрасна и клипът и той. Аз ще си я слушам доста. Най-якия финал за работния ден. Бравоооооооооооооооооооо на Райна! Уцели за мен песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 И мен нещо не ме кефи... не знам защо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Що за идиот трябва да си, за да вярваш, че вокалите в другата песен са на Стораро?! Много се радвам, че клипира именно баладата, която чакам от 4-5 месеца вече! Видеото е страхотно, Райна изглежда зашеметяващо, а песента ми влезе под кожата още, когато я чух! Не знам какво толкова не ви харесва в песента и видеото! От моите наблюдения оставам с впечатлението, че песента се харесва от по-старото поколение - визирам родените до 90та година. Оценяваме я, защото все още умеем да ценим качеството, липсват ни годините, когато музиката се правеше, за да те докосне емоционално, а не да те накара да връткаш задник и да пишеш фейсбук статуси колко много парцали могат да ти завиждат. Голямо БРАВО на екипа създал тази песен! Голямо БРАВО на хората, които я харесват! Това доказва, че все още има хора ценящи и хубавата музика. Правилно, хлапетата нищо не могат да оценят, те не знаят за какво се създава музика, особено от балади грам не разбират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Нищо грабващо, на първата минута я спрях. Въобще не може да те грабне. Гласа и звучи като мяучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Райна е хубава в клипа, текста на места е добър. Изпълнението е под всякаква критика. Хитов заряд няма. И нека бутането в сигнал и на тази и песен започне сега и да си мисли благодарение на този който я бута, че такива песни трябва да прави и занапред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Не мисля, че е толкова зле, колкото я изкарвате. Със сигурност не ми се поиска да я спра, изслушах я, изгледах я. Клипът е приятен, хубави цветове, сцени, Райна е супер красива. Песента е ок, може би бих си я пуснал още няколко пъти. Но за изпяването съм съгласен - ужасно изпяване. Тя като маниер не е мръднала от преди 10 години да речем, но тук сякаш е досадно вече. Двете ѝ песни, които ще ми вечни Райнови фаворити - От утре и На всички обичани преди ги изпява сякаш по същия начин и не ми е пречило. Ама като е скучна песента се усеща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Мелодията много ми харесва,но само мелодията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Много хубава песен, но изпълнението на Райна е потресаващо, все едно слушам Андреа. Ако беше изпята от някой друг щеше да е по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 На мен пък много ми харесва песента, клипа също. Тази година Райна доста се активизира и се забелязва, че има известен интерес към нея... Жалко, че за да се върне в А групата ще й трябва още много повече... Иначе си е все така добър изпълнител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Ужасно изпълнение, плоско едно... Веднага си представих Петя или Джена, от тях щеше да звучи страхотно иначе готината песен. Танца в стил Matrix не ми се коментира... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Не можах да я изслушам цялата. Много скучна ми идва. Превъртах я и попаднах на китарата, единственото яко нещо. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Ужасно скучен проект. Нищо интересно и открояващо се няма. Милион няма никакъв шанс да направи, според мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Страхотна песен! Браво на Райна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Искам mp3, много въздейства. Когато песен те разплаче, значи изпълнителят си е свършил работата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Песента има много красив текст и определено ме грабна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.