GSA Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Текст: Мариета Ангелова В ЖИВОТА БИТКИТЕ, НАЙ-ТРУДНИТЕ ВСЕ НА ТЕБ И МЕН ИЗПРАЩА БОГ, СЯКАШ ДА НАПРАВИ С ГОДИНИТЕ ВСЕ ПО-СИЛНА НАШАТА ЛЮБОВ.. НЯМА ДА Е ЛЕСНА ЛЮБОВТА НИ, ЗНАМ, ЧЕ НЯМА ДА НИ Я ПРОСТЯТ.. СРЕЩУ ТЕБ И МЕН КАТО ПИРАНИ СЕ НАХВЪРЛИХА ЗА ДА НИ СПРАТ.. И ДОРИ ДА БОЛИ, И СЪРЦЕТО МИ В БИНТОВЕ ДА Е, В НЕГО ПАК ЩЕ СИ ТИ, В ЛОШО И В ДОБРО ЩЕ СЪМ ДО ТЕБ, И ДА ТРЪГНЕШ ''ПО ДЯВОЛИТЕ'', ЗНАЙ ТРЪГВАМ С ТЕБ, РЪКАТА СИ МИ ДАЙ, ЩЕ СЪМ ТВОЯ ДОКРАЙ, ТВОЯ ДОКРАЙ.... ЩЕ ТИ НОСЯ КУФАРИТЕ С ''БОЛКИТЕ'', ИСКАМ НИЩО ДА НЕ ТИ ТЕЖИ.. В СТУДА ЩЕ ТОПЛЯ ТЕБ, ЩЕ СЪМ ТИ ВОДА В БЕЗВОДНИ ДНИ... БИ НАПРАВИЛ СЪЩОТО ЗА МЕН, БИ НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ ДОРИ... ВСИЧКО ДРУГО МИ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЩОМ ТЕ ИМА В ЖИВОТА МИ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Графики, моля? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Прекрасни рокли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Много яка песен,браво на Райна доста се е постарала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Тази песен е прекрасна, с всеки път, в който я слушам текстът все повече докосва, браво на Мариета и на Райна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Почти 600к за малко повече от месец. Това си е успех за балада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.