DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Аз изпуснах, какво пя Симона? Поли е много проста верно, пред 2 избрани от публиката да се изцепиш, че третата била по-добра... ами ти подценяваш по този начин и публиката, и твоите участници. Наше лято на Лили Иванова. Глория пък се разрева на резултатите. А тая филипинката много ме дразни. Като нищо обаче ще спечели тя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Браво на Симона. Камелия наистина изглежда страхотно и стилно. Формата като цяло никога не е блестял с добра организация и кой знае какво. Тази вечер не прави изключение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 . А тая филипинката много ме дразни. Като нищо обаче ще спечели тя Опазил Бог! Стига с тия чужденци във форматите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Еее супер, българска песен. Иначе наистина много прилича на караоке вечер... изобщо я няма атмосферата на предните концерти от този формат. Изобщо тая година много се насраха, гледахме 2 месеце кастинги и накрая претупват нещата с такива концерти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Дръпнатата ще спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Хахаха микрофоните не работят. Оле как прекъснаха за реклами Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Тоя, Христо да направи едно трио за новия сезон и да се пробва и там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не гледах много, но филипинката хич не ми хареса. Караоке парти е много точно сравнение, а тя потвърди съмненията ми, че не е добра, ако не вика - в куплетите звучеше потресаващо. Отборът на Камелия е най-добър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Мони продължи ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Мони продължи ли ? ДА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Симона много я хейтят в тубата, не ми се струва да е чак толкова фалшива, тая песен е ужасно трудна, не я бях слушал от доста години. Христо и Димитър грам не ми харесаха, беквокалът на Димитър беше ужасен, нещо не интерпретираха песента както трябва, ако Христо сам я пееше щеше да се получи. Този руския ученик.... къде тръгна да пее песен на Каризма, тотален провал, мина ли напред? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Яд ме е, че MIA D и Деа не продължиха. Много добре се справиха и двете. Не бях гледала предаването отдавна, но нещо хич не ми хареса отборът на Камелия тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Този руския ученик.... къде тръгна да пее песен на Каризма, тотален провал, мина ли напред? Не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 И тя не е била доволна май. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Симона си изпя песента добре. Профаните в тубата и в фейсбук просто си хейтят по дифолт. Песента е трудна, адски висока, разпявания. Няма как да не кривнеш на моменти. Много от баладите на Лили са така. Дори самата тя понякога вика в припевите. Можеха да изберат друга нейна песен. "Наше лято" ми е толкова досадна и неприятна за слушане... Като цяло не мисля, че това беше песента за Симона. Тя има зверски талант наистина. Но Камелия й даде правилен съвет да намери себе си и чисто визуално - за което браво, дано Симона и Глория се вслушат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Като цяло скучен концерт, някак набързо мина всичко и само Поли Генова си позволяваше критики. Самата тя обаче не знам защо заби Деа с тази песен, няма как да се хареса на хората, а наистина пя най-стабилно от отбора и като цяло е най-добрата тази година. Симона може много повече и дори тази трудна песен можеше да я изпее още по-добре, но се справи. Най-много ми хареса Кристина от отбора на Камелия. Дуетът се представи много добре, но са нагли - хем за втора година е там единият, хем пеят песен, с която си подсигуряват полуфинал... Поли обясняваше колко неточности е имала една от девойките на Кама, а тя й вика да не й пука хахаха Другата седмица предполагам, че Симона ще отпадне, много зависи от избора на песен, но Сара пее ли балада, тя ще е финалистка. Като цяло не съм впечатлен. На предните етапи всички пяха много по-добре, а и сякаш на концертите липсваха по-силни изпълнители, вече отпаднали, а уж тези бяха най... Засега най-много симпатизирам на Кристина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Абсолютно очаквано отпадане на всички снощи според коментарите във фейса. Финалистите са на 99% сигурни още преди снощния концерт - Кристиан, Кристина, Сара и Дуетът (по-вероятно). Само за последните не съм убеден. Фенската маса на Глория няма да спаси Симона, а и не й трябва. Хейтът след снощи е огромен. За победата имат най-голям шанс Сара и Дуетът. Макар че и Кристина не е за подценяване - чисто като образ печели точки от по-възрастната аудитория, която е основаната за това предаване. Иначе като цяло е супер слабо шоуто - архаично, мудно и пълно с гафове. Певците са точно на ниво караоке. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Гледах няколко изпълнения в youtube, на уж по-добрите участници, ами потрес са. Ужасно зле е това предаване, не става просто в България. И наистина са на ниво караоке бар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Фенската маса на Глория няма да спаси Симона, а и не й трябва. Не е така. Току-виж спечели и спре да се мъкне с майка си навсякъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не е така. Току-виж спечели и спре да се мъкне с майка си навсякъде Едва ли, след тоя формат никой не е прокопсал, даже на Роксана ѝ помогна Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Едва ли, след тоя формат никой не е прокопсал, даже на Роксана ѝ помогна Ивана. Факт. Единствените, които са пробили до някаква степен след това, после се явиха на Х-фактор. От "Гласът" е само Роксана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Сега намерих време да изгледам целия лайв и мога да кажа, че това е най-добрия вариант правен на този формат в България. Изключително разчупена сцена, сценографии, сценарии. Изключваме техническите проблеми. Поздравления. Другото, което мога кажа, е че Камелия е наузнаваема. Толкова да е красива и толоква подготвена във всяко едно отношение. Хубавото при нея, е че някак си не е статична и инфантилна колкото са останалите ментори. Изключително свежа и адекватна. Много се радвам, че MIA D. отпадна. Просто е изключително комерсиална за сметка на техничното пеене. Яд ме е за ДЕА, трябваше да продължи за сметка на Сюзет, въпрос на патриотизъм ( не казвам, че Сюзет е пяла слабо, напротив). Една убийствена Симона, една много, много добра интерпретация на Лили Иванова. Радвам се, че имаше индивидуалност в нейното пеене и не се стараеше да копира лилините извивки. Изключително много се смях на реакцията на Глория спрямо избора на песен за Симона, това можете да видите на 01:19:28 когато камерите я показват и тя казва "Много смотана песен". Велика е, честна до болка, без преструвки! Отбора на Графа ми е някакъв незабележителен. Сори. Отбора на Камелия изключително добре прецезиран. Отбора на Поли е най-силен. Отбора на Иван Лечев е прекалено социалистически и естраден, нещо, което в България няма да има кой знае какъв успех. Мисля си, че е напълно възможно Симона или Сюзет да е следващия победител. Да видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Изключително много се смях на реакцията на Глория спрямо избора на песен за Симона, това можете да видите на 01:19:28 когато камерите я показват и тя казва "Много смотана песен". Велика е, честна до болка, без преструвки! Сериозно ли това казва? Опитах се да й прочета устните, но не успях. Но по изражението на лицето й си личеше че сипеше змий и гущери. Кралица! Абсолютно на никого не пести критика. Дори на потомството й. А защо се държа така за главата? Изобщо не ми изглежда да реве. Чисто си проклина казаното от Симона във визитката й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Едва ли Глория е разбрала на самия концерт коя песен подготвя Симона Убеден съм, че можеше да я изпее много по-добре, но се справи, все пак това е ужасно трудна песен и адски специфична. Дори Лили не я пее в оригинална тоналност последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари