Jump to content

Гласът на България

Препоръчани коментари

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

А вие тук кога ще разберете, че това цялото "плюене", делене, сравняване на изпълнители и настройвайки се едни срещу други не помага никому, а е във вреда на целия бранш? Как пък все в България трябва да се делим и плюем един друг, вместо да се радваме заедно, че две от легендите в поп-фолка ще ги дават в национален ефир тази пролет. С всички тези скандали и обиди, вредите главно на себе си. Страшно много негативизъм има във всички, което е тъжно.

Сподели в други сайтове

Хареса ми началото. Ще го следя, почитател съм на формата. ;)

Повечето българи са свикнали да гледат сеирджийски формати като Х фактор, Биг брадър и тем подобни шитни и не оценяват едно истинско музикално шоу.

Сподели в други сайтове

Фокса милия и той не очакваше да е толкова зле Камчето и да седи така нелепо в музикален формат.Но нека се поизлага малко по Бтв 😅.Чуди се тук как да замаже и като луд обикаля темите.Хаха

Сподели в други сайтове

Да. :1000 (29): Лечев и Кама май са се обърнали.

Само? :gun_bandana:

Симона може да изпее сто неща, и то уникално, но като е запяла тая Евкалиптова гора от 10 години...

Ох, ЗагЛорови, ох... Кама дано е дала съпорт. Някой тук беше писал, че Симона е стигнала до двубоите и имала сериозна агитка.

Сподели в други сайтове

А вие тук кога ще разберете, че това цялото "плюене", делене, сравняване на изпълнители и настройвайки се едни срещу други не помага никому, а е във вреда на целия бранш? Как пък все в България трябва да се делим и плюем един друг, вместо да се радваме заедно, че две от легендите в поп-фолка ще ги дават в национален ефир тази пролет. С всички тези скандали и обиди, вредите главно на себе си. Страшно много негативизъм има във всички, което е тъжно.

peace3.gif

Сподели в други сайтове

Ами на какво друго да е фен? То си личи от километри колко е ограничена музикално.

Не мога да кажа, че е ограничена музикално, защото ако е, няма да е една от най-големите български звезди вече 20 години, но лично аз следя Звезда Гранда от няколко години, като тази не пропускам епизод и смело мога да заявя, че Камелия също. Почти еднакви словосъчетания като Карлеуша, само че на български. И това ми направи впечатление още с първия коментар.

Сподели в други сайтове

Ама взе Шоколадката. :3fdb8960598fa63e: Явно ѝ се е приискало да я хване за гърдите пак 1000%20(29).gif

А кой да вземе циганин? На чалгата е наложен пълен игнор и тя трябва да се оправя сама. Ще ги обвинят в ръсизъм, ако няма циганин. А кой да вземе циганин? Графа? - че обувките му няма да стъпят на жълтите павета после. Поли? - та тя е била на Евровизия. Иван Лечев? - та той има "Грами" за алтернативен рок. Кой остана според теб? Нещо ще обсъждаме ли по същество, или ще си плюем Кама по презумция? Шоуто започва да ми харесва, а всички знаят, че не гледам такива формати.

Сподели в други сайтове

Така е, на запис е. И накрая остава, само най-интересното. Не очакваш като обсебените "десови" някаква засечка, нали? Смятам те все още за по-читав от тях. Все пък тях ги води наглият лизач и подмазваш Калата със синият почерк. Не падай до нивото му, ще е срам за Рамания. Иначе да, женски глас, ама не го взе Кама, нали?

БТВ, почти бях убеден, че ще избере Кама. Като му каза, че е различен направо светна като крушка, а съм забелязал, че в годините педалите много се кефят на Кама, нямам идея защо. Може би, защото е екстравагантна. Мисля, че беше на единица разстояние от името "Кама".

Цяла вечер се питам на кого ми прилича чипровската и се сетих - на Брук Лоугън, 10 години по-рано. :whistling:

Наистина за сега изглежда доста слабо. Онази първата от пеещите, дето се разциври, беше супер фалшива и лоша актриса.

До тук виждам ограничени като образи хора. А от менторите - Графа го искат всички, след това Поли и Лечев. Кама доста назад остава.

Дано не продължава така и в следващите епизоди, че доста жалко изглежда.

Сподели в други сайтове

По принцип не понасям X factor, понеже зверски се лигавят там - журита, участници, всички. И защото чалгата я няма де.

Гласът повече ме кефи по принцип, но може би вече се изтъркаха тия музикални формати. Не виждам как някой може да блесне с нещо кой знае какво.

Иначе Камелия се държи нормално и очаквано, не виждам нещо странно в поведението й. По-натам ще започнат да я избират повече, и с Ивана примерно беше така в началото - пълен игнор.

Сподели в други сайтове

Не мога да кажа, че е ограничена музикално, защото ако е, няма да е една от най-големите български звезди вече 20 години

Какво ти разбира Кама от рок, соул, ар ен би и т.н. Това имам предвид. Ако беше шоу за чалга изпълнители със сигурност би имала какво да допринесе.

А кой да вземе циганин? На чалгата е наложен пълен игнор и тя трябва да се оправя сама. Ще ги обвинят в ръсизъм, ако няма циганин. А кой да вземе циганин? Графа? - че обувките му няма да стъпят на жълтите павета после. Поли? - та тя е била на Евровизия. Иван Лечев? - та той има "Грами" за алтернативен рок. Кой остана според теб? Нещо ще обсъждаме ли по същество, или ще си плюем Кама по презумция? Шоуто започва да ми харесва, а всички знаят, че не гледам такива формати.

Вече даваш на късо. Иди си легни, че много ти дойдоха днес отрицателните преживявания.

Тя самата Кама направи расистки коментар като чу, че е от Сливен. "А, не може да бъде!".

Сподели в други сайтове

Камелия трябваше да вземе Шоколодката да й изпее вокалите:

:3fdb8960598fa63e:

И Симона ли се е набутала пак тук? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Камелия трябваше да вземе Шоколодката да й изпее вокалите:

:3fdb8960598fa63e:

И Симона ли се е набутала пак тук? :mf_surrender:

Пак?

Сподели в други сайтове

Пълна трагедия е този формат, скучен, с неуместни шегички, нагласени истории, журито от до неадекватно, всичките са ми много изкуствени.

Пачо точно, кратко и ясно ви го е написал "пълна трагедия", както и аз потвърждавам думите си! Никакъв интерес няма да има....смятайте, щом не допуснаха двама участника, които пеят прекрасно, а пък някои и един верен тон не могат да извадят.

Очаквам Капките си аз утре! :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Симона може да изпее сто неща, и то уникално, но като е запяла тая Евкалиптова гора от 10 години...

Ох, ЗагЛорови, ох... Кама дано е дала съпорт. Някой тук беше писал, че Симона е стигнала до двубоите и имала сериозна агитка.

Тя - че е гласовита, гласовита е, но дори и да спечели формата, ако смята още годинки да се търка в полата на Мама и да е визуално 1:1 с нея, да пее незапеваеми песни - няма как да успее, а дори и да пее на Супер Боул. На това момиче му липсва харизма и индивидуалност!

Сподели в други сайтове

Май да, не съм сигурна. Само тях ги дадоха, че говорят.

Сподели в други сайтове

Е как няма да ти хареса.Кама и в Бразди да я дават ще кажеш ,че е топ предаване.

Вика в Бразди хахахахахах

Между другото, на мен ми харесват кастингите на тъмно и после е скука. Ама сега нещо и самите кастинги не са особено интересни. И тези дето не ги избраха си бяха много по-качествени и интересни от другите. Даже си мисля, че ще ги върнат.

Сподели в други сайтове

Така е, на запис е. И накрая остава, само най-интересното. Не очакваш като обсебените "десови" някаква засечка, нали? Смятам те все още за по-читав от тях. Все пък тях ги води наглият лизач и подмазваш Калата със синият почерк. Не падай до нивото му, ще е срам за Рамания. Иначе да, женски глас, ама не го взе Кама, нали?

п.п. Очевидно е какво правят "десовите", но те си знаят.... :happyppl:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Айде сега да обясниш по отношение на какво съдиш, че съм написаното от теб със синия почерк по-горе? Знаеш колко обичам да ми се лепят етикети, още по-малко, когато те са неоснователни, нали?

Мисля, че тотално изтрещя, но не разбирам за какво. Държанието на Камелия във формата е на ниво, адекватна, знае какво прави, а ти се връзваш на всеки негативен коментар. Е, поредното доказателство, че по-далече от КамаЛенд не виждаш!

Сподели в други сайтове

Вече даваш на късо. Иди си легни, че много ти дойдоха днес отрицателните преживявания.

Написах 3 реда по същество и всеки ги прескочи, а ти ми дрънкаш на друга тема. А не си ли жълък, като всички хетърчета тук? Много ви знае устата, ама като я подкараме точка по точка и веднага се изнасяте или сменяте темата. Днес съм тук, ако ще кажеш нещо давай. Ако не, можеше да ограничиш спама. И без това никога нищо не казваш. И няма смисъл да се пънат едни люде тук. Формата тепърва започва и Кама си е напълно ОК. Мразете я, но стоите пред телевизорите, нали? И стоите заради нея, нали? И ще стоите заради нея, нали? Да знаете, че страниците летят.

Сподели в други сайтове

Написах 3 реда по същество и всеки ги прескочи, а ти ми дрънкаш на друга тема. А не си ли жълък, като всички хетърчета тук? Много ви знае устата, ама като я подкараме точка по точка и веднага се изнасяте или сменяте темата. Днес съм тук, ако ще кажеш нещо давай. Ако не, можеше да ограничиш спама. И без това никога нищо не казваш. И нямча смисъл да се пънат едни люде тук. Формата тепърва започва и Кама си е напълно ОК. Мразете я, но стоите пред телевизорите, нали? И стоите заради нея, нали? И ще стоите заради нея, нали? Да знаете, че страниците летят.

Глория ти го е казала кратко, точно и ясно "Днес не ти е ден, Цецо" :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Кама много неприятно изглежда в лицето..... и няма усет, слух ли...как да го кажа......не е за това предаване.. :roll1:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...