Jump to content

Гласът на България

Препоръчани коментари

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Кое беше слабо, ако мога да попитам? :scratch:

Декор, сцена, режисура, участници, жури, публика, давай да чуем....

Супер е скучно и безинтересно, само заради Кама си го пуснах, ама е яко скука, изобщо няма да го гледам. Голямо пренавиване беше, язък за усилията от тоя страна.

Фокси, приготви ли кофите с лайна за утре?

Сподели в други сайтове

Много ми е чудно Камелия пък какво ще ги съветва нейните участници, какво може пък да им даде....аз разбирам да разбира от пеене, а не от бизнес, понеже тя няколко пъти споменаваше думата "бизнес"
Сподели в други сайтове

Е да плюе утре всички знаят истината.Както и за днес.Кама не и е там мястото.Бездария не може да е ментор.Все едно аз да уча кандидат доктори.

Сподели в други сайтове

Не знам дали бераД домати, ама Графа е най-оборотният поп продуцент в момента. Поли Генова си е дразнеща, но пък е много постоянна. Има зад гърба си спечелени реалити формати, 4то място на Евровизия. Въобще впечатляваща. За Лечев няма какво да ти разправям. Ти си научил урока си там.

С какво Кама е по-голяма звезда от Графа например? Повече стаж? Повече авторитет?

Цялото предаване изгледах. Това, което видях е, че са вкарали Кама в доста сложна конфигурация. Никой непеещ чалга трудно би избрал чипровската за ментор.

Такъв проблем нямаше при останалите чалга разпоретини, били в този формат.

При Ванча имаше такива като при Кама, но все пак не бяха нещата толкова зле.

1. Графа има нюх, но е връзкар и има шанс в живота благодарение на баща си и влиянието му в тези среди в самото начало. Освен да си станал на 40 и да се правиш на Перко Наумов... никаква тежест не показва. Същото важи и за Генова, на която самочувствието й е обратнопропорционално на годините на сцена, ако ще и галактическата Евровизия да е спечелил - успеха и гласа й впрочем никой не го е отрекъл. Лечев е класа и е най-скромен от всички. Камелия е една идея по-приятна и поносима от Ивана, Преслава, Есил, Мара, Деса и всички подобни квачки, участвали като жури. Не стои натрапчиво кръчмарска, позитивна е и усмихната и все още не е тръгнала да прави цигански колелета по сцената. Има право да е в журито, защо не - тя гледа нещата като цялостен завършек, а и е слухарка.

От всичките години и предавания като жури най-добре са се представяли Глория, Дони, Люси Дяковска.

От поп-фолка пък веднъж трябваше да поканят поне Нелина примерно.

Сподели в други сайтове

Това предаване я има 700-800 000 зрители я не..

Днес може и да се е гледало, но това е защото е неделя и по телевизиите няма нищо друго. Ако го бяха пуснали утре, "Капките" щяха да ги убият, не че пак няма да го направят. :1000 (29): Този сезон е комичен. Имам чувството, че гледах някаква ужасно изиграна постановка. И да, Камелия е неадекватна и изобщо не се вписва. :1000 (30):

Сподели в други сайтове

Честно казано, Камелия дори да не е компетентна, поне се държа на ниво някакво. Поли е абсурдна с тея лиготии, а и не мисля, че тя примерно е по-компетентна от Камелия.

Разбира се, че е много по-компетентна. Най-малкото е била треньор в Екс фактор, участвала е в Музикална академия, била е два пъти на Евровизия, години наред е мениджър на Бон-бон. Има и музикално образование. Камелия освен кръчмата друго не знае.

Сподели в други сайтове

Супер е скучно и безинтересно, само заради Кама си го пуснах, ама е яко скука, изобщо няма да го гледам. Голямо пренавиване беше, язък за усилията от тоя страна.

Фокси, приготви ли кофите с лайна за утре?

Не, няма да напиша дори една запетайка по темата, за "Капките" и ще се побъркате от мъка. Това е истинското ви наказание, за гнусотията тази вечер. :happyppl: Шоуто е супер, вашият гнусен изсмукан от пръстите хейт е огромен, защото видяхте нивото. Може да плюете Кама до побъркване, но ще я гледате до май месец. Дерзайте, Кама е ментор в караоке за начинаещи, а провалените звездици като Деса ще се правят на караоке певици, за да им обърнат внимание.... някъде. След малко по новините на БТВ може да кажат рейтинга. Утре ще го сравним с този на Капките", които може да бъдат разбити от "Мастършеф".

Сподели в други сайтове

1. Графа има нюх, но е връзкар и има шанс в живота благодарение на баща си и влиянието му в тези среди в самото начало. Освен да си станал на 40 и да се правиш на Перко Наумов... никаква тежест не показва. Същото важи и за Генова, на която самочувствието й е обратнопропорционално на годините на сцена, ако ще и галактическата Евровизия да е спечелил - успеха и гласа й впрочем никой не го е отрекъл. Лечев е класа и е най-скромен от всички. Камелия е една идея по-приятна и поносима от Ивана, Преслава, Есил, Мара, Деса и всички подобни квачки, участвали като жури. Не стои натрапчиво кръчмарска, позитивна е и усмихната и все още не е тръгнала да прави цигански колелета по сцената. Има право да е в журито, защо не - тя гледа нещата като цялостен завършек, а и е слухарка.

От всичките години и предавания като жури най-добре са се представяли Глория, Дони, Люси Дяковска.

От поп-фолка пък веднъж трябваше да поканят поне Нелина примерно.

Ти освен Глория друга не признаваш.Истински фен Хахах

Сподели в други сайтове

Не, няма да напиша дори една запетайка по темата, за "Капките" и ще се побъркате"побъркате от мъка. Това е истинското ви наказание, за гнусотията тази вечер. :happyppl: Шоуто е супер, вашият гнусен изсмукан от пръстите хейт е огромен, защото видяхте нивото. Може да плюете Кама до побъркване, но ще я глредате до май месец. Дерзайте, Кама е ментор в караоке за начинаещи, а провалените звездици като Деса ще се правят на караоке певици, за да им обърнат внимание.... някъде. След малко по новините на БТВ може да кажат рейтинга. Утре ще го сравним с този на Капките", които може да бъдат разбити от "Мастършеф".

Айде, сега пък намесва и Мастършеф... хахаха ей, Фокси, Фокси, а викаше, че Гласът щял да бъде най - гледаният.. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И Камелия знае. :3fdb8960598fa63e:

Камелия свири на пиано от 1980 година. Започнала е при някакъв преподавател в Консерваторията, даже го бях писал тук в едни теми. Има завършено семестриално поп и джаз пеене в НБУ, само дипломирането е останало. Свири по ноти, пее по ноти, всичко е нормално, точно, коректно. Не знаеше ли тези неща или слушаш дебили?

Айде, сега пък намесва и Мастършеф... хахаха ей, Фокси, Фокси, а викаше, че Гласът щял да бъде най - гледаният.. :3fdb8960598fa63e:

Да, така съм казал и така ще бъде...

Сподели в други сайтове

Много ми е чудно Камелия пък какво ще ги съветва нейните участници, какво може пък да им даде....аз разбирам да разбира от пеене, а не от бизнес, понеже тя няколко пъти споменаваше думата "бизнес"

Като цяло менторите по тия предавания са само за Тв-то, всъщност се занимават съвсем други хора с тях, менторите идват за визитките и шоутата и това е. Има и изключения най-вероятно, но такава е практиката. Иначе как си представяш Кама да седне да се обяснява с музикална терминология, като сигурно тоналностите на собствените си песни не знае?

Иначе е ясно, че е там само за да напомни за себе си и да поизтупа поовехтялата си слава, но все пак човек е добре да е наясно какво и колко може... че в противен случай виждаме какво става.

Сподели в други сайтове

Иначе е ясно, че е там само за да напомни за себе си и да поизтупа поовехтялата си слава, но все пак човек е добре да е наясно какво и колко може... че в противен случай виждаме какво става.

Точно.Не добрата самооценка води до срама тая вечер.

Сподели в други сайтове

Камелия свири на пиано от 1980 година. Започнала е при някакъв преподавател в Консерваторията, даже го бях писал тук в едни теми.

Чипровската консерватория ли?

Сподели в други сайтове

Какъв срам бре "десовите"? Кама се представи супер. Беше сдържана, внимателна, съсредоточена и опитваше да търси гласът на България. Може ли най-големите смешници тук, коитох не знаят и 1 песен, от изпятите тази вечер, като мен примерно, да дават оценки на хора и жури? Смешни сте! Смеш-НИ! :bo:

Чипровската консерватория ли?

Да, преподавал е в Консерваторията. Първите и години на сцена също са с хора, които са възпитаници на Консерваторията, а Пламен Велинов има над 400 песни за всякакъв вид изпълнители, повечето от естрадата и по музиката. Прекалено на махленско ниво слязохте и сега сте уязвими. Мога да ви мандахерцам с месеци.

Сподели в други сайтове

Камелия свири на пиано от 1980 година. Започнала е при някакъв преподавател в Консерваторията, даже го бях писал тук в едни теми. Има завършено семестриално поп и джаз пеене в НБУ, само дипломирането е останало. Свири по ноти, пее по ноти, всичко е нормално, точно, коректно. Не знаеше ли тези неща или слушаш дебили?

Лесно раздразним си тая вечер. Коментарът ми беше с цел закачка, понеже никой не се беше възползвал от хода на даркчайлд за лаф.

Всички знаем, че майка й на Камелия й е купила пиано, за да се учи детето.

Сподели в други сайтове

Тъжно е, кадърни деца с талант да ги оценява някоя си, която не може и два тона да извади.. :mf_surrender:

Камелия тук пее доста добре, нито има фалшивеене, нито нещо, което да е дизастър в това изпълнение!

Сподели в други сайтове

Скучно шоу, бледо копие на Х-FACTOR.Камелия горката никой разбиращ от музика не я ще и с право хората мислят в преспектива.Не виждам какво може тя да даде на това предаване.С прости думи казано все едно магаре и космос.И защо не се обърна на "Катерино моме" а щеше да счупи бутона заради първите две секунди на "Хабиби"?Ще я чуем по-нататък, все някога ще и се наложи да пее...Държа да отбележа, че това не е злоба, хейт и т.н., това е мнението ми.Злоба е да плюеш и да се навиваш срещу нещо, преди то да е започнало.Кой разбрал-разбрал!

Сподели в други сайтове

Да, така съм казал и така ще бъде...

Ами да ни попее, да ни посвири. Аз сега чувам, че свири. Не може да й се отрече, че се развива. И на педагог тръгна много отдавна.

Само, че от този момент до сега, не съм видял грам прогрес в живите й изпълнения, освен това, че държи на час-два пеене. Иначе, има прогрес в плейбек изпълненията. В последната й песен има много интересни такива "плюещи" фрази. :whistling:

Сподели в други сайтове

Не, няма да напиша дори една запетайка по темата, за "Капките" и ще се побъркате от мъка. Това е истинското ви наказание, за гнусотията тази вечер. :happyppl: Шоуто е супер, вашият гнусен изсмукан от пръстите хейт е огромен, защото видяхте нивото. Може да плюете Кама до побъркване, но ще я гледате до май месец. Дерзайте, Кама е ментор в караоке за начинаещи, а провалените звездици като Деса ще се правят на караоке певици, за да им обърнат внимание.... някъде. След малко по новините на БТВ може да кажат рейтинга. Утре ще го сравним с този на Капките", които може да бъдат разбити от "Мастършеф".

Нали знаеш, че в това "караоке за начинаещи" ( :helpsmilie: ) Деса я избраха първа за жури? ЗНАМ, че и за това имаш оправдание, но фактите говорят, така че си спести конспирациите. Десислава беше избрана преди Камелия за жури на Гласът на България- това е факт, каквото и да приказваш- кел файда. :)

И надявам се си наясно, че в това предаване може и да замажат незнанията на Кама относно музиката, но в "Капките" хващаш микрофона и квото направиш сам тва е... а там знаем коя е най-добрата. :baaasmiley:

Сподели в други сайтове

Камелия тук пее доста добре, нито има фалшивеене, нито нещо, което да е дизастър в това изпълнение!

Отпуши си ушите бе върти опашке .Аман от тебе

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...