Western Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Отговорих ти, спри да се самоцитираш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Кое беше слабо, ако мога да попитам? Декор, сцена, режисура, участници, жури, публика, давай да чуем.... Супер е скучно и безинтересно, само заради Кама си го пуснах, ама е яко скука, изобщо няма да го гледам. Голямо пренавиване беше, язък за усилията от тоя страна. Фокси, приготви ли кофите с лайна за утре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Много ми е чудно Камелия пък какво ще ги съветва нейните участници, какво може пък да им даде....аз разбирам да разбира от пеене, а не от бизнес, понеже тя няколко пъти споменаваше думата "бизнес" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Е да плюе утре всички знаят истината.Както и за днес.Кама не и е там мястото.Бездария не може да е ментор.Все едно аз да уча кандидат доктори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не знам дали бераД домати, ама Графа е най-оборотният поп продуцент в момента. Поли Генова си е дразнеща, но пък е много постоянна. Има зад гърба си спечелени реалити формати, 4то място на Евровизия. Въобще впечатляваща. За Лечев няма какво да ти разправям. Ти си научил урока си там. С какво Кама е по-голяма звезда от Графа например? Повече стаж? Повече авторитет? Цялото предаване изгледах. Това, което видях е, че са вкарали Кама в доста сложна конфигурация. Никой непеещ чалга трудно би избрал чипровската за ментор. Такъв проблем нямаше при останалите чалга разпоретини, били в този формат. При Ванча имаше такива като при Кама, но все пак не бяха нещата толкова зле. 1. Графа има нюх, но е връзкар и има шанс в живота благодарение на баща си и влиянието му в тези среди в самото начало. Освен да си станал на 40 и да се правиш на Перко Наумов... никаква тежест не показва. Същото важи и за Генова, на която самочувствието й е обратнопропорционално на годините на сцена, ако ще и галактическата Евровизия да е спечелил - успеха и гласа й впрочем никой не го е отрекъл. Лечев е класа и е най-скромен от всички. Камелия е една идея по-приятна и поносима от Ивана, Преслава, Есил, Мара, Деса и всички подобни квачки, участвали като жури. Не стои натрапчиво кръчмарска, позитивна е и усмихната и все още не е тръгнала да прави цигански колелета по сцената. Има право да е в журито, защо не - тя гледа нещата като цялостен завършек, а и е слухарка. От всичките години и предавания като жури най-добре са се представяли Глория, Дони, Люси Дяковска. От поп-фолка пък веднъж трябваше да поканят поне Нелина примерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Това предаване я има 700-800 000 зрители я не.. Днес може и да се е гледало, но това е защото е неделя и по телевизиите няма нищо друго. Ако го бяха пуснали утре, "Капките" щяха да ги убият, не че пак няма да го направят. :1000 (29): Този сезон е комичен. Имам чувството, че гледах някаква ужасно изиграна постановка. И да, Камелия е неадекватна и изобщо не се вписва. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Камелия си вкара страшен автогол.....и какво излезе накрая, че всички не харесаха това, което излъчиха тази вечер! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Честно казано, Камелия дори да не е компетентна, поне се държа на ниво някакво. Поли е абсурдна с тея лиготии, а и не мисля, че тя примерно е по-компетентна от Камелия. Разбира се, че е много по-компетентна. Най-малкото е била треньор в Екс фактор, участвала е в Музикална академия, била е два пъти на Евровизия, години наред е мениджър на Бон-бон. Има и музикално образование. Камелия освен кръчмата друго не знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Супер е скучно и безинтересно, само заради Кама си го пуснах, ама е яко скука, изобщо няма да го гледам. Голямо пренавиване беше, язък за усилията от тоя страна. Фокси, приготви ли кофите с лайна за утре? Не, няма да напиша дори една запетайка по темата, за "Капките" и ще се побъркате от мъка. Това е истинското ви наказание, за гнусотията тази вечер. Шоуто е супер, вашият гнусен изсмукан от пръстите хейт е огромен, защото видяхте нивото. Може да плюете Кама до побъркване, но ще я гледате до май месец. Дерзайте, Кама е ментор в караоке за начинаещи, а провалените звездици като Деса ще се правят на караоке певици, за да им обърнат внимание.... някъде. След малко по новините на БТВ може да кажат рейтинга. Утре ще го сравним с този на Капките", които може да бъдат разбити от "Мастършеф". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 1. Графа има нюх, но е връзкар и има шанс в живота благодарение на баща си и влиянието му в тези среди в самото начало. Освен да си станал на 40 и да се правиш на Перко Наумов... никаква тежест не показва. Същото важи и за Генова, на която самочувствието й е обратнопропорционално на годините на сцена, ако ще и галактическата Евровизия да е спечелил - успеха и гласа й впрочем никой не го е отрекъл. Лечев е класа и е най-скромен от всички. Камелия е една идея по-приятна и поносима от Ивана, Преслава, Есил, Мара, Деса и всички подобни квачки, участвали като жури. Не стои натрапчиво кръчмарска, позитивна е и усмихната и все още не е тръгнала да прави цигански колелета по сцената. Има право да е в журито, защо не - тя гледа нещата като цялостен завършек, а и е слухарка. От всичките години и предавания като жури най-добре са се представяли Глория, Дони, Люси Дяковска. От поп-фолка пък веднъж трябваше да поканят поне Нелина примерно. Ти освен Глория друга не признаваш.Истински фен Хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Разбира се. Най-малкото е, че и тримата знаят да свирят на поне един инструмент. И Камелия знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не, няма да напиша дори една запетайка по темата, за "Капките" и ще се побъркате"побъркате от мъка. Това е истинското ви наказание, за гнусотията тази вечер. Шоуто е супер, вашият гнусен изсмукан от пръстите хейт е огромен, защото видяхте нивото. Може да плюете Кама до побъркване, но ще я глредате до май месец. Дерзайте, Кама е ментор в караоке за начинаещи, а провалените звездици като Деса ще се правят на караоке певици, за да им обърнат внимание.... някъде. След малко по новините на БТВ може да кажат рейтинга. Утре ще го сравним с този на Капките", които може да бъдат разбити от "Мастършеф". Айде, сега пък намесва и Мастършеф... хахаха ей, Фокси, Фокси, а викаше, че Гласът щял да бъде най - гледаният.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 И Камелия знае. Камелия свири на пиано от 1980 година. Започнала е при някакъв преподавател в Консерваторията, даже го бях писал тук в едни теми. Има завършено семестриално поп и джаз пеене в НБУ, само дипломирането е останало. Свири по ноти, пее по ноти, всичко е нормално, точно, коректно. Не знаеше ли тези неща или слушаш дебили? Айде, сега пък намесва и Мастършеф... хахаха ей, Фокси, Фокси, а викаше, че Гласът щял да бъде най - гледаният.. Да, така съм казал и така ще бъде... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Много ми е чудно Камелия пък какво ще ги съветва нейните участници, какво може пък да им даде....аз разбирам да разбира от пеене, а не от бизнес, понеже тя няколко пъти споменаваше думата "бизнес" Като цяло менторите по тия предавания са само за Тв-то, всъщност се занимават съвсем други хора с тях, менторите идват за визитките и шоутата и това е. Има и изключения най-вероятно, но такава е практиката. Иначе как си представяш Кама да седне да се обяснява с музикална терминология, като сигурно тоналностите на собствените си песни не знае? Иначе е ясно, че е там само за да напомни за себе си и да поизтупа поовехтялата си слава, но все пак човек е добре да е наясно какво и колко може... че в противен случай виждаме какво става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Иначе е ясно, че е там само за да напомни за себе си и да поизтупа поовехтялата си слава, но все пак човек е добре да е наясно какво и колко може... че в противен случай виждаме какво става. Точно.Не добрата самооценка води до срама тая вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Тъжно е, кадърни деца с талант да ги оценява някоя си, която не може и два тона да извади.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Камелия свири на пиано от 1980 година. Започнала е при някакъв преподавател в Консерваторията, даже го бях писал тук в едни теми. Чипровската консерватория ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Какъв срам бре "десовите"? Кама се представи супер. Беше сдържана, внимателна, съсредоточена и опитваше да търси гласът на България. Може ли най-големите смешници тук, коитох не знаят и 1 песен, от изпятите тази вечер, като мен примерно, да дават оценки на хора и жури? Смешни сте! Смеш-НИ! Чипровската консерватория ли? Да, преподавал е в Консерваторията. Първите и години на сцена също са с хора, които са възпитаници на Консерваторията, а Пламен Велинов има над 400 песни за всякакъв вид изпълнители, повечето от естрадата и по музиката. Прекалено на махленско ниво слязохте и сега сте уязвими. Мога да ви мандахерцам с месеци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Потрес!!!!Като всичко в България и журито ни в Тв музикални непрофесионалисти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Камелия свири на пиано от 1980 година. Започнала е при някакъв преподавател в Консерваторията, даже го бях писал тук в едни теми. Има завършено семестриално поп и джаз пеене в НБУ, само дипломирането е останало. Свири по ноти, пее по ноти, всичко е нормално, точно, коректно. Не знаеше ли тези неща или слушаш дебили? Лесно раздразним си тая вечер. Коментарът ми беше с цел закачка, понеже никой не се беше възползвал от хода на даркчайлд за лаф. Всички знаем, че майка й на Камелия й е купила пиано, за да се учи детето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Тъжно е, кадърни деца с талант да ги оценява някоя си, която не може и два тона да извади.. Камелия тук пее доста добре, нито има фалшивеене, нито нещо, което да е дизастър в това изпълнение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
H'ELLBOY Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Скучно шоу, бледо копие на Х-FACTOR.Камелия горката никой разбиращ от музика не я ще и с право хората мислят в преспектива.Не виждам какво може тя да даде на това предаване.С прости думи казано все едно магаре и космос.И защо не се обърна на "Катерино моме" а щеше да счупи бутона заради първите две секунди на "Хабиби"?Ще я чуем по-нататък, все някога ще и се наложи да пее...Държа да отбележа, че това не е злоба, хейт и т.н., това е мнението ми.Злоба е да плюеш и да се навиваш срещу нещо, преди то да е започнало.Кой разбрал-разбрал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Камелия свири на пиано от 1980 година. Започнала е при някакъв преподавател в Консерваторията, даже го бях писал тук в едни теми. Има завършено семестриално поп и джаз пеене в НБУ, само дипломирането е останало. Свири по ноти, пее по ноти, всичко е нормално, точно, коректно. Не знаеше ли тези неща или слушаш дебили? Да, така съм казал и така ще бъде... Ами да ни попее, да ни посвири. Аз сега чувам, че свири. Не може да й се отрече, че се развива. И на педагог тръгна много отдавна. Само, че от този момент до сега, не съм видял грам прогрес в живите й изпълнения, освен това, че държи на час-два пеене. Иначе, има прогрес в плейбек изпълненията. В последната й песен има много интересни такива "плюещи" фрази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не, няма да напиша дори една запетайка по темата, за "Капките" и ще се побъркате от мъка. Това е истинското ви наказание, за гнусотията тази вечер. Шоуто е супер, вашият гнусен изсмукан от пръстите хейт е огромен, защото видяхте нивото. Може да плюете Кама до побъркване, но ще я гледате до май месец. Дерзайте, Кама е ментор в караоке за начинаещи, а провалените звездици като Деса ще се правят на караоке певици, за да им обърнат внимание.... някъде. След малко по новините на БТВ може да кажат рейтинга. Утре ще го сравним с този на Капките", които може да бъдат разбити от "Мастършеф". Нали знаеш, че в това "караоке за начинаещи" ( ) Деса я избраха първа за жури? ЗНАМ, че и за това имаш оправдание, но фактите говорят, така че си спести конспирациите. Десислава беше избрана преди Камелия за жури на Гласът на България- това е факт, каквото и да приказваш- кел файда. И надявам се си наясно, че в това предаване може и да замажат незнанията на Кама относно музиката, но в "Капките" хващаш микрофона и квото направиш сам тва е... а там знаем коя е най-добрата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Камелия тук пее доста добре, нито има фалшивеене, нито нещо, което да е дизастър в това изпълнение! Отпуши си ушите бе върти опашке .Аман от тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари