Jump to content

Гласът на България

Препоръчани коментари

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Май забравяте, че Камелия има музикална компания, и е там като талент хънтър, не само за реклама. Май само тя действително й пука някой от отбора й да излезе стока, дори и да не спечели. Не веднъж е критикувала, и тя и Глория, тези формати, че като свършат, никой не се занимава с победителите, ако те самите не си намерят път, компания и т.н. Виж ти, може да продуцира някой след формата, ако си го хареса.
Сподели в други сайтове

Ментор бе, ментор в прайм-тайма. Толкова ли ви е тежко на няколко души тук ит това. Ще я гледа цяла България, а вие ще дерзаете.... :happyppl:

Някои се разписаха на менторския стол преди доста време :Vishenka_05:

Кога ли Камс ще стане и ще хване микрофона така... :baaasmiley:

Кога ли ще направи толкова гледания от едноминутно лайв клипче :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Графа: Четиримата сме зверски стихии, има много добра спойка помежду ни

В студиото са четирима от най-известните българи от музикалния шоубизнес - треньорите на "Гласът на България"

Сподели в други сайтове

В студиото са четирима от най-известните българи от музикалния шоубизнес - треньорите на "Гласът на България"

Сподели в други сайтове

За малко да прочета пеещи :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Видяхме какво ще преставлява "Гласът на България". Много е добре, подготвили са се от БТВ. Утре е едно имитаторско караоке, за забравени звездици...

Сподели в други сайтове

Абе, хора, стига заради Фокси сте сипвали толкова лайна по Камелия. Знам че е дразнещ, но не трябва да го яде изпълнителят. Разбира се, всеки може да изрази мнението си, но с цел уязвяване на Фокса прекаляват някои...

Адорабле, по принцип се опитваш да бъдеш обективен. Моите уважения към Глория, но не видях да е с кой знае какво по-добро жури от другите представителки на поп-фолка. ;)

Сподели в други сайтове

Отпуши си ушите бе върти опашке .Аман от тебе

Аман от тебе и себеподобните ти - дето нито разбирате от музика, нито шоубизнес, нито от бизнес!

Великолепно изпълнение, надявам се Камзи да изпее някой от многото си вечни хитове, а може за финал с Шоколодката да изпеят нещо!

Сподели в други сайтове

Ти освен Глория друга не признаваш.Истински фен Хахах

Говорихме за журиране. Камелия с нищо не се е изложила до момента. Дайте й време и шанс на жената и тогава говорете. Аз лично не съм влязъл тук, без значение коя признавам, да сипя жлъч. Превърнали сте и тая тема в арена на дежурния спор и мерене на пристрастия. Десислава например я бива да участва в музикални предавания и да пее - Пей с мен и т.н., но не и да журира в тях и да коментира. Макар че и тя е по-поносима от Ивана и Преслава. Особено от първата, на която с участието й тогава рухна мита за интелигентната певица на народа с богат речник. В настоящия състав на журито Лечев е топ, след това по адекватност до момента е Камелия. За разлика от другите двама, които лицемерничат и се изпотрепаха участниците да ги забележат.

Сподели в други сайтове

Абе, хора, стига заради Фокси сте сипвали толкова лайна по Камелия. Знам че е дразнещ, но не трябва да го яде изпълнителят. Разбира се, всеки може да изрази мнението си, но с цел уязвяване на Фокса прекаляват някои...

Адорабле, по принцип се опитваш да бъдеш обективен. Моите уважения към Глория, но не видях да е с кой знае какво по-добро жури от другите представителки на поп-фолка. ;)

Ами все още има клипчета от Мюзик Айдъл 2007, пусни си и сравни. С какво например изпъкна Есил, на която по никакъв не й пролича, че е с висше музикално образование, да не говорим, че постоянно беше като превъзбудена? Както допълних - една Нелина би била съвсем на място и копче няма да й кажете, но никой не й е дал шанс да е в жури.

Камелия е ок засега, но някои по дифолт започнаха да я хейтят. И не знам дали и с какво копира Карлеуша в журирането. Не гледам Звезде гранда точно заради скандалите на Карлеуша, които, колкото и да са по-интересни от тези в Пинкове звезде, точно заради тях губят фокуса и хората ги заболява главата. Не мисля, че в Гласа на БГ ще се стигне до такива сеири чак.

Сподели в други сайтове

Самия формат е ужасен.

Изгледах само 3 изпълнения докато вечерях, но най много ми хареса Камелия.

Вживяването на Генова и Графа ми е толкова изкуствено, че думи нямам.

Критика ми към четиримата е, че са твърде студени с участниците. Изгледах точно когато една жена отиде в отбора на Камелия и тя само стана и не се мръдна... Малко повече емоция ми липсва.

Няма да го гледам, но успех на Кама.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Злобата им е пословична. 3-те фена на Деса и още 2-3 редовни хейтъра, но нали знаеш, утрре ще е същото и по Деса. Просто омразата и жлъчта ба българина и по-точно в тоя форум е нещо страшно. Мен ме е гнус да ги чета и , като цяло тоя форум е станал страшен змиярник. Смятам да не пиша и да не чета скоро тоя негативен кош за отпадъци.

Офф, мани, бе... Ебахти досадата... Затова е хубаво човек да си дава сам почивка от форума, че на моменти е егати кенефа...

Те па и двете дърти чанти как се паднаха да са по едно и също време в двете конкурентни телевизии... :1000 (29): Ся, братче, три месеца ще има лайна ту по едната, ту по другата, аха да стъпи леко накриво една от двете... :mf_surrender:

Предлагам форумът да бъде затворен до приключването на този телевизионен сезон... :1000 (29):

Ами все още има клипчета от Мюзик Айдъл 2007, пусни си и сравни. С какво например изпъкна Есил, на която по никакъв не й пролича, че е с висше музикално образование, да не говорим, че постоянно беше като превъзбудена? Както допълних - една Нелина би била съвсем на място и копче няма да й кажете, но никой не й е дал шанс да е в жури.

Камелия е ок засега, но някои по дифолт започнаха да я хейтят. И не знам дали и с какво копира Карлеуша в журирането. Не гледам Звезде гранда точно заради скандалите на Карлеуша, които, колкото и да са по-интересни от тези в Пинкове звезде, точно заради тях губят фокуса и хората ги заболява главата. Не мисля, че в Гласа на БГ ще се стигне до такива сеири чак.

Между другото, и аз отдавна си мисля това за Нелина. Как пък не се сетиха да я поканят в един от тези формати... И аз не виждам Камелия да се е изложила с нещо... Даже вкарва цвят в предаването. Все ще има участници, които да изберат нея. "Гласът на България" ще си се гледа така или иначе. След 3 месеца ще свърши и всичко ще си е постарому. Важното е, че все пак има представител на поп-фолка. :)

Сподели в други сайтове

Или пишете по темата, или я затварям! Никакви лични нападки, Десислави, Преслави, Глории, Капки...!

По темата: Поли и Графа преиграват яко на моменти и дразят с лиготията си. Камелия се държи на ниво, но самият формат е зле - скучен, сцената, декорите, всичко е смотано. В България The voice е най-слабият музикален формат.

image.jpg
Сподели в други сайтове

От толкова коментари в тази тема чак и аз се наканих да пиша, погледах и няколко видеа.

Даже и това, че Десислава участваше не ме накара да го гледам. Иначе интересния международен формат е направем доста скучновато в България.

Мисля, че това е най-неадекватното и псевдо жури - единствено Лечев излъчва някаква естественост.

Ако съм един участник и хора, с гласови данни като на Графа и Камелия ме критикуват ще ги избия :D

Сподели в други сайтове

Много ми хареса Камелия, въпреки че ми изглежда малко шашната и притеснена. Поведението на Поли Генова е под всякаква критика. Толкова противен ментор не е имало досега. И като си помисля на колко тийнейджъри е идол тази ненормланица, жалко за таланта й. Графа ми е много клиширан и банален като личност, някак си ми е писнало от него. Иван Лечев е голямо име и човека, който най-добре се вписва там като треньор.

Много е грозно като си вдигат краката, все пак не са на репетиции, а на запис. Ужасно неприятно.

Аман от Симона, има да я гледаме сега до финала сигурно. :wacko:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Тя и Мария беше ментор в прайм тайма, ама файда никаква.

Някой тук се напъва с неимоверни усилия да изкара предаването нещо голямо и гледаш тая вечер как всички чакат Виктор Калев и Данчето Христова.

Винаги е бил слаб този формат, една звезда не е излязла.

На Симона не й ли втръсна от тая песен, да беше изпяла нещо на майка си по-добре.

Сподели в други сайтове

Всеки коментира Кама. Абе вие "Гласът на България" ли гледахте или "Камелия в прайм тайма на БТВ", пред поне 1 500 000 души? :roll1:

И както от 10 години е традиция в тези форуми, Фокс винаги познава. Това ще рече, че с едното око винаги трябва да гледате какво пиша, а после да избухвате. :1000 (19):

Близо 1 340 000 зрители се забавляват с „Гласът на България” на 26 февруари

На 26-и февруари най-обичаният световен музикален формат „Гласът на България“ започна своя четвърти сезон в ефира на bTV. Още в първите минути на шоуто журито в състав Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев успя да се скара помежду си заради първата участничка – 15-годишната Кристиана от Горна Оряховица. „Ето така трябва да започва едно шоу“, обяви Иван Лечев.

Четвърти сезон на „Гласът на България” започна с резултати, които му отреждат мястото на категоричен лидер в българския ефир в неделя вечер, привличайки близо 48% от цялата телевизионна аудитория (около 1 340 000 зрители). Интересът на аудиторията към събитията на сцената на шоуто нарастват постепенно като пикът на зрителския интерес достига над 1 500 000 души. „Гласът на България” бележи успех и сред младите зрители на възраст 18-34 години, както и сред зрителите на възраст 18-49 години, където аудиторният дял е съответно 45.3% и 41.8%, което е два пъти повече в сравнение с Нова.

Изпълненията на първите участници в „Гласът на България” са гледани не само в ефир, но и в официалния сайт на шоуто, което отчита над 100 000 гледания на изпълненията. Целият епизод на „Гласът на България”, който е качен на btvplus.bg минути след ефирното излъчване, също отчита сериозен интерес.

Сподели в други сайтове

Тя и Мария беше ментор в прайм тайма, ама файда никаква.

Някой тук се напъва с неимоверни усилия да изкара предаването нещо голямо и гледаш тая вечер как всички чакат Виктор Калев и Данчето Христова.

Винаги е бил слаб този формат, една звезда не е излязла.

На Симона не й ли втръсна от тая песен, да беше изпяла нещо на майка си по-добре.

За Мария си беше реклама, па макар и анти такава, намразиха я още повече :1000 (29):

На Глория сигурно й се повръща вече от тая песен...как пък и двете грам усет нямат кое кога е подходящо :1000 (10):

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...