Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 От това което съм гледал в предните сезони - целия с Деса, до 2рия голям концерт с Ивана и частично с Преслава - това е най силния сезон откъм таланти. Осезаема разлика в самото провеждане на формата не виждам. Само бенда на Слави е заменен. Иначе като концепция, визия , сценография си е същия. Камелия ми е най топла и конкретна от журито. Очаквах да се представи задоволително, защото знам, че не е тъпа путка, но тя надмина очакванията ми във всяко отношение. Промени нагласите към себе си за 2-3 предавания. Гледам ги и двата формата. Много сме критични във форума за всяко нещо - защо Симона не избрала Кама, плейбек ли е била Кама и т.н., но половината чалгаки са страхливи да си покажат носа по риалитита, защото за повечето не завършват добре и кариерите им тръгнаха на долу - Кали, Лияна, Райна, Ивана, Преслава. Та адмирации за смелостта на Кама и Деса за пореден път, защото това не са първите им мащабни участия в национален ефир и не случайно са затвърдили имената си дори и години без нова продукция, в каквото положение са били и двете. Трябва повече да се изтъкват тези неща, а не само с лупа да търсим дреболии... И Симона и Радко бяха добри и технични. Но Симона е с потенциал за финал и фенска маса. Поли за това я заграби мазно. Не защото искала да работи с нея. Просто отново некоя псевдо бг артистка използва фолка за тръмплин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 От това което съм гледал в предните сезони - целия с Деса, до 2рия голям концерт с Ивана и частично с Преслава - това е най силния сезон откъм таланти. Осезаема разлика в самото провеждане на формата не виждам. Само бенда на Слави е заменен. Иначе като концепция, визия , сценография си е същия. Камелия ми е най топла и конкретна от журито. Очаквах да се представи задоволително, защото знам, че не е тъпа путка, но тя надмина очакванията ми във всяко отношение. Промени нагласите към себе си за 2-3 предавания. Гледам ги и двата формата. Много сме критични във форума за всяко нещо - защо Симона не избрала Кама, плейбек ли е била Кама и т.н., но половината чалгаки са страхливи да си покажат носа по риалитита, защото за повечето не завършват добре и кариерите им тръгнаха на долу - Кали, Лияна, Райна, Ивана, Преслава. Та адмирации за смелостта на Кама и Деса за пореден път, защото това не са първите им мащабни участия в национален ефир и не случайно са затвърдили имената си дори и години без нова продукция, в каквото положение са били и двете. Трябва повече да се изтъкват тези неща, а не само с лупа да търсим дреболии... И Симона и Радко бяха добри и технични. Но Симона е с потенциал за финал и фенска маса. Поли за това я заграби мазно. Не защото искала да работи с нея. Просто отново некоя псевдо бг артистка използва фолка за тръмплин Малко офтопик: Защо смятамш, че кариерата на Преслава е тръгнала зле от Капките, тя там доста задоволително се справи, отделно имаше един мегахит след Капките. Резила дойде според мен с бозата "Без теб" и с масовото насаждане, че клипът е нещо повече, отколкото е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Малко офтопик: Защо смятамш, че кариерата на Преслава е тръгнала зле от Капките, тя там доста задоволително се справи, отделно имаше един мегахит след Капките. Резила дойде според мен с бозата "Без теб" и с масовото насаждане, че клипът е нещо повече, отколкото е. Не съм гледал Преса в Капките, но много се изложи в Брадъра. Кама си е супер, според мен тепърва ще покаже много адекватно поведение. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 И Симона и Радко бяха добри и технични. Но Симона е с потенциал за финал и фенска маса. Поли за това я заграби мазно. Не защото искала да работи с нея. Просто отново некоя псевдо бг артистка използва фолка за тръмплинСимона пък голямата певица и талант, че Генова да умре да работи с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Симона пък голямата певица и талант, че Генова да умре да работи с нея. Хах това щях да кажа и аз. Толкова е велика, че накрая на два пъти си поема въздух за да си завърши песента, мега аматьорско беше. Толкова елементарно и заучено и пеенето, че няма и на къде. Ама така е, като цял живот пееш Хоршет калиптус :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Сашо, не знам защо е тоя хейт по Симона. Айде, Даркчайлд хейти всичко и всички - запазената му марка във форума, ама ти... Ок, може да не ти е харесало - твое право и въпрос на вкус, но аз лично се абстрахирам от факта, че Симона е дъщеря на певицата, която харесвам - еми талантливо си е момичето и това си е. Те и в НБУ и преди това в "Пипков" са си имали продукции, джем сешъни, колко пъти е пяла и в "Студио 5" всякакви парчета, и то тежки - на Агилера, Адел, Джеси Джей, Георги Станчев. Симона наистина може, просто няма късмет да попадне на правилния човек или на хитове и да изпъкне. И Глория й прави мечешки услуги с бутането си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Сашо, не знам защо е тоя хейт по Симона. Айде, Даркчайлд хейти всичко и всички - запазената му марка във форума, ама ти... Ок, може да не ти е харесало - твое право и въпрос на вкус, но аз лично се абстрахирам от факта, че Симона е дъщеря на певицата, която харесвам - еми талантливо си е момичето и това си е. Те и в НБУ и преди това в "Пипков" са си имали продукции, джем сешъни, колко пъти е пяла и в "Студио 5" всякакви парчета, и то тежки - на Агилера, Адел, Джеси Джей, Георги Станчев. Симона наистина може, просто няма късмет да попадне на правилния човек или на хитове и да изпъкне. И Глория й прави мечешки услуги с бутането си. Не искам да си я представям на динамични парчета или на такива от Джеси Джей и Агилера. Че тя на тая естрада издъхна и едвам удържа, като естествено дъха и спираше на няколко пъти. Въобще не я виждам с парче на Агилера, а камо ли да я изправят в двубой, примерно с Паулина. Как я виждате Симонка с нейното Хоршет Калиптус, до такива темпераментни гласове. Да се научи да пее с чувство, тогава ще я призная. До тогава си остава просто една учиничка по солфеж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Естрадата не е лесна за пеене никак. Прекалено си суров към Симона. "Скрита в сърцето ти" е страхотна песен, изпълнила я е много добре. Даже трябваше нея да клипира вместо оная тъпотия "Моето момче", дето не знам и дали я въртят по Планета изобщо. Ако иска да се разграничи, трябва наистина да го направи, а не с поп песни по Планета. Като цяло мненията за нея в мрежата иначе са добри и се стремят да не я свързват с майка й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Хах това щях да кажа и аз. Толкова е велика, че накрая на два пъти си поема въздух за да си завърши песента, мега аматьорско беше. Толкова елементарно и заучено и пеенето, че няма и на къде. Ама така е, като цял живот пееш Хоршет калиптус :1000 (29): Това го пишеш, защото два пъти не отиде в отбора на Камелия, защото не я харесваш и не можеш да си обективен, или си глух? Мацката е супер готина, пее страхотно. Все още е малка и има голям шанс. Хубаво прави, като не се бута между старите кокошки, а опитва да направи нещо ново и да създаде себе си като продукт. Дано има успех. Дуета им с Радко си го въртя цяла седмица - харесва ми повече от оригинала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Не искам да си я представям на динамични парчета или на такива от Джеси Джей и Агилера. Че тя на тая естрада издъхна и едвам удържа, като естествено дъха и спираше на няколко пъти. Въобще не я виждам с парче на Агилера, а камо ли да я изправят в двубой, примерно с Паулина. Как я виждате Симонка с нейното Хоршет Калиптус, до такива темпераментни гласове. Да се научи да пее с чувство, тогава ще я призная. До тогава си остава просто една учиничка по солфеж. Много ме забавляват постовете ти Kaто чета коментара ти за пеене, задъхване и невъзможност се запитах, да не би да си слушал някъде Камелия да пее естрада? Има ли такива клипчета Да пее с чувство? Та това е толкова персонално усещане, на мен лично ми харесва например и за мен "пее с чувство'' каквото и да значи за теб това. И нещо още по-забавно. Кой си ти, че да я признаваш? За какво ще я признаваш? По принцип не ми се занимава да пиша, забавлявам се да ви чета, но прекалено голямо изкушение ми бяха последните ти няколко поста в тази тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много ме забавляват постовете ти Kaто чета коментара ти за пеене, задъхване и невъзможност се запитах, да не би да си слушал някъде Камелия да пее естрада? Има ли такива клипчета Да пее с чувство? Та това е толкова персонално усещане, на мен лично ми харесва например и за мен "пее с чувство'' каквото и да значи за теб това. И нещо още по-забавно. Кой си ти, че да я признаваш? За какво ще я признаваш? По принцип не ми се занимава да пиша, забавлявам се да ви чета, но прекалено голямо изкушение ми бяха последните ти няколко поста в тази тема. :D Радвам се, че постовете ми са те изкушили. Но всеки има мнение, научете се да го приемате. В случая Камелия не участва, като изпълнител в предаването, за да говоря за нея. Това, че тя не е гласище, прави ли Симона такова? Естествено,че не. Пак казвам за мене Симона прехвалена и като цяло на фона на повечето участници бледнее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Симона е безлична и лелчеста. Ако не беше щерка на Глория, никой нямаше да я забележи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Симона е безлична и лелчеста. Ако не беше щерка на Глория, никой нямаше да я забележи. Те другите са много хубави. Като почнеш така да хейтиш - без аргументи, без нищо, с по едно изречение... Аман! Много станахте крайните инстанции в тоя форум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Аз пък съм на мнение, че ако Симона не беше дъщеря на Глория, нямаше да отнася и половината на сегашния хейт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Какво искате - Симона да се откаже от майка си, за да ви угоди ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Значи... да се разберем - Симона е голям талант, НО... хвърлих едно око на сканираното им общо интервю с майка й за Ловстайл тая седмица... Значи, може ли тоя тъпанар Антон Стефанов да продължава да пробутва на Глория идеята за още дуетни песни и забележете - дори цял албум?! Феновете ги искали заедно. На Глория само това й трябва да чуе и е готова за нови подобни "подвизи". Симона трябва да се развива отделно. НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХА? Понякога ми е жал... Дано и на 30 да не продължава да се пробва с досегашните прийоми - дуети, беквокали, интервюта и записи в гаража в Павлово с Калинчо. Крушата не пада по-далеч от дървото, но в случая Симона е точно до под кривата круша в момента с тези способи за запознаване на обществеността с личността й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Трябва баща ѝ да ѝ хвърли един хубав бой, да се осефери. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Значи... да се разберем - Симона е голям талант, НО... хвърлих едно око на сканираното им общо интервю с майка й за Ловстайл тая седмица... Значи, може ли тоя тъпанар Антон Стефанов да продължава да пробутва на Глория идеята за още дуетни песни и забележете - дори цял албум?! Феновете ги искали заедно. На Глория само това й трябва да чуе и е готова за нови подобни "подвизи". Симона трябва да се развива отделно. НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХА? Понякога ми е жал... Дано и на 30 да не продължава да се пробва с досегашните прийоми - дуети, беквокали, интервюта и записи в гаража в Павлово с Калинчо. Крушата не пада по-далеч от дървото, но в случая Симона е точно до под кривата круша в момента с тези способи за запознаване на обществеността с личността й. Абе човеко, ако Симона беше толкова добра отдавна щеше да е с кариера. В смисъл, тя пее от достатъчно години за да е позната на обществото. Не и пречи майка и, не и пречат тъпите песни които пее, просто няма харизма за голяма сцена. Поне гласа и да беше нещо отличаващо, а той е като на всяка втора по баровете. Погледни какво направиха с Дара, Михаела Филева, Тита и куп други девойки. И те бяха бутани по риалитита, но видяха потенциал в тях, грабнаха ги и ги развиха. Гери не я споменавам, че там играят много пари. Просто Симона не я виждам да мръдне повече от това, пее си 2 песни, не смее да излезе от зоната си на комфорт, абе Глория 2. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Абе човеко, ако Симона беше толкова добра отдавна щеше да е с кариера. В смисъл, тя пее от достатъчно години за да е позната на обществото. Не и пречи майка и, не и пречат тъпите песни които пее, просто няма харизма за голяма сцена. Поне гласа и да беше нещо отличаващо, а той е като на всяка втора по баровете. Погледни какво направиха с Дара, Михаела Филева, Тита и куп други девойки. И те бяха бутани по риалитита, но видяха потенциал в тях, грабнаха ги и ги развиха. Гери не я споменавам, че там играят много пари. Просто Симона не я виждам да мръдне повече от това, пее си 2 песни, не смее да излезе от зоната си на комфорт, абе Глория 2. Аз по-горе постнах няколко клипчета с изпълнения на Симона. Нищо не каза за тях. Но какво да спорим - ти просто не я харесваш. Дара специално попадна на хит, чист късмет си беше - цяло лято по морето въртяха песента й, повече от на Гера даже. Спомням си в сезона на Фактора, в който Дара участваше... Колко по-талантливи имаше... Стивън, Луизу, Виктория... Защо не придобиха нейната популярност? Всички пуснаха проекти. Просто при някои хора става по-трудно и бавно, или изобщо не става. Съдба. Но това не ги прави неталантливи или че нещо им липсва в сравнение с други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Аз по-горе постнах няколко клипчета с изпълнения на Симона. Нищо не каза за тях. Но какво да спорим - ти просто не я харесваш. Дара специално попадна на хит, чист късмет си беше - цяло лято по морето въртяха песента й, повече от на Гера даже. Спомням си в сезона на Фактора, в който Дара участваше... Колко по-талантливи имаше... Стивън, Луизу, Виктория... Защо не придобиха нейната популярност? Всички пуснаха проекти. Просто при някои хора става по-трудно и бавно, или изобщо не става. Съдба. Но това не ги прави неталантливи или че нещо им липсва в сравнение с други. Точно защото говирим за харизма, която е водещото. Дара не е от най-пеещите, но го прави както трябва л, атрактивна е, за това в момента сцепва и с втора песен. Гледах ги, нищо не ме впечатли. Наистина незнам какво толкова виждаш в изпълненията и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 A що си мислиш, Сашо, че ако Симона я няконтят в стил Риана, направят ѝ песен тип Ариана Гранде / Ники Минаж и клип, копнат от USA-ските няма да я харесат 1-9-ти клас? Тя и Рут Колева не е кой знае какъв глас, но пее всеки месец в Лондон, въртят ѝ песните по радиата на BBC и си има успехите. Не може всички да са Дара и Гери Никол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Те другите са много хубави. Като почнеш така да хейтиш - без аргументи, без нищо, с по едно изречение... Аман! Много станахте крайните инстанции в тоя форум. Не съм казал, че е грозна, а че се облича и държи като лелка. Скучна и дървена е. Гласът ѝ също не е кой знае какво. Тя е бледо копие на майка си. Какво толкова съм казал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 A що си мислиш, Сашо, че ако Симона я няконтят в стил Риана, направят ѝ песен тип Ариана Гранде / Ники Минаж и клип, копнат от USA-ските няма да я харесат 1-9-ти клас? Тя и Рут Колева не е кой знае какъв глас, но пее всеки месец в Лондон, въртят ѝ песните по радиата на BBC и си има успехите. Не може всички да са Дара и Гери Никол. Защото Симона освен,че е дърво, няма и кой знае какъв глас. Ти сериозно ли това за Рут?? Смешно е да я сравняваш с Рут, която пее БРУТАЛНО. Тя печел и хората само с гласа си. Освен това английссия и е перфектен, нормално да я канят там. Симона как я виждаш там?! Просто нито с визия може да грабне на тоя етап, нито с глас. Абсолютно посредствена е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Почва се от някъде, ще си го подобри английския, стига да спре да се мъкне по селата с майка си. Не знам какво изисквате от нея, на 20 години е. Не казвам, че ще е Рут, просто няма да е Дара и Гера. За всеки влак има пътници, както се казва, ще си намери аудиторията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Сашо, споренето с теб е абсолютно безпредметно. Потребител,който възхвалява артисти като Камелия и Дара, а плюе по гласове като Симона. Мацката има нужда малко да се откъсне от майка си, да натрупа малко известност отделно, а ГЛория нека помага със студиото, пари и контакти. Ще си намери своя път, но определено бих слушал нейни изпълнения Много мек и топъл тембър има, а същевременно стабилен и някак все още детски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари