Роско Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Филипинката много вика пак .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Много ме кефи Сара, толкова мощен глас има, че и микрофон не й трябва. Страхотна е. Стискам й палци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Доста са фалшиви тая вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Ама какви са тия песни? Ужас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Пародия на Залеза и зората, пълна гавра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Кристина да продължи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Пародия на Залеза и зората, пълна гавра. Най- много ми хареса за Камелия! П.С. Аз съм за Паулина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Ужасен аранжимент Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Най- много ми хареса за Камелия! П.С. Аз съм за Паулина На мен ми се стори, че Камелия пя фалшиво. Изобщо цялото представяне на песента беше пълен потрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Симона е страхотна, дано спечели. Нищо по-добро не видях от нея в този формат. А къде мога да гледам цялото предаване от миналата седмица, за да проследя реакциите на кака Гло?? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 На мен ми се стори, че Камелия пя фалшиво. Изобщо цялото представяне на песента беше пълен потрес. Руже не ми се набивай на очи !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Днес най добре се представи Симона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Руже не ми се набивай на очи !!! Ми признай си, че не беше ок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Окепазиха Залеза и зората. Аранжиментът беше нещо ужасно, а и трите бяха фалшиви. А Камелия не можа без дежурните подвиквания все едно е на участие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Ми признай си, че не беше ок. Ееее стигааа! Камелия е религия ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Какво беше това "изпълнение"? Пълен потрес. Не че и при Графа беше добре де. Само вижте какви са коментарите във фейса - Кама пяла най-зле от трите. Един положителен коментар няма. Колкото и да й симпатизирам наистина беше нелепо цялото това нещо. Че похвалиха и аранжимента накрая... смяяяях. Иначе рядко тъпо шоу. Няма един, който да те грабне. Пуснал съм го за фон, но е трагично направо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Ееее стигааа! Камелия е религия ! А Ивана е нейният пророк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Честито на кралицата Криси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 4 Author Report Share Публикувано Юни 4 Олe Кристина .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Оф, аман от тая Сара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Много се радвам за Сара, фаворитка ми е. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Симона беше къде-къде... Лелята от Азия какво ще прави след предаването? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Много се радвам за Сара, фаворитка ми е. :1000 (30): Симона беше къде-къде... Лелята от Азия какво ще прави след предаването? Който и да спечели, нищо няма да направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Как може сезона да тръгне супер добре! Очерта се като най-добрия на шоуто и накрая да се изсерат така. Какъв ще е тоя скапан финал?! Тая вечер продължиха всички дето не заслужаваха да продължат! Очаквам сега и смотания Радко да продължи и всичките ми фаворити ще са напуснали. Стискам палци дуета да продължат, ама надали. Гласим ли Филипинката или Радко за победа?! ПОТРЕС! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Чух няколко изпълнения в youtube, Сара-Сюзет има много по-мощен и добър вокал от щерката на Глория, заслужено е на финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари