ENJOY Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Да, с друг аранжимент. Отделно забележете как са написали заглавието - Залезът и Зората. А в Пайнер е издадена, като Залеза и Зората. Просто става друга песен. Много тънък пиниз, Пайнера е издивял :1000 (29): Или са по-грамотни хаха, макар да се допускат граматични изключения при подобен тип стихове. Всичко може да се пее на живо с оркестър. Деси Слава даже и на синбек си пееше песните на живо по предаванията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Егати скучното шоу. Само погледнах клипчетата от последния епизод. По принцип филипинката радва, но последният лайф на Симона за мен беше много по-добър. Тия водещи са толкова жалки и неадекватни, много тъпо я подведоха Симона... И имат ужасна дикция. Какви изобщо са тези сополи? И прословутия лайф на Камелия и нейните чух, покъртително наистина. Много е свежа Камелия, усмихната, ама с пеенето хич я няма, а така ѝ се иска. Не знам обаче с какъв акъл се качва да пее и навива да пее на живо при все че всички участници и Поли пеят в пъти по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Знаех си, че Анелия ще пее тоя ужасен дует. Личи си, че вече не може да пее своята партия с високите части. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Да, с друг аранжимент. Отделно забележете как са написали заглавието - Залезът и Зората. А в Пайнер е издадена, като Залеза и Зората. Просто става друга песен. Много тънък пиниз, Пайнера е издивял :1000 (29): Тънък пиниз за тънкоумни Такова нещо не важи от юридическа гледна точка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 А Камелия е много красива !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 А Камелия е много красива !!! Да, дори и в облеклото. На участия ходи като парцалеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Кристина си тръгна, а тая Яна, която е толкова зле, продължи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Знаех си, че Анелия ще пее тоя ужасен дует. Личи си, че вече не може да пее своята партия с високите части. Пак е пяла противната боза "Завинаги", нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Да, дори и в облеклото. На участия ходи като парцалеса. А ти като какво ходиш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 А ти като какво ходиш ? Аз спрях с участията! ВдигнАха ми хонорара. Дано Радко да спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Анелия и Радко... "Не подлежи на обсъждане... " ужасно слабо пеене. Ами... Колкото и да не искам Сара да спечели то яма друг избор. Всички са тоооолкова слаби. Направо ужас. И Кама в началото с този хубав отборо за накрая остана тази ужасната. Беше ясно, че ще отпадне първа. Камелия с рокля от beyond Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Дано Радко да спечели. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Пак е пяла противната боза "Завинаги", нали? Кaкво друго? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Този сезон започна толкова силно, а в момента едвам се насилвам да догледам епизода, за да видя кой ще спечели. Нещо много скучновато ми идва, като караоке в клуб. Дори и предишния сезон не беше чак такъв, а той определено не беше особено силен. Струва ми се, че си изпуснаха най-силните имена и затова сега се опитват да закрепят някакъв финал с тези, които предизвикват по-малък интерес у хората. Все пак фаворит ми е Сара. Много ми хареса как пя на български, въпреки че това действително си е доста трудничко за чужденци. Искаше ми се Кристина да остане повече, симпатизирам й още откакто първа влезе в отбора на Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 И двамата ми фаворита на финал, много съм доволна. Който и от тях да спечели ще се радвам много за него и ще е заслужено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Сюзет беше много фалшива на последната песен, а от приказките на Генова ме заболя главата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Камица нали беше купила и платила всичките си стари хитове? Какво се чудите, че пее залеза...? При Деса беше друго. Тя напусна в пика си и всичките й песни бяха на по 2-3-4 години и Митьо също държеше правата. Даже май бяха ексклузивни негови. Иначе, на Кама протежето беше слаба кандидатура за финал, а и дори визуално е антипатична. Същото и с на Графа... певицата. Като цяло много слаба четворка. Освен филипинката, не виждам кой друг ще може да развие кариера. Иначе, Радко искам да спечели, той визия няма, а пък и не го виждам със солови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Много си е добре Радко и солови песни ще си има, певец е винаги ще намери пътя. То и Михаела Филева беше невзрачна, но се разви. И стига са ни повтаряли това - да бъдем толерантни, да бъдем гостоприемни към чужденците - бал-бла-бла. Как пък веднъж някой не каза - българи, бъдете националисти, подкрепяйте българското. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Освен филипинката, не виждам кой друг ще може да развие кариера. Каква кариера би имала тази, освен в някой ресторант? Белослава :mf_surrender: Все едно не беше достатъчно скучно досега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Кеми кърши ханша на Ицо Хазарта - стар приятел. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Хазарта и Кама пак на едно място.... искам vol.2 :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Тая кой я излъга, че мое да пее? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 А така, браво на гласувалите. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Честито на Радко, добре си пее момчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Ууу браво за миг се притесних, че дръпнатата ще спечели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари