Jump to content

Гласът на България

Препоръчани коментари

По-големи глупости не си измислял, Фокси. Сега и пианистка била :roll1: Бездарницата, каквото и да завърши (а не като Кама да си купи диплома), си остава бездарница. А красотата ѝ отдавна увяхна.

Дерзай, това са фактите. Обори ме...

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Имала глас две октави и половина - точно толкова, колкото Десислава и Глория. Защо тогава не пее като тях? :scratch:

Ами по-добре от тях пее :1000 (29):

Кама е музикален терминатор, но една песен няма нейна. Деса и Глория във всеки албум имат свои песни :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Дерзай, това са фактите. Обори ме...

Камелия те оборва всеки път като си отвори устата да "пее".

А за пианото и пеенето по ноти - това са твои фантазии. Като покаже нагледно такива способности ще ти повярвам.

Сподели в други сайтове

Камелия те оборва всеки път като си отвори устата да "пее".

А за пианото и пеенето по ноти - това са твои фантазии. Като покаже нагледно такива способности ще ти повярвам.

Няма никакви фантазии. Питайте я бре, не е толкова трудно.

Сподели в други сайтове

Къде да я питам? Аз я нямам в скайпа си :hahaha:

Мисля, че прекаляваш с троленето. Изредих ти едни факти, но понеже никога не си поглеждал нещата от тази им страна, с някои "десови" сте изненадани, че така стоят нещата. Както виждаш, Кама не си е навирала на хората под носа тези си знания и умения през годините, защото амплоато и е друго. От доста години ги пиша тези неща, но явно си пропуснал да ги прочетеш. И тъй като вече знаеш как Кама е по-талантлива като музикант и изпълнител на музика от Глория и Деса, не е лошо да имаш едно на ум, като яростно и ехидно говориш за нея с нужната доза презрение.

Сподели в други сайтове

Аз пък ти казвам, че това не са факти само защото ти ги излагаш тук така демонстративно.

Факт ще е, когато има нагледно Камелия да изсвири нещо на пиано, както и да изпее нещо непознато по ноти. То и аз мога да кажа неща за себе си, но без доказателство, нищо не значат.

Сподели в други сайтове

Що за простотия една от най-бездарните певици в поп фолка, заради която жанрът има лек имидж да тръгне да се осмелява да се изказва за талантливи хора. Дъно!

Сподели в други сайтове

Аз пък ти казвам, че това не са факти само защото ти ги излагаш тук така демонстративно.

Факт ще е, когато има нагледно Камелия да изсвири нещо на пиано, както и да изпее нещо непознато по ноти. То и аз мога да кажа неща за себе си, но без доказателство, нищо не значат.

Трябва да намеря интервютата, в които го е казвала. Не е отсега, а от поне 7-8 години. Не се заяждам, не търся сеири и няма да си позволя да пиша глупости.

Мислех, че всички знаете. Не съм го споменавал един или два пъти, а доста през годините.....

Сподели в други сайтове

Що за простотия една от най-бездарните певици в поп фолка, заради която жанрът има лек имидж да тръгне да се осмелява да се изказва за талантливи хора. Дъно!

Къде се е изказвала майка ти Тьотя? Тя никога няма да бъде поканена в такова предаване. Първо е безизвестна, второ бездарна. Е на 40 години получи първия си бис, на 70 може да я поканят и в някое подобно предаване или риалити, може да получила до тогава втория си бис.

Камелия ще ги разбие, ясно е че предаването ще бъде с нови продуценти и ще се налее стабилна реклама, сигурен съм че ще и донесе успех това гостуване. Отделно е ясно, че Камелия е гаранция за рейтинг и шоу, годините назад са го показали.

Балерини фенки на бездарни курветини с диалект да не се обаждат в теми, които са високо ниво за тях.

Сподели в други сайтове

Къде се е изказвала майка ти Тьотя? Тя никога няма да бъде поканена в такова предаване. Първо е безизвестна, второ бездарна. Е на 40 години получи първия си бис, на 70 може да я поканят и в някое подобно предаване или риалити, може да получила до тогава втория си бис.

Камелия ще ги разбие, ясно е че предаването ще бъде с нови продуценти и ще се налее стабилна реклама, сигурен съм че ще и донесе успех това гостуване. Отделно е ясно, че Камелия е гаранция за рейтинг и шоу, годините назад са го показали.

Балерини фенки на бездарни курветини с диалект да не се обаждат в теми, които са високо ниво за тях.

Татяна вече има 2 поредни биса в най-голямата зала на България. Едва ли бездарна певица може да изпее Излел е Дельо. Изобщо Татяна и жълтозъбка са различни вселени, първата е диамант, а втората и аз не знам кво е, един евтин парцал, но всеки сам решава какво да харесва, но както вчера казах в твоето семейство има нещо нередно, мисля, че идва от обръщението в женски род от баща към син.

И не се хаби в напъни да принизяваш Татяна, все пак е учила в Широка лъка, а не си е отваряла краката за да бъде певица.

Сподели в други сайтове

Бейби, преди бидона с превтасалото кисело зеле по музикалните реалити формати, се изявяваха още Мария, Есил Дюран, Глория и дори Десислава (в "Пей с мен" по Нова). Не ни я бутай тука като някакъв първенец, защото не е ;)

Първенец е, ама ти от малоумие не можеш да разбереш, че ТУК говорим за "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ". И да, там е първата, колкото и да не ти се иска!

Относно любимите ти бидони с превтасало зеле - те са само у вас и сега зимата ще ги просмукаш.

Сподели в други сайтове

Някои преди да се излгат, трябва да си прочистят ушите.

Ако иска още 3 музикални да завърши - пълен провал е откъм пеене.

Фокси, ти вече не си на 29, нито пък тука потребителите са на 16. Няма кого да изманипулираш вече.

Колкото повече натъртваш, че е музикално талантлива, толкова повече я излагаш всъщност. По-добре започни да изтъкваш други нейни качества, които ще са в плюс за формата.

Сподели в други сайтове

Някои преди да се излгат, трябва да си прочистят ушите.

Ако иска още 3 музикални да завърши - пълен провал е откъм пеене.

Фокси, ти вече не си на 29, нито пък тука потребителите са на 16. Няма кого да изманипулираш вече.

Колкото повече натъртваш, че е музикално талантлива, толкова повече я излагаш всъщност. По-добре започни да изтъкваш други нейни качества, които ще са в плюс за формата.

От турнетата достигнах до извода, че Кама е по-добре да седи на плейбек... грачене... потресаваща работа. Изобщо не го може... нейните песни ги мяца, пък какво да кажем за чужди песни. Естествено, в медиите се наложи в годините, че пее на синбек и това е достатъчно да й се изгради имидж на голяма звезда. Нямам нищо напротив. Изгради име, но пресоляваха манджата като постоянно натъртват върху неща, които не ги умее.

Сподели в други сайтове

Татяна вече има 2 поредни биса в най-голямата зала на България. Едва ли бездарна певица може да изпее Излел е Дельо. Изобщо Татяна и жълтозъбка са различни вселени, първата е диамант, а втората и аз не знам кво е, един евтин парцал, но всеки сам решава какво да харесва, но както вчера казах в твоето семейство има нещо нередно, мисля, че идва от обръщението в женски род от баща към син.

И не се хаби в напъни да принизяваш Татяна, все пак е учила в Широка лъка, а не си е отваряла краката за да бъде певица.

Света Бидиферке, даже не ти изчетох коментара. Коя каква е се вижда. Първата е пяла на всички турнета, втората се радва на 3 мин пред празна Армеец. Първата е по националните телевизии, майка ти е завряна в Съединиение и не може да пише грамотно, колко снимки излязоха с правописни грешки. Жена на 40+ да не знае елементарни неща.

Сподели в други сайтове

От постовете на горните няколко лица, всеки тук разбира, че нищо, ама нищичко не разбират от музика. Затова и критерийте им са толкова чалгарско-простовати. В омразата си към Кама, не могат да се спрат пред нищо, дори да кажат на бялото - черно. Разбирам ги, загубиха всички спорове по всички възможни казуси и всичките им закани и предположения банкрутираха пред очите на потребителита в Рамания. Но те са толкова обсебено нагли, че им остана само първичната простота, с многократно повтаряне на една 20-годишна лъжа (че Кама не може да пее) измислена през 1998 година от фалиралата Маргарита Лозанова само и единствено, за да унижи тази, която стана най-голямата, продавана и доходна звезда в чалгата, като зае мястото, на любимата и Глория в матрицата.

Пичове, не си давайте толкова зор. Форматът няма да е продуциран от Слави и няма да бъде акцентирано толкова върху менторите, а върху кандидатите за слава. Но все пак, в продължение на няколко месеца, в прайм-тайма на най-голямата телевизия в България хората ще имат възможността да гледат Камелия въпреки вашият неистов вой, срещу безпристрастният избор на БТВ.... направен след собствено проучване, а не чрез допитване до "чалгарят" Слави Трифонов. Само с това БТВ заби в кратуните мощен тупаник, на горните няколко много раними, от това развитие на нещата лица, които още преди 2 години бяха смехотворно подписали обходният лист на Кама, преди пенсиониране от чалгата.

Имам един така, много прост въпрос, към тази пастмина тролове от горните постове, които не само натрапват едни възрастни чалгарки, с преходен статут и неадекватни на конюнктурата, по последни данни от концерта на Пайнер в "Арена Армеец", но и безумно амбицирано пробутват личните си пристрастия и антипатии на популацията тук:

- Защо от 4-5 години в риалити форматите на Нова ТВ и БТВ, винаги присъства чалгарка от Пайнер, която видно има нужда от медийна подкрепа, която ТВ Планета и Пайнер не могат да осигурят, а след като тази медийна мафия бе елиминирана (поне в БТВ), външният социологическият сондаж показа, че фаворит са независими изпълнители?

Сподели в други сайтове

Кама да подготви 2-3 песни и да ги промотира още със старта на формата. Ивана направи същото през 2011та и оттам произлязоха 2 хита - дуетът с Годжилио и Златен.

Сподели в други сайтове

Кама да подготви 2-3 песни и да ги промотира още със старта на формата. Ивана направи същото през 2011та и оттам произлязоха 2 хита - дуетът с Годжилио и Златен.

Тя сигурно вече ги е подготвила. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Голямата лъжа и клевета,измислена от Маргарита Лозанова, че Кама не можела да пее. :mf_surrender: Те хората нямат уши и не различават фалшиво квичене от правилно пеене.

Жената си позволи да даде оценка 4 за това изпълнение, което е покъртително. И то много ѝ даде. Кама след това с години се фръцка и бойкотира Нов Фолк. После защо нямало истинска критика, а само гъзолизане :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И това ще е ментор на музикално предаване.. :mf_surrender: Да бяха поканили Нелина или Азис, но това е потрес..

За съжаление тъпият вибокс не се отваря в чужбина и не мога да се насладя на изявата на голямата вокалистка, солистка от миланската Скала, пианистка и професорка по солфеж.

А за поканата в предаването - тя е поканена да покаже малко цици, малко гъз.

Сподели в други сайтове

За съжаление тъпият вибокс не се отваря в чужбина и не мога да се насладя на изявата на голямата вокалистка, солистка от миланската Скала, пианистка и професорка по солфеж.

А за поканата в предаването - тя е поканена да покаже малко цици, малко гъз.

https://www.vbox7.com/play:fa7a736b Заповядай, това е най - гласовитата и най - голямата певица от поп-фолка! :roll1:

Сподели в други сайтове

Колко са жалки опечалените от тази новина. :1000 (29): Камелия има над 5000 концерта в кариерата си и поне 150 на голяма сцена, а те де ли търсят някакви изпълнения от клубчета и кръчми. Ей, поболя ви тая "чипровската" невеста! :g2: Направо сте изтрещели и може би е редно, да се погледнете отстрани, за да се уплашите от вида си.

Сподели в други сайтове

То понеже Тоца - Крокодила е много надарена... заради това никой я не знае, а песните й ги слушате само ти и тя у дома... МРЕТЕ от завист ама това е положението

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...