alisali1234 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 На Ломска са оригинални проектите, това е банално, най-вече откъм текст и присъствие на певицата, която става все по-досадна. Аранжиментът е интересен. Всичко останало е оцет. Оригинална простотия, да...само тъй ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Никой ли не знае кой е оригиналът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Никой ли не знае кой е оригиналът? На мен в куплета ми бие на Leylim ley на Ismail Tatlises, и по-скоро на Бой по дупето на Джамайката, но и от друго крадено може да са крали Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Текстът е потрес... Вярно, че говорим за модерен цигански кючек, ама все пак.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не е Ismail Tatlises, а Ibrahim Tatlises. Негов е оригинала от 1985, после е Sine moj (сръбски кавър) от 97. После следва инструментален кавър от Husnu Senlendirici и след това не знам да има кавъри (вероятно има). Иначе в песента на Джамайката и Силвър часта, взаимствана от оригинала е доста малка. Това обаче си е цял квър на баладата от 85/97, направена в динамичен бърз вариант. Не знам защо са написали , че музиката е на Биолчев, като не е. Имам чувството, че скоро ще се случи нещо подобно на това, което се случи с "Дразни ме пак"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Не е Ismail Tatlises, а Ibrahim Tatlises. Негов е оригинала от 1985, после е Sine moj (сръбски кавър) от 97. После следва инструментален кавър от Husnu Senlendirici и след това не знам да има кавъри (вероятно има). Иначе в песента на Джамайката и Силвър часта, взаимствана от оригинала е доста малка. Това обаче си е цял квър на баладата от 85/97, направена в динамичен бърз вариант. Не знам защо са написали , че музиката е на Биолчев, като не е. Имам чувството, че скоро ще се случи нещо подобно на това, което се случи с "Дразни ме пак"... Не знам защо съм написал грешно името. Не го харесвам, но тази песен ми допада. Дано се случи това, да, и дано Нанси Ажрам осъди мангалгата и за окрадения клип и съвсем да се приключи с мижавата й кариера! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Няма с какво да изненада, дори не се и опитва да избяга от кръчмарското си поведение. Ивана 2 - предимно леки текстове, бесни ритми в насока на определен кръг от хора. Началото на клипа, както и кадрите с огъня са едно към едно с Преслава - "Нашето любов е". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Не е Ismail Tatlises, а Ibrahim Tatlises. Негов е оригинала от 1985, после е Sine moj (сръбски кавър) от 97. После следва инструментален кавър от Husnu Senlendirici и след това не знам да има кавъри (вероятно има). Иначе в песента на Джамайката и Силвър часта, взаимствана от оригинала е доста малка. Това обаче си е цял квър на баладата от 85/97, направена в динамичен бърз вариант. Не знам защо са написали , че музиката е на Биолчев, като не е. Имам чувството, че скоро ще се случи нещо подобно на това, което се случи с "Дразни ме пак"... Дааа, благодаря за посочването на оригинала. Много зарибяват куплетите, може би заради приликата със '"Sine moj", която много харесвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Набара хита! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Едно и също от нея, мазни кючеци и това е. Вече изобщо не прави впечатление. Толкова плоски текстове, по-плоски и от на Александровската. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Добре де, защо пишат "Музика и аранжимент - Мартин Биолчев" като музиката не е негова, това, че е сложил един ритъм да я направи кючек, не я прави негова музика. Аранжимента - да, но не и музика. Много е долно това. Хващаме една стара песен, сменяме темпото и се пишем наша музика... Нагло е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Добре де, защо пишат "Музика и аранжимент - Мартин Биолчев" като музиката не е негова, това, че е сложил един ритъм да я направи кючек, не я прави негова музика. Аранжимента - да, но не и музика. Много е долно това. Хващаме една стара песен, сменяме темпото и се пишем наша музика... Нагло е. Да, това е най-разочароващото в случая. И "Като теб" на Емануела е такъв случай... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Едно и също от нея, мазни кючеци и това е. Вече изобщо не прави впечатление. Толкова плоски текстове, по-плоски и от на Александровската. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Песента е на ниво, с хубав и приятен клип, огъня май е на мода... яка, динамична песничка, не знам какво ви е чак толкова противното, че да плюете в това, що не плюете по простащините на Ломска... Нито има просотии в текста, нито нещо пошло - бърза песен за купон и кеф, премерен и хубав клип без пошлости и простотии, а и не виждам лошото в това да снима любимия си в песен за любов.... Радвам, се, че любовта я кара да лети, харесват ми такива хора, радвам и се. Як кючек, ама какво е тва са "бий ме, убий ме, ама твоя съм" СРАМ! Иначе не знам как тия хора не се усещат, че песните им звучат като на всички останали. Ей ви як кючек: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Жестока е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Брутална е, гледанията също са много добре. Рокси няма слабо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Много зарибява Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.