Jump to content

Online: Роксана - Ти да си

Препоръчани коментари

На Ломска са оригинални проектите, това е банално, най-вече откъм текст и присъствие на певицата, която става все по-досадна. Аранжиментът е интересен. Всичко останало е оцет.

Оригинална простотия, да...само тъй ще е.

Сподели в други сайтове

• Отговори 40
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Никой ли не знае кой е оригиналът?

На мен в куплета ми бие на Leylim ley на Ismail Tatlises, и по-скоро на Бой по дупето на Джамайката, но и от друго крадено може да са крали :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Не е Ismail Tatlises, а Ibrahim Tatlises. Негов е оригинала от 1985, после е Sine moj (сръбски кавър) от 97. После следва инструментален кавър от Husnu Senlendirici и след това не знам да има кавъри (вероятно има). Иначе в песента на Джамайката и Силвър часта, взаимствана от оригинала е доста малка. Това обаче си е цял квър на баладата от 85/97, направена в динамичен бърз вариант. Не знам защо са написали , че музиката е на Биолчев, като не е. Имам чувството, че скоро ще се случи нещо подобно на това, което се случи с "Дразни ме пак"...

Сподели в други сайтове

Не е Ismail Tatlises, а Ibrahim Tatlises. Негов е оригинала от 1985, после е Sine moj (сръбски кавър) от 97. После следва инструментален кавър от Husnu Senlendirici и след това не знам да има кавъри (вероятно има). Иначе в песента на Джамайката и Силвър часта, взаимствана от оригинала е доста малка. Това обаче си е цял квър на баладата от 85/97, направена в динамичен бърз вариант. Не знам защо са написали , че музиката е на Биолчев, като не е. Имам чувството, че скоро ще се случи нещо подобно на това, което се случи с "Дразни ме пак"...

Не знам защо съм написал грешно името. :D Не го харесвам, но тази песен ми допада.

Дано се случи това, да, и дано Нанси Ажрам осъди мангалгата и за окрадения клип и съвсем да се приключи с мижавата й кариера!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Няма с какво да изненада, дори не се и опитва да избяга от кръчмарското си поведение. Ивана 2 - предимно леки текстове, бесни ритми в насока на определен кръг от хора. Началото на клипа, както и кадрите с огъня са едно към едно с Преслава - "Нашето любов е".

Сподели в други сайтове

Дааа, благодаря за посочването на оригинала. :)

Много зарибяват куплетите, може би заради приликата със '"Sine moj", която много харесвам.

Сподели в други сайтове

Добре де, защо пишат "Музика и аранжимент - Мартин Биолчев" като музиката не е негова, това, че е сложил един ритъм да я направи кючек, не я прави негова музика. Аранжимента - да, но не и музика. Много е долно това. Хващаме една стара песен, сменяме темпото и се пишем наша музика...

Нагло е.

Сподели в други сайтове

Добре де, защо пишат "Музика и аранжимент - Мартин Биолчев" като музиката не е негова, това, че е сложил един ритъм да я направи кючек, не я прави негова музика. Аранжимента - да, но не и музика. Много е долно това. Хващаме една стара песен, сменяме темпото и се пишем наша музика...

Нагло е.

Да, това е най-разочароващото в случая. И "Като теб" на Емануела е такъв случай...

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Песента е на ниво, с хубав и приятен клип, огъня май е на мода... яка, динамична песничка, не знам какво ви е чак толкова противното, че да плюете в това, що не плюете по простащините на Ломска...

Нито има просотии в текста, нито нещо пошло - бърза песен за купон и кеф, премерен и хубав клип без пошлости и простотии, а и не виждам лошото в това да снима любимия си в песен за любов....

Радвам, се, че любовта я кара да лети, харесват ми такива хора, радвам и се.

Як кючек, ама какво е тва са "бий ме, убий ме, ама твоя съм"

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

СРАМ!

;)

Иначе не знам как тия хора не се усещат, че песните им звучат като на всички останали.

Ей ви як кючек:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...