borisslav1 Публикувано на Октомври 31 Report Share Публикувано на Октомври 31 Подредете вашия топ 10 с песните на Емануела. Песента която сложите на първото място получава 10 точки, тази която сложите на второто 9 точки и така докато тази която сложите на 10-то място получава 1 точка. Време за гласува до 15-ти Ноември! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1. Крайна мярка 2. Питам те последно 3. Като теб 4. От моята уста 5. Сменяй ме 6. Досещай се сам 7. На повикване 8. Тръпката 9. Да си плащал 10. Всичко се връща Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1.Тръпката 2.Не беспокойте 3.Сменяй ме 4.Като теб 5.Не ме заслужаваш 6.Ром пом пом 7.Стой далече 8.Попитай за мен 9.Нямам забележка 10.Хайде вдигни и Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1. Да си плащал 2.Питам те последно 3. Запознай я с мен 4.Сменяй ме 5.Крайна мярка 6.Попитай за мен 7.Всичко се връща 8.Като теб 9.Досещай се сам 10.От моята уста Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1.КЪСАМ ТИ НЕРВИТЕ 2.Да си плащал 3.Запознай я с мен 4.Досещай се сам 5.Преди употреба, прочети листовката 6.Ром пом пом 7.Всичко се връща 8.На повикване 9.Сменяй ме 10.Стой далече Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Трябваше да можем да гласуваме за повече песни, Емануела има брутални попадения в дискографията си. 1. Мили мой, ангел мой 2. Късам ти нервите 3. Нищо не знаеш 4. Всичко се връща 5. Като теб 6. Да си плащал 7. Досещай се сам 8. Питам те последно 9. Не ме заслужаваш 10. Не безпокойте Песните в топ 5 за мен нямат омръзване - страшно силни, запомнящи се и емблематични за нея. Следващите 5 са супер добри също - "Да си плащал" я изстреля в топа, "Досещай се сам" има страшно яко звучене, "Не безпокойте" е може би най-експерименталния ѝ сингъл, а "Питам те последно" е разбиваща. При "Не ме заслужаваш" може би е моментна зарибявката, но откакто е излязла, не я спирам и е може би най-слушаната чалга песен от мен тази година. Ако трябваше да допълня до топ 20, щеше да изглежда може би така: Големите рога От моята уста Попитай за мен Крайна мярка Преди употреба, прочети листовката Отзад мини На повикване Трий ме Тръпката Ром-пом-пом Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1. Късам ти нервите 2. Да си плащал 3. Запознай я с мен 4. Крайна мярка 5. Преди употреба, прочети листовката 6. Не ме заслужаваш 7. Нищо мъжко 8. На повикване 9. Питам те последно 10. Сменяй ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1. Да си плащал (категорично!!!) 2. Емануела 3. Крайна мярка 4. Мълчи и ме целувай 5. Тръпката 6. Стой далече 7. От мойта уста 8. На повикване 9. Всичко се връща 10. Преди употреба, чети листовката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1. Сменяй ме 2. Не ме заслужаваш 3. Съкровище 4. 20 лв 5. Като теб 6. Емануела 7. От моята уста 8. Тръпката 9. Крайна мярка 10. Питам те последно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1. Досещай се сам 2. Емануела 3. Преди употреба прочети листовката 4. Пълно перде 5. Сменяй ме 6. Данък любов 7. Крайна мярка 8. Не безпокойте 9. 20 лв 10. Питам те последно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1.Попитай за мен 2.Всичко се връща 3.Нищо не знаеш 4.Запознай я с мен 5.Да си плащал 6.Късам ти нервите 7.Преди употреба.. 8.Крайна мярка 9.Питам те последно 10.Тръпката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1. Попитай за мен 2. Късам ти нервите 3. Крайна мярка 4. Да си плащал 5. Мили мой, ангел мой 6. Предавам се (feat. DJ Pantelis) 7. Сменяй ме 8. Съкровище (feat. Константин) 9. Празни думи 10. Катастрофа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1. "Късам ти нервите" 2. "Всичко се връща" 3. "Да си плащал" 4. "Попитай за мен" 5. "Празни думи" 6. "Запознай я с мен" 7. "Нищо не знаеш" 8. "Сменяй ме" 9. "Не ме заслужаваш" 10. "Стой далече" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kи®o Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1.Да си плащал 2.На повикване 3.Само за мен 4.Нищо не знаеш 5.Стой далече 6.Празни думи 7.Досещай се сам 8.Късам ти нервите 9.Трий ме 10.Всичко се връща И мога да изброявам още поне толко. Почти всичките и песни са зарибяващи. Всъщност като се замисля, не се сещам за нейна песен, за която да кажа че не ми харесва. ПАЙНЕРСКИ КЛИПОВЕ HDSQ VBOX 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1. Таралежа 2. Като теб 3. Нищо не знаеш 4. Съкровище 5. Питам те последно 6. Сменяй ме 7. Данък любов 8. Стой далече 9. 20 лева 10. Не ме заслужаваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1. Досещай се сам 2. Нищо не знаеш 3. Да си плащал 4. Късам ти нервите 5. Не ме заслужаваш 6. Крайна мярка 7. Питам те последно 8. Запознай я с мен 9. Аплодисменти за лъжеца 10. Всичко се връща Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1. Да си плащал 2. Ром пом пом 3. Преди употреба 4. 20 лева после другите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1. На повикване 2. Да си плащал 3. Като теб 4. Крайна мярка 5. Тръпката 6. Не ме заслужаваш 7. Всичко се връща 8. Нищо не знаеш 9. Не безпокойте 10. От моята уста Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Нищо не знаеш Досещай се сам От мойта уста Преди употреба Късам ти нервите Крайна мярка Не ме заслужаваш Да ти дам ли Всичко се връща Трий ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1. Всичко се връща 2. Да си плащал 3. Мили мой, ангел мой 4. Празни думи 5. На повикване 6. Нищо не знаеш 7. Само за мен 8. Мълчи и ме целувай 9. Запознай я с мен 10. Не ме заслужаваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1. Аплодисменти за лъжеца 2. Крайна мярка 3. Като теб 4. От моята уста 5. Емануела 6. Отзад мини 7. Късам ти нервите 8. Преди употреба, прочети листовката 9. Да си плащал 10. Питам те последно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 1.Да си плащал !! 2.Късам ти нервите 3.На повикване 4.Крайна мярка 5.Мили мой, ангел мой 6.Сменяй ме 7.Преди употреба прочети листовката 8.Големите рога 9.Отзад мини 10.Нищо не знаеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 Емануела има брутални песни! 1. Да си плащал 2. Всичко се връща 3. Питам те последно 4. Като теб 5. Крайна мярка 6. Данък любов 7. Съкровище 8. На повикване 9. Не ме заслужаваш 10. Преди употреба, прочети листовката Бих включил и Големите рога, От моята уста, Не безпокойте, Попитай за мен и Нищо не знаеш, но нямам място. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 1. Попитай за мен 2. Да си плащал 3. Всичко се връща 4. На повикване 5. Преди употреба 6. Мили мой, ангел мой 7. Тръпката 8. Трий ме 9. Късам ти нервите 10. Аплодисменти за лъжеца Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 1. Трий ме 2. Таралеж 3. Катастрофа 4. Предавам се 5. Отзад мини 6. Ром-пом-пом 7. Гъзар бъди 8. Като теб 9. Нищо мъжко 10. Празни думи - ремикс Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари