Роско Публикувано на Ноември 2 Report Share Публикувано на Ноември 2 Музика - Глория и Симона Загорова * Текст - Глория и Мариета Ангелова * Аранжимент - Калин Димитров * Със специалното участие на виртуозния майстор на китарите Цветан Недялков Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 Съжалявам, но гласът на тази девойка е дразнещ и няма никаква харизма, просто няма да се получи, колкото и Гло да напъва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 На мен предната песен повече ми хареса. Тази не ми допада. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 На мен доста ми харесва, текста е много добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Съжалявам, но гласът на тази девойка е дразнещ и няма никаква харизма, просто няма да се получи, колкото и Гло да напъва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Много е хубава, звучи като бг поп от 90-те, тип Дони и Момчил. Още като я чух ми хареса. Защо не се абстрахирате от факта, че това е дъщерята на Глория и не чуете песента. Ако беше изпята от друга щеше много да ви хареса. Интересно на Цветелина Янева как ви е приятен пискливия й глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 3 Author Report Share Публикувано Ноември 3 Много , много хубава песен. Откакто излезе в айтюнс не съм спрял! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 3 Author Report Share Публикувано Ноември 3 Много , много хубава песен. Откакто излезе в айтюнс не съм спрял! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Защо не се абстрахирате от факта, че това е дъщерята на Глория Може би, защото последните 5 години двете се носят заедно навсякъде - досущ като Тризначките са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Не е лоша, има приятна фрагменти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Песента е хубава, но изпълнението не ми направи голямо впечатление. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Много ми хареса песента, идеална е за есента и зимата. На Симона много и лежат балади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Мне. Това момиче винаги ще живее в сянката на майка си. Гласът й, макар да не е лош, не може да се сравнява с този на Примата. А и какви са тия пенсионерски песни от 20 годишно момиче? Така няма да прокопса в бизнеса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Мне. Това момиче винаги ще живее в сянката на майка си. Гласът й, макар да не е лош, не може да се сравнява с този на Примата. А и какви са тия пенсионерски песни от 20 годишно момиче? Така няма да прокопса в бизнеса. Защо въобще трябва да се сравнява с майка си???? Много хубава песен. Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Защо въобще трябва да се сравнява с майка си???? Защото това е съдбата на всяко дете на голяма звезда, ако то се занимава със същото като родителката си. Дори и да се абстрахирам от това, че Глория й е майка - момичето е красиво и може да пее обаче й липсва харизма. Според мен. Изборът й на песни няма да я доведе до голям успех, какъвто всеки млад изпълнител се надява да има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Защо въобще трябва да се сравнява с майка си???? Много хубава песен. Харесва ми. А как да не я сравняваме с майка и като навсякъде за нейната пола е хваната? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Съжалявам, но гласът на тази девойка е дразнещ и няма никаква харизма, просто няма да се получи, колкото и Гло да напъва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 В Симона има много хляб, просто й трябва добър продуцент различен от майка й, който да и покаже пътя към върха. За момента не й се получава, защото прави песни за публиката на Глория, която няма как да я възприеме като нещо различно от притурка на примата. Трябва да се насочи към друг таргет с по-модерни парчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Определено това е песента на Симона. Много ми харесва. Обаче занапред ако не се разграничи от майка си и Калин Димитров........ Като цяло е талантлива, хубава, но сякаш много по-рано трябваше да се появи по форматите и да дръпне чрез тях...не знам дали ще успее да изпъкне освен по концертите и участията на майка си, но този проект е силен и заслужава похвала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 На Симона и трябва екип от млади хора, а не екипа на Глория.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Страхотна песен! :1000 (33): А относно дали стратегията й е правилна: Може пък самата тя да не иска да се превръща в новата Гери-Никол, пееща провокативни песни, възможно е сегашното й положение да я устройва. Разни хора - разни идеали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.