borisslav1 Публикувано на Ноември 4 Report Share Публикувано на Ноември 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Хубава мелодия и текст, но изпяването :1000 (27): !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Абсурд това да е авторска композиция на Оцко, тази мелодия съм я чувал и преди, но не се сещам точно! Самата музика разбира се е ок, но изпяването е отвратително. И тоя се улива в почти всеки клип с тия слънчеви очила. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 На мен ми напомня много на Емануела - "Попитай за мен"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Циганска балада от 90те. Ама циганите тогава поне пееха. Тоя е на ниво Крум... че го обиждам човека (Крум). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Най-накрая як клип! Песента също е яка, дано се оцени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Отврат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 Отврат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 На мен ми напомня много на Емануела - "Попитай за мен"... И "Всичко се връща" Този бездарник да спре да се мъчи Има само две успешни песни в жалката си кариера и те са "Като хлапачка" и "Плачи сега" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Хич не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.