GiorgioCalla Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Това е спам Ще казваш тези неща в скандалите, а не тук Достатъчно коментари си писал ДА СЕ КЕФИ "МОМЧЕТО", НО НА ДРУГО МЯСТО НЯМА ДА МИ СПАМИ В ТЕМАТА ЕДНИ И СЪЩИ 20 КОМЕНТАРА ЯСНО? Кефи се в скандалите Тук се коментира само клипа и песента. Другото в скандалите Ако продължавате темата ще изчезне Айде по-полека с нервите, може ли? Ти някакъв фактор в този форум ли си, че да питаш дали е ЯСНО с включен капс лук? Имаш табелка на Графикьор, не на Модератор, успои страстите да не те успоя аз, че ми писна от пустиняци. СТАВА ЛИ? Вярно е, Недялко прекали, но това е от многото ч*кии последно време, превъзбуден е човекът, не се впрягай толкова... ти си бил голяма фурнаджийска лопата.До преди да се върне в Пайнер се кефеше на Деси Слава ,а сега като е пряка конкуренция с Преслава-ето го резултата.Жалко мислене на ограничен човек Аз пък си мислех, че проблемът в буквите е само на моя екран. Хм... интересно ще е през февруари ми се струва... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Без да си кривя душата ще кажа, че това е най-успешната самостоятелна песен на Деси след завръщането и в редиците на Пайнер редом до "В друг живот".Жалко само, че се загуби ефекта от предварителната премиера на песента без клипа, но въпреки това когато един проект е стойностен и качествен се забелязва от масата слушатели.Единствения недостатък спрямо клипа е, че са се оляли да я смачкват и по-наблюдателните фенове можем да забележим очевадната разлика при повечето кадри.Надявам се скоро да се стегне и да си върне формата от преди 2 години, макар, че и така е голяма сладурана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 А клипа въртят ли го изобщо по Планета? Тази вечер гледах към 2 часа и не го пуснаха, а изредиха всички други по-нови. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Много яка песен този път от Деси Слава. Много добра музика, хубав текст, нахакано я е изпяла, браво. Видеото също е на много високо ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Добре замислен и изпълнен проект. Песента е доста ритмична, сигурно звучи готино в дискотека. Ефектът щеше да е още по-голям, ако преди това не беше се появила песента. Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.