fearless` Публикувано Ноември 29 Report Share Публикувано Ноември 29 Много приятна песничка! Емануела наистина е много добра тази година и със сигурност ще получи поне номинация за певица на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Малко изпълнители биха рискували с подобна песен след формат като Випа и няколко мегахита! Емануела реши да рискува и мисля, че си заслужава. Песента е жестока. Не очаквам да стане някакъв голям хит, но поне не е направена само за дискотеки и не е типичната Пашева тупса-тупса. Първоначално не стартира май добре с гледания (2 дни само 400к??), но се надявам, че с времето ще се популяризира защото песента го заслужава. Нека повечето вземат пример от Емануела. 4-5 песни за тази година и всички различни една от друга и 2 от тях (''Като теб'' и ''Почти перфектен'') дори от масовката песни в момента! КРАЛИЦА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Песента има малко гледания, но наблюдавам от два дни, че хората около мен адски много й се кефят. Както на песента, така и на самата Емануела... всичко от 2015 се слуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Доста добра, различна. Това като го забързат и ще го пускат по чалготеките без проблем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Браво на Емануела.Пореден добър проект ни представя.Доста певици избута от топ позициите тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Подписи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Чак ми става странно като чуя някоя нова песен и тя не заприлича на друга. Браво за това, че търси ново звучене, но за края на годината трябваше на нещо по хитово да заложи, а и поне един нормален клип извън мазата можеше да представи. Малко ли оборот е събрала 2016, че не можа един впечатляваш клип да пусне. Просто повече от номинация за Певица/Идол не заслужава... Статуетките за Деса и Анелия А на мен ми прави впечатление, че се поизложи последната седмица в брадъра и затова излезе 3та, а по рано беше тотален фаворит. Радвам се, че си показа мръсния нрав и долни мисли, за да могат поне интелигентните хора да видят евтиното и долното в личността и. Тук ми я величаете излишно. Ако имахте нормални родители, които са способни да възпитават, нямаше да и придавате толкова качества и потенциал, които съвсем ясно на всички е, че не притежава. Такива жени и певици са пример за това каква не трябва да бъдеш... Не ги виждам дълго приятелки с Миглена. Просто Меги с времето ще разбере, че главата на Ема е пълна с бръмбари и мисли за хуища... То сина и се крие горкото , че майка му е такъв долнопробен евтинджос и не иска да го свързват с името и... Дано следващите и клипове са малко по ок - нали Джино ще ги спонсорира... Той пък на какво ли не е готов, за да напомни за себе си на Джена. Много недостойно е да зарибява колежките и. Не се ли научиха от Нелина - Емилия - Анелия - Преслава, че такива ситуации създават смут, стрес и срам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Най-добрата чалга песен тоя сезон. Има нещо мистериозно и зарибяващо в музиката и аранжимента. Емануела по-красива не е била никога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 3 364 679 показвания - 1 месец! После приказвайте, че песента била провал и никой не я слушал. Браво, Емануела! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.