pechenko Публикувано на Декември 2 Report Share Публикувано на Декември 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 УНИКАЛНО КРАСИВА Е, ХОРАААААА! Този път песента има заряд, кефи! Нямам забележки! Не лъжи на колене и тази са й най-добрите тази година. Радвам се, че Глория е отново толкова музикално активна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Браво! Добър финал за годината. Много силна година за Глория. Песента е уникална. Поздравления. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Малее, не мога да повярвам, че най-после направи една убийствена песен тая жена. Чудеса ставали и преди Коледа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Хубава песен за пореден път. Тази година й е много силна. Кои са авторите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Уникален припев и визии. Бахти яката песен, супер готин инструментал и изпълнение. Певица на годината!!! :1000 (19): Моля за графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Супер изненада! ТОПА е! :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Много ми харесва! Наистина е и е много силна година. Нещо по-различно и ги няма клишираните фразички да се разтича като кубче лед и нз си какво. Дано се оцени песента де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Глорче с хит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Уникална жена! Тази година беше изцяло нейната! Поредната добра песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Много е добра! Песента, видеото, начинът по който изглежда - уникална. След "Полудяваш по мен" тази ми харесва най-много за годината от проектите, които ни представи. Дано Глория е все толкова продуктивна, колкото бе тази година! Липсваше ми! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Много е добра! Песента, видеото, начинът по който изглежда - уникална. След "Полудяваш по мен" тази ми харесва най-много за годината от проектите, които ни представи. Дано Глория е все толкова продуктивна, колкото бе тази година! Липсваше ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Яка е песента, не може да се отрече! Много приятна изненада... Откакто преподписа наблюдавам раздвижване, дано продължава все така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 На кой режисьор е клипът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Страаашно красива! И е научила нови движения. :1000 (29): Първият проект на Глория тази година, който ми харесва. п.с. koza pamti Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 След 10 години наистина да ми хареса една нейна песен. Браво, ма, Гло! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Много неочаквано и много добро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Искам я на живо в клуб да гърми да гърмииии, чак пантите на вратите да хвърчат! :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Браво, бе, Глори. Няма слабо тая година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Е това вече е нещо наистина хитово! Все такива неща да прави! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Нямам забележки, мн заряд и яка визия, браво :-) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Харесва ми много. Браво на Глория!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 ОМГ... в началото очаквах пак някаква денс тъпотия и Симона да излезе от някой ъгъл. Клипът е боклук. Но песента е яка. Бих я слушал пак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Много ми харесва аранжиментът. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.