dj_delmundo Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Не й ли писна да пуска една и съща песен? "Обратно броене" си беше супер и очевидно и тя си я харесва ... не беше нужно да ни я претопля за четвърти път. Иначе е много е красива в клипа, браво! Явно не й е писнало. Дано пуска все такива "претоплени", защото като гледам и на феновете не им е писнало. :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Тази година освен дуета и със Симона, друга нейна песен не ме е кефила. Тази не е лоша, но минава малко безлично. И все пак 60 хилки за 1 ден си е доста добре за Глория. Кои са авторите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Поредната и еднаква песен, не е лоша.... но такива е пускала бол. Да не говорим колко е зле от към клипове, такава звезда, а да снима само по студиа и хотели с тв.Версии ???! Голямо бълване от Гло, всичко на всичко има една хубава песен, другото е доста слабо, като клипове пък да не говорим, нивото е доста ниско. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Проблема в в пеенето, супер нежна песен, а Глория я пее с някъв дебел тембър като мечка и нопоследък именно пеенето й прави всичките песни сякаш еднакви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Мелодична песен, но наистина имам усещането, че върти едни и същи музика и текст. Стига с тия Калин Димитров и Мариета Ангелова...затворила се е като в някаква секта с тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Брутална е ГЛОРИЯ!Просто избухна.Тази жена няма слаба песен тая година и е страшно красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Много добра! Хваща те от първия път, а Глорче изглежда перфектно. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Това ако беше изпято от някоя треторазядна от B и C групата хич нямаше да му обърнете внимание. Така си мисля... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Това ако беше изпято от някоя треторазядна от B и C групата хич нямаше да му обърнете внимание. Така си мисля... Ами да по простата причина, че представителките на тези групи не могат да си позволят подобна песен. А да попитам защо се прехласвате толкова по песни като последните на Деси Слава, Яница и т.н. ,които ако Глория ги изпее нима ще я отразите?! Директно ще я оплюете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Мислех си, че по-незапеваема песен от новата на Емануела няма да чуя скоро, но ето, че има изненада Единствената песен, която успях да харесам от тези на Глория тази година е "Не лъжи на колене", друго всичко звучи като вече слшуано, пято, гледано и тн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Мислех си, че по-незапеваема песен от новата на Емануела няма да чуя скоро, но ето, че има изненада Явно не си чувал Десиния бълвоч от преди няколко месеца (дори не помня името). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Аз не мога да разбера, след като всеки си харесва различна песен на Глория от представените от нея такива тази година... защо трябва да се говори кое е запеваемо и кое не? Ми на всеки нещо различно му харесва. 5 песни има тази година и са различни една от друга. Да, някои от тях си приличат с предходни нейни - тематични сходства, в изпълнението или в хармонията, но явно жената е разпознаваема. Някои цял живот за това се борят и не го постигат. Има и много големи изпълнители, уж фактори в този бизнес, които няма собствен стил - като Азис например. Докато Глория е известна с авторството си, смислени текстове с послания, по-нежни, с мелоднична нотка. Ефектът на повтарянето идва от тандема Мариета - Калин, все пак и тези хора си имат почерк. Знаете, че от време на време пробва и по-различни неща - Циганите и Утре ще е по-добре, да речем. Просто каквото й да й се предложи, пак ще си го изпее като себе си - с трилерите, с удължените фрази. В крайна сметка тези, които критикувате, знаете ли какво ви се слуша точно от нея? Защото и аз критикувам, но поне винаги имам представа какво искам от нея и си го казвам с риск да съм досаден на тоя и оня - песен с балканско звучене или пък някаква ултрамузикантска балада. Ако пък ще е дискотечна, да е на ръба, но да има силна цялостна конструкция, не само в припева. И не куплетите да са все тромави и "легато", а да са в повече "стакато" стил. Така или иначе всичко е поправимо, ако Глория реши да се разчупи. Но това не значи, че песните й са лоши или че колегите й правят по-добри песни от нея, осъзнайте се малко! Тя има поне пет албума, които са учебник по музика за вашите любимки, дето освен да бълват речитативи за кучки и боклуци, друго не знаят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ами да по простата причина, че представителките на тези групи не могат да си позволят подобна песен. А да попитам защо се прехласвате толкова по песни като последните на Деси Слава, Яница и т.н. ,които ако Глория ги изпее нима ще я отразите?! Директно ще я оплюете. Какво трябва да значи това? Песента на Глория е нещо нечувано и много скъпо ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Natalchetooo Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Страхотна песен, много съм доволна от Глория тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Какво трябва да значи това? Песента на Глория е нещо нечувано и много скъпо ли? Много буквален прочит на написаното. Не могат да си позволят да изпеят смислена песен. Искаш да ми кажеш, че си очарован от продукцията тази година и са много по-смислените и качествени песни от тази? На кого? На Ломска, на Издислав, на Гейлин, Преса или там на другите "лидерки"? Ако плюете, защото смятате, че Глория може повече - ок. Ама ако ще е само за спорта, щото е модерно да плюем Глото колко е банална - не върви. Това е песен тип "Не се променям" на Емилия например, но понеже Глория я е изпяла, трябва да се хейти. Да плюете "Пулс" примерно - разбирам, макар че в нея има някаква иновация заради дъбстепа, какъвто само тя и Анелия пробваха, ама така да плюем по всяка песен на Глория... Аргументи? Ето, аз поне казвам чисто музикантски и с ТЕРМИНИ къде какво куца принципно при нея. Да чуем същото и от вас и да се получи дискусия веднъж? И на мен са ми банални всички песни, които тази година са излезли на цял Пайнер, ама да съм оревал орталъка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Какво трябва да значи това? Песента на Глория е нещо нечувано и много скъпо ли? Не. Това значи, че песента е стойностна, възвишена, качествена, извисена и тем подобни. Нищо, че я слушаме за 4-ти път. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ми и песните за бившите, майната ти и кучките ги слушаме за стотен път, както и постният бийт и саунд с тамагочи вокалите, ама... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Това ако беше изпято от някоя треторазядна от B и C групата хич нямаше да му обърнете внимание. Така си мисля... То е изпято от такава певица съотнесено към днешните стандарти. Гледанията вървят очудващо добре в първите два дни, но нещо ми подсказва, че скоро ще секнат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 То е изпято от такава певица съотнесено към днешните стандарти. Гледанията вървят очудващо добре в първите два дни, но нещо ми подсказва, че скоро ще секнат. Пише се "Учудващо" - вземи го научи вече, вместо само да плюете Татяна какви грешки допускала. Предвид това какво си завършил - срамота е такива грешки груби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ми и песните за бившите, майната ти и кучките ги слушаме за стотен път, както и постният бийт и саунд с тамагочи вокалите, ама... Така е, ама те става големи хитове. А все пак говорим за Глория. Изпънител с нейното реноме и претенции би следвало да не рециклира предните си мелодии. Тази може би ще удари милион, което пак ще е добре като за Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Пише се "Учудващо" - вземи го научи вече, вместо само да плюете Татяна какви грешки допускала. Предвид това какво си завършил - срамота е такива грешки груби. :1000 (29): :1000 (29): Подпали мотора! Ще го пиша с "о" в твоя чест. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Така е, ама те става големи хитове. А все пак говорим за Глория. Изпънител с нейното реноме и претенции би следвало да не рециклира предните си мелодии. Тази може би ще удари милион, което пак ще е добре като за Глория. Къде, в какъв смисъл и до кога са хитове, мога ли да знам??? Хит е "Носталгия". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 :1000 (29): :1000 (29): Подпали мотора! Ще го пиша с "о" в твоя чест. Да, днес съм на кеф да се заяждам. Нищо лично, знаеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Много буквален прочит на написаното. Не могат да си позволят да изпеят смислена песен. Искаш да ми кажеш, че си очарован от продукцията тази година и са много по-смислените и качествени песни от тази? На кого? На Ломска, на Издислав, на Гейлин, Преса или там на другите "лидерки"? Ако плюете, защото смятате, че Глория може повече - ок. Ама ако ще е само за спорта, щото е модерно да плюем Глото колко е банална - не върви. Това е песен тип "Не се променям" на Емилия например, но понеже Глория я е изпяла, трябва да се хейти. Да плюете "Пулс" примерно - разбирам, макар че в нея има някаква иновация заради дъбстепа, какъвто само тя и Анелия пробваха, ама така да плюем по всяка песен на Глория... Аргументи? Ето, аз поне казвам чисто музикантски и с ТЕРМИНИ къде какво куца принципно при нея. Да чуем същото и от вас и да се получи дискусия веднъж? И на мен са ми банални всички песни, които тази година са излезли на цял Пайнер, ама да съм оревал орталъка? Това го разбрах. Песента не съм казал, че не е смислена. Но и не намирам характера в нея. Това, което вие не разбрахте от казаното от мен е, че песента е това, за което я представяте само защото я пее Глория. Иначе пак ще кажа, че харесвам песента, въпреки, че не толкова еуфорично като останалите, но някак си доста често сме слушали подобни неща от нея. Защо е това бълване на еднотипни песни. Глория може да си позволи да пуска по една-две максимум песни в годината. Текста е добър, но то ако само ще сменя текста по-добре да издаде една стихосбирка. Поне ще разшири пазара си в тази чалга криза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Къде, в какъв смисъл и до кога са хитове, мога ли да знам??? Хит е "Носталгия". Е как къде!? В дискотеките, вкъщи (youtube), по концертите. До кога? Тва вече е друг въпрос. Последните хитове на Глория да не би да са станали златни такива? Живеем в друго време, много добре знаеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.