Guest Kondomcho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Текста е добър, но то ако само ще сменя текста по-добре да издаде една стихосбирка. С глас! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Е как къде!? В дискотеките, вкъщи (youtube), по концертите. До кога? Тва вече е друг въпрос. Последните хитове на Глория да не би да са станали златни такива? Живеем в друго време, много добре знаеш. Това за вкъщи не е за коментиране, макар че е най-верятното от всички. Дискотеките са си дискотеки - там ритъмът е 2/4-ти само и единствено. Глория с "Ненаситна" И Циганите я избягваха е така просто щото е тя, та ако ще и "Лесли каручка" да запее, все тая. Политиката на диджеите я знаеш - Преслава, Галена, Джена, Фики, Галин, Анелия и тук-там някой друг за цвят. Пробвай да идеш в една дискотека 5 поредни дни. Не знам диджеите сами на себе си как не си писват. Концертите вече не са толкова често и не са толкова представителни и пълни. На последния видях много хитове балони. В същото време всеки път се кефят на песните на Роксана, които лично аз не знам някъде да са хитове освен в Столипиново. И имат милиони. Странно. Или не съвсем предвид демографската и етническа ситуация. Не, не са станали златни, но поне не прави песни, от които да се срамува утре. А и аз се кефя на изпълнители бунтари, които казват "не" на тенденциите. Не знам ако направи песен в сегашните тенденции, дали ще го приемат от нея, но признавам си, че ми се иска да пробва. Не знам как не се е изкушила от чисто любопитство. Стига да не кажат: "Глория се изложи", щото тогава е по-вероятно да го чуе, отколкото сега. Иначе аз съвсем други неща искам от нея, но мен никой не ме пита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Така е, ама те става големи хитове. А все пак говорим за Глория. Изпънител с нейното реноме и претенции би следвало да не рециклира предните си мелодии. Тази може би ще удари милион, което пак ще е добре като за Глория. Е те колкото бързо стават хитове, двойно по-бързо отшумяват. Ти Глория не я мисли, тя си пълни залите и си има феновете, и след още 20 години ще е така, ами тези, които сега са с големите клубни хитове и "високото" ниво къде ще са тогава един Господ знае.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Ти Глория не я мисли, тя си пълни залите и си има феновете, и след още 20 години ще е така, ами тези, които сега са с големите клубни хитове и "високото" ниво къде ще са тогава един Господ знае.... Да, така е, това е много добър аргумент. В това отношение е единствена в жанра. Твърд електорат, който ще й е верен до гроб. Но аз искам ХИТ. Голям як хит, който да разбие класациите. Искам да се завърне с пълна сила. Нещо от сорта на завръщането на Десислава с последната й песен, която се очертава да стане най-популярната й в последните години. Че даже повече искам. Абе тотален хит в стил "Златна клетка", "Не сме безгрешни", "Присъда" и т.н. Затова негодувам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Да, така е, това е много добър аргумент. В това отношение е единствена в жанра. Твърд електорат, който ще й е верен до гроб. Но аз искам ХИТ. Голям як хит, който да разбие класациите. Искам да се завърне с пълна сила. Нещо от сорта на завръщането на Десислава с последната й песен, която се очертава да стане най-популярната й в последните години. Че даже повече искам. Абе тотален хит в стил "Златна клетка", "Не сме безгрешни", "Присъда" и т.н. Затова негодувам. Имайки предвид масата, която днес слуша попфолк - Глория хит няма как да направи. Нито пък Камелия успя, да не говорим последните години и за Ивана, която си бълва сериозно комерс. Ако искате хит от някоя от тези, то те трябва да правят дуети и фючъринги с Фики, Галена, Анелия, Преслава, Галин - актуалните днес имена. Десислава не направи ли така. Тя клекна на кой ли не за две години от както е в Пайнер и накрая взе да бълва чекии като на Фики, за да се нареди до тях. То не бяха дуети, вокали, снимки, интервюта. Евала, ако точно това е търсела. Най-лесно е да се слееш с посредствеността. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Да, така е, това е много добър аргумент. В това отношение е единствена в жанра. Твърд електорат, който ще й е верен до гроб. Но аз искам ХИТ. Голям як хит, който да разбие класациите. Искам да се завърне с пълна сила. Нещо от сорта на завръщането на Десислава с последната й песен, която се очертава да стане най-популярната й в последните години. Че даже повече искам. Абе тотален хит в стил "Златна клетка", "Не сме безгрешни", "Присъда" и т.н. Затова негодувам. Тоя електорат нямаше да е твърд, ако беше пяла други песни. Аз на хит не държа, а нещо тип композициите на Илия Загоров. И за да не давам пример все с нейни песни, казвам например "Дяволска магия" на Десислава - тя пак е на Фильо. Или пък "Горещи страсти", "Между да и не". Тия ми идват на прима виста, не знам защо се сетих за Десислава и за песни от преди 100 г. Слуша ми се нещо нашенско, мамка му. Нещо аман от компютри, вокали. Всички се правят на модерни в тая България, сакън. Една част от мен е супер изтънчена, но другата си жадува турбото. Грешно ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Тоя електорат нямаше да е твърд, ако беше пяла други песни. Аз на хит не държа, а нещо тип композициите на Илия Загоров. И за да не давам пример все с нейни песни, казвам например "Дяволска магия" на Десислава - тя пак е на Фильо. Или пък "Горещи страсти", "Между да и не". Тия ми идват на прима виста, не знам защо се сетих за Десислава и за песни от преди 100 г. Слуша ми се нещо нашенско, мамка му. Нещо аман от компютри, вокали. Всички се правят на модерни в тая България, сакън. Една част от мен е супер изтънчена, но другата си жадува турбото. Грешно ли е? :1000 (29): :1000 (29): Спомням си как се кефеше на "Ай джуму джуму джуму - а така" на Роксана през 2012. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Хайде стига сте срали по темата. Песента не е нещо нечувано и няма да бъде хит, защото я пее Глория, която е смятана за демоде. Това наранява всичките й проекти, но затова си е виновна самата тя. Иначе песните на Глория в повечето случаи песните й са приятни. В смисъл може да са тромави, скучни, да нямат заряд, но са ОК като да ги слушаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 :1000 (29): :1000 (29): Спомням си как се кефеше на "Ай джуму джуму джуму - а така" на Роксана през 2012. Скандално. Така беше. Феноменална памет имаш. Абе, пази Боже от фенове като мен, от една страна - музикална шизофрения. Стефане, забавлявай се - няма в траур да изпадаме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Имайки предвид масата, която днес слуша попфолк - Глория хит няма как да направи. Нито пък Камелия успя, да не говорим последните години и за Ивана, която си бълва сериозно комерс. Ако искате хит от някоя от тези, то те трябва да правят дуети и фючъринги с Фики, Галена, Анелия, Преслава, Галин - актуалните днес имена. Десислава не направи ли така. Тя клекна на кой ли не за две години от както е в Пайнер и накрая взе да бълва чекии като на Фики, за да се нареди до тях. То не бяха дуети, вокали, снимки, интервюта. Евала, ако точно това е търсела. Най-лесно е да се слееш с посредствеността. Нали се сещаш, че ДесиСлава не се е молила нито да прави дует с тоя и оня, нито да припява в песните на тая и оная Деса се е сляла с Фики и Галин, а Глория сякаш не се е сляла с "шедьоврите" на Калин Димитров и Мариета последните години. Ако си мислиш, че това е ниво над посредствеността...специално за качествата й някои от последните проекти са си точно посредствени. "Ненаситна" и "Пясъчни кули" са последните масови хитове, миналата година и "Нещо ударно" и "Прегърни ме" се забелязаха и харесаха. Новият сингъл е по-добър от предните два, но също не надскача възможностите й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Много ми допада. И не съм съгласен, че представя "претоплена манджа". Песента е доста различна от всички нейни. Малко ми напомня на "Стига ти" на Преслава. Готина е, въпреки баналните фразички за "дъха ти", "кожата ми" и други, които присъстват във всяка нейна песен. Иначе е изненадващо активна тази година, това не се е случвало от много време. Да беше събрала всички нови песни в един албум, щеше да е супер. Явно, че има доста записани, които е планирала да пуска през 1-2 месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Това ако беше изпято от някоя треторазядна от B и C групата хич нямаше да му обърнете внимание. Така си мисля... А ако беше изпято от Преслава например, щеше вече да е тотален хит. Както и много други нейни песни, между другото. Спрямо Глория стандартът винаги е бил супер двоен. Още на 25 я плюеха, че била баба. Никой не иска да си признае, че я харесва, все едно е нещо срамно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Никой не иска да си признае, че я харесва, все едно е нещо срамно. Е, аз пък помня времената, когато беше престиж да кажеш, че харесваш Глория. В наши дни само някой под 25 би могъл да се срамува да признае, че й се кефи. Иначе това, дето много рано почнали да й викат баба, е заради имиджа на консервативна ледена кралица, който дълго време налагаше и заради по-сериозните песни в творчеството й. Иначе жената на визия спокойно може да мине за поне 10 години по-млада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Нали се сещаш, че ДесиСлава не се е молила нито да прави дует с тоя и оня, нито да припява в песните на тая и оная Деса се е сляла с Фики и Галин, а Глория сякаш не се е сляла с "шедьоврите" на Калин Димитров и Мариета последните години. Ако си мислиш, че това е ниво над посредствеността...специално за качествата й някои от последните проекти са си точно посредствени. Качествата й след "Крепост" почнаха да звучат по друг начин. Всеки знае защо - Фильо си би камшика. От 2004 насам не е правила нищо грандиозно, просто пикът й е минал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Качествата й след "Крепост" почнаха да звучат по друг начин. Всеки знае защо - Фильо си би камшика. От 2004 насам не е правила нищо грандиозно, просто пикът й е минал. Хитовете от "Крепост" не бяха негови. А "Не сме безгрешни" я е имала доста преди да излезе. Честно казано не знам защо преписват на Загоров голяма част от хитовете й. Аз се сещам само за "Сбогом, адиос" и "Не сме безгрешни", а тези от 90-те повечето също не са негови. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Хитовете от "Крепост" не бяха негови. А "Не сме безгрешни" я е имала доста преди да излезе. Честно казано не знам защо преписват на Загоров голяма част от хитовете й. Аз се сещам само за "Сбогом, адиос" и "Не сме безгрешни", а тези от 90-те повечето също не са негови. Циганско сърце, Носталгия, Стопроцентова жена - негови са. Радост-тревога им е обща. Всъщност той пише за нея от албума "Носталгия". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Циганско сърце, Носталгия, Стопроцентова жена - негови са. Радост-тревога им е обща. Всъщност той пище за нея от албума "Носталгия". Е 100 % жена е жестока. Носталгия й е емблема, но пак казвам, че ме Фильо я е направил звезда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Е 100 % жена е жестока. Носталгия й е емблема, но пак казвам, че ме Фильо я е направил звезда. Естествено, че не, но е много добър музикант. Беше написал за Симона нещо, ама не знам записала ли го е... Много е развейпрах тоя човек. "Не остарявай, мамо" също е негова, а текстът е на сестра му. А всъщност от цялото им там семейство - неговото и на Глория, Мария Загорова е най-разбраната. Тя и сега да напише текст за Глория, ще се справи по-добре от една Мариета например, ама на... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 Естествено, че не, но е много добър музикант. Беше написал за Симона нещо, ама не знам записала ли го е... Много е развейпрах тоя човек. "Не остарявай, мамо" също е негова, а текстът е на сестра му. А всъщност от цялото им там семейство - неговото и на Глория, Мария Загорова е най-разбраната. Тя и сега да напише текст за Глория, ще се справи по-добре от една Мариета например, ама на... Мариета не е виновна. Помним какви текстове пишеше за Ивана. Просто на Глория й се пеят тези неща, подава фразички и Мариета трябва да се съобрази с тях. Отдавна вече не се пише музика по готов текст също така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Правете сметка колко е разочаровала Глория с последните си еднотипни слабопопулярни песни, щом след нещо малко по-различно и по-добро всички са в еуфория. Хубава е песента, но и аз като Chris не припадам. Мисля, че ще стане по-известна от летните й предложения, но за голям хит - трудно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Разтегливото пеене тип Лили и Йорданка ...скучните куплети, една и съща тематика през песен и определно аз също съм на мнение, че проблема не е в Калин и Мариета. На тях им се поръчва и дори да опитат да й предложат нещо пo-различно и разчупено тя със сигурност отказва и си държи на своето. Cъответно щом им плаща те ще правят тва, което им задава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Много добра песен в неин стил, хубав клип - доволен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Най-накрая яка чалгийка от Глото! Много добро. Не ме бе задоволявала така от "Изсвирете..." насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Вече прави 5ти нов клип и текст на "Криле" .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.