Alter Ego Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Вик Емилия - Ангел в ноща / Анелия - Ден без теб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Ангел в нощта Камелия - Винаги / Галена - Искам да останем будни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Галена Елена - Душата в Рая / Галена - Тихо ми пази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Тихо ми пази Преслава - Не и утре / Магда - Утре късно е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Не и утре Яница - Хубаво го запомни / Теди Ал. - Ня'а проблем Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Хубаво го запомни Мина ми / Без теб Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Без теб Калифорния / Гот ми е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Гот ми е Отново се родих / Златото ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Нито една но след като е нужно да се избере - Отново се родих Преслава - Феномен / Галена - Пак ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Нито една но след като е нужно да се избере - Отново се родих Преслава - Феномен / Галена - Пак ли пак ли боже прости / кой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 пак ли боже прости / кой Боже, прости Аматьорка / Стара каравана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Стара каравана Лъвица / Златна рибка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Лъвица, другата даже не помня какво се пее Най-добрата / Моли се да не почна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Най-добрата Преди употреба прочети листовката / На ти ми говори Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Преди употреба прочети листовката Галена - Мина ми / Андреа - Всичко ми взе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Мина ми Татяна - До три / Мария - Още три Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Още три Две сърца/Луда по тебе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Луда по тебе, макар че и двете харесвам Кукла / Моята половина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Кукла Горе долу / С мене да вървиш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Горе-долу Сам си го направи / Защо мълчиш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Нито една, но песента на Ванеса поне я имам чувано. Кама - Забранена зона / Малина - В тишината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 В тишината Ще ти взема всичките пари / Сто патрона Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Сто патрона Чуй ме/Каза ли го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Чуй ме Видимо изневерил / Не мога да губя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Видимо изневерил Да и кажа ли / Да и вдигна ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.