Georgi92 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Усещам те още Само тази нощ(Анелия)/Безсрамна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Само тази нощ Валя - Скучен / Весела - Виновна ли съм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Скучен Деси Слава - Две сърца/Камелия - Ти си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ash92 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Деси Слава - две сърца Десислава- най неправилния мъж VS Емилия - Eмилия - Искаш ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Емилия- Искаш ли Емилия- Весело момиче/ Мария- Спомен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Спомен Палиш ме/Студена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Палиш ме Милко - Статуи от лед / Магапаса - С половин сърце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Обожавам и двете песни, но все пак избирам "Статуи от лед" Теодора- Смешна цена / Анелия- Ти си слънцето в мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Теодора - Смешна цена Андреа - Няма те / Емилия - Сълза Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Няма те Анелия - Дай ми още / Галена - МамаУраган Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 МамаУраган Глория - Очакване / Гергана - Боли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Глория - Очакване Деси Слава - Някой ден / Камелия - Някой ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Двете песени харесвам, но Камелия Галин - Все напред / Фики - Стига Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Все напред Повече не питай / Живей Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Живей Питам те последно/Ще се возим ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Питам те последно Сен тропе / Хабиби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хабиби Хайде, откажи ме / Нокаут Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Нито една не харесвам, но Нокаут Галена - С кое право / Емилия - Грешница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin21 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Нито една не харесвам, но Нокаут Галена - С кое право / Емилия - Грешница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Нито една не харесвам, но Нокаут Галена - С кое право / Емилия - Грешница Грешница Коя/Падаща звезда или там квото беше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Коя Бони - Заведи ме там/Таня Боева - Броиш ли ги Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin21 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Ми да речем на Азиз - Мотел Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.