pechenko Публикувано на Декември 5 Report Share Публикувано на Декември 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Откакто е в Пайнер върти една и съща плоча. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Много е яка! На Теди частите ме кефят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Аман от циганиите им вече, не мога да го слушам тва повече! Как не им писна с тия цигански вокали не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Аман от циганиите им вече, не мога да го слушам тва повече! Как не им писна с тия цигански вокали не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Това изнасилване на слуха и зрението ще продължава, докато не бутне всеки по един дислайк и гледанията не замръзнат на 80 000. Иначе никога няма да се научат. Писна ми вече! Тва не се търпи вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 5 Author Report Share Публикувано Декември 5 Ужасна е! Как не им писна да правят едно и също... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 За къде бърза толкова кака Данче? Още въртят "Муцуна" и "Златото ми" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Доста по-слаба от "Златото ми", частите на Теди са много яки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Язък, че тая е родена с мен на една дата. Много надута патка излезе, а едно време я харесвах с първите й песни. Сега само цигании вади. Страшно много си повярва тая. Пожелавам й да падне така , както си мисли, че е най-добрата. Какъв човек трябва да си да й честитиш рождения ден и да й кажеш, че си роден с нея на една дата и оная да те изтрие. Малоумница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Ужас абсолютен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Какво е това, подяволите.... Джордан да ходи при Оцко и да не мърда и сантиметър от него, освен сезония хит "Муцуна" той хитове без Оцко няма... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Започваме пак да не различаваме песните една от друга... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
millllena Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Ооо бие какво е това. кви са тия спирам те резко от двийение. няква абсолютна селяния ми прилика. Напомня ми на някоя песен от миналото ама не знам коя. :1000 (15): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Вече започва да се повтаря.... По-скоро не! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
millllena Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 От типа марко и снеина сал са Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Аман от циганиите им вече, не мога да го слушам тва повече! Как не им писна с тия цигански вокали не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 срещам е с тази песен с 2 имена......различни....а wav e със друго име ??? ??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Тотал щета. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Джордан до тук всичко му е хит и много зарибява, но тук вече не ми хареса, прекалено е циганско всичко. Иначе браво за промяната, страхотна визия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 "Мъж като мене има своите принципи" - падам Клипчето ме кефи, но песента е най-слабата му. Дори частите на #МамаКелМанге не спасяват положението... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Пенсионирайте некадърния Павлов, това е ужасно....всичко е 1:1, това е един единствен инструментал, завъртян в 30 песни. Няма Оцко, няма Пашев, Павлов е възможно най-еднообразния и ужасен композитор.... Некадърен , глух, за пореден път ужасен аранжимент, за пореден път едно и също. Александрова да ме извинява за грубия тон, ама от как го уби ток приятеля и не е изпяла една нормална песен! Явно и е влияел добре, след смъртта му - баладата, и от там насетне се почна с върхвните просотии. Откачалка. Какви песни правеше, какво е това.... Че това си е ниво Diapason... Даже и толкова няма...те са по-разнообразни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.