norton737 Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Единствено идеята с танцьорката накрая е безумна. Няма нищо общо с цялостната концепция на клипа. Иначе чакам с нетърпение турската версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 УЖАС !!!!!!!! каква Турска версия ма, Анооооооо ??????? :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 УЖАС !!!!!!!! каква Турска версия ма, Анооооооо ??????? :gun_bandana: Може да се опита да изяде хляба на Азис в Турция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Много ми харесва цялостния проект, един от най-добрите на Анелия в последните години. Песента си е истински поп-фолк, както казват доста хора- има нужда и от такива. Приликата с "В твоите очи" е минимална, аз може би нямаше да я забележа ако не бях чел коментарите. Клипът е на доста високо ниво, най-много ми харесват сцените на улицата. Но тези с танцьорката накрая наистина са малко излишни и не се вписват. Анелия си затвърди годината, напълно възможно е да получи някоя от големите статуетки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Може да се опита да изяде хляба на Азис в Турция. Или този на #Izdislav Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Или този на #Izdislav Izdismed is coming. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Предвид екипа, с който работи това е абсолютно нескопосан клип ..Люси в Мездра щеше да й снима същия. Песента се различава от "Твоите очи" единствено с мазнотията, можеше да я спести в българската версия след като ще има туркиш такава. И не знам какво й се случва, но изглежда ужасно .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Май не Деса,а друга е туркинята .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Тая жена няма спиране Тоналността и пеенето ѝ напомнят на периода "Добрата, лошата", пак завой :1000 (6): Клипът ми е малко странен - една визия, няма история, 40 секунди я дават как пее, опряна в стената в някакъв мол.. като ще ходи до Истанбул, можеше нещо по-оригинално да се направи (освен кадрите от дрона, които са си страхотни). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Много слабо, не ми харесва. Няма да я слушам. И тя каза онзи ден в Сигнал, че имала много хубави песни и тепърва ще ги показва. Това ли й е хубавата песен, егати ужаса. Анелия пак си хвали песните напразно. Това не става за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Вие сериозно ли се дразните на Истанбул, че там са снимките? За него дори Вазов е казал "Има градове по-хубави, но няма така вълшебен – чудо за очите." Понякога изказванията са доста нелепи и смешни, уж породени от някакво криворазбрано родолюбие... Песента е убийствена, с всяко слушане ми става по-любима и по-любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Песента е убийствена, с всяко слушане ми става по-любима и по-любима. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Вие сериозно ли се дразните на Истанбул, че там са снимките? За него дори Вазов е казал "Има градове по-хубави, но няма така вълшебен – чудо за очите." Понякога изказванията са доста нелепи и смешни, уж породени от някакво криворазбрано родолюбие... Песента е убийствена, с всяко слушане ми става по-любима и по-любима. И на тебе явно са ти промили мозъка американците, или някой ти плаща да сееш разврат и мултикулти Проектът ми харесва адски много, но наистина текстът е доста слаб. Истанбул е изключителен град и можеше да се снимат много повече места и забележителности, въпреки че и така видеото е окей. Роклята на Анелия можеше да бъде поне с гол гръб, щом в повечето време се снима отзад, но както и да е. Очаквам с нетърпение турската версия. Дано и Фики реагира бързо и преправи Is this love на български/турски. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Турска версия? :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Всъщност ми хареса, и аз обожавам Истанбул и ми е мъчно, че сега кой знае колко години не е подходящо да се посещава. Разбира се, че можеше и повече от клипа предвид локацията и режисьора, но очевидно това е бил замисъла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 И да бяха хванали някой читав турчин, а не плешивия й фризьор да я "покорява" Ана... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Страхотна песен, уникална, размазваща, невероятна, ХИТ! Браво,Анелия! Клипа също е много добър ,а Истанбул е магия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Много силен проект! Клипът е малко хаотичен, иначе пълен с красоти, а песента е 6 точки, като изключим леката прилика с В твоите очи, но май вече стават неизбежни такива повтаряния... Браво на Анелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Добър проект, харесва ми. Песента е смесица м/у "Пак ли", "Твоите очи" и "Оставаш сам", но въпреки това е най-добрата на Анелия за годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Адски зарибява...Отсвирът и припевът само на мен ли ми напомня ми на това: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Красив и професионално направен клип, но дотам. Никаква идейност. Музиката е 1:1 с тази на "В твоите очи", която не може да ми излезне от главата след като чух въпросната песен на Анелия. И за какво са ходили до Истанбул? Да заснемат 2,3 сгради, моста над Босфора и джамията? Да бяха взели от някъде кадри с тези обекти, нямаше да се набутат толкова, защото аз освен "за да се каже, че е сниман в Истанбул", друга причина за реализирането на клипа там не виждам. Ех, Анелио. А бяха времена, когато не ти пукаше толкова за това какъв ще е клипът, а на преден план винаги излизаше хубавата и силна песен. Много е кофти да виждаш, изпълнителите, с чиито песни си израснал да деградират по този начин. Нямаше ли кой да и каже, че един мазен отсвир, няма да направи песента достатъчно различна, за да не бъде сравняване с 2-3 други? Поредна слаба и безлична песен от Анелия. А какви неща правеше преди 3-4 години. Да не говорим преди 10.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kruc Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Добър текст и хубав клип! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 На мен по-скоро ми прилича на частта от 2:55 нататък в музиката. Иначе има доста общо с дуета на Д и Г. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Много ми допадат песента, клипа, визии, локации. Всичко е добре измислено. Дрона от тъмната част на деня не ме кефи или поне на моя Тв си личи по - слабото качество на кадрите от тъмните часове. Истанбул е величествен град и евала, че показва и някаква про модерна визия, тоалети и светлина. Отличен, знам че ще я наложи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.