Blueberry Публикувано на Декември 11 Report Share Публикувано на Декември 11 Споделете с нас 5 неща, които повечето хора не знаят за вас. Разбира се, не е необходимо да са някакви дълбоки откровения, нито пък е необходимо никой да не знае за вас - просто факти, които не са известни за повечето хора във форума. Може да споделяте и повече от 5 или да пишете повече от веднъж, ако се чувствате по-откровени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Интересна тема. 1. Това е първия форум, в който имам регистрация. 2. Gomez ми показа Ramania. 3. Имам много познати/приятели от форума. 4. Никой не ми връща плюсовете 5. Аз сгодих Gomez и nikinlay Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 1. Всъщност много харесвам Емануела, но като поведение ми напомня на моя позната, която не понасям и затова я хейтех в Брадъра. 2. Познавам се лично с една чалга звезда. 3. До миналата година се подигравах на хората, които си мислят, че зодиите означават нещо. 4. Голям daydreamer съм, прекарвам много голяма част от времето, в което съм сама, представяйки си ситуации, които никога не биха се случили 5. Много ми се искаше да можех да пея, но уви - и Андреа е синигер пред мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 1. Плащал съм за секс. :1000 (6): 2. Познавам се лично с две фолк звезди - има направена тема за тях в раздел Поп-фолк 3. Като бях тийнейджър, ако някой ме питаше коя зодия съм, му показвах среден пръст. Не вярвах в астрология. 4. Не съм пушил трева от 2 години и половина, време е да се направи нещо по този въпрос. 5. Мастурбирал съм, представяйки си хора от форума. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 1. Не мога да спя в помещение, в което завесите не са супер тъмни, светлината ми пречи на съня. 2. Имам си разни бележчици и мини-графици, които си лепя на едно табло в стаята в началото на всяка седмица, за да мога да си регулирам финансите и това какво трябва да свърша. 3. Страдам от клаустрофобия. 4. Когато пазарувам купувам поне 6 вида сирена - Горгонзола е задължително, другите зависи, но няма ден, в който да не консумирам сирене. 5. Имал съм връзка с мъж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 1. Говоря по телефона и се въмущавам как и жени може да влизат в мъжката тоалетна и в този момент виждам, че е за жени. 2. Отидох да пикая зад стълби в едно училище, сякаш чувам звуци, святкам и виждам как двама мъже правят секс, стреснаха се и единия веднага си вдигна гащите. 3. Не понасям непропорциалността. 4. Като малък обичах да горя презервативи. 5. Понякога усещам присъствие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 1. В любовта, когато усетя, че човека изпитва чувства към мен губя тотално интерес. 2. Най-добрите ми приятели в началото са ми били антипатични. 3. Мога да ям всеки ден спагети. 4. Уча защото с тази специалност се печелят пари т.е. материалист съм. 5. Има няколко души, които поставям пред себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 1. Като малка съм ходила на балет, пиано, солфеж и актьорско майсторство. 2. Имам фобия от асансьори. 3. Не понасям бездомни кучета и не ми е жал грам за тях, ако ще да ги тровят, стрелят и всичко останало. 4. Искам да имам дъщеря и да я кръстя Памела (не само заради Памела Андерсън, просто името много ме кефи) или Паола. 5. Винаги съм искала да си купя костюм на зайче Плейбой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 1. Не понасям жаби, змии и плъхове. 2. Винаги съм искал да си купя някаква играчка от Секс шопа. 3. Обожавам да стоя на село. 4. Обичам шума на парите - то това не е тайна за никой, но и тук да спомена )) 5. Ако един ден наистина се почувствам богат бих отворил ветеринарна клиника/приют за кучета и котки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 1. Не умея да пазя тайни 2. Никога през живота си не съм ял маслини - и не бих опитал, не знам защо 3. Обожавам да ходя на село и да си играя с животните 4. Когато бях на 11 щях да се удавя, защото тогава не можех да плувам, а бях скочил от високо 5. Ходя много бързо и се дразня, когато някой върви бавно пред мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 1. Имам тарантула от доста години. 2. Познавам лично бг рок певец, чалгарки, член на Барса и съм танцувала за MTV с две световни звезди. 3. Не ми се прибира в България. 4. Била съм на участия на няколко чалгарки. Последните два пъти щото не знаех, че някакви ще пеят в дискотеката. Пречиха ми цяла нощ да се кефя на бирата и на разговорите с аверите... На всичкото отгоре едната дойде бременна в 7-ми месец! 5. Не спортувам, нямам време, а би трябвало, щото най- голямото удоволствие за мен е храната! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 1. Обожавам всичко, свързано с морето - морски дарове и заведения, самото море, плуване, тичане по плажа, събиране на миди, дишане на йодни пари, фотосесии на и около брега. 2. Ненавиждам пернати животни, имам някаква фобия от малък от птици. По същия начин съм и с някои влечуги. 3. Давам повече пари главно за дрехи, обувки, музика, книги, сувенири и за подаръци за близки - с тези неща са свързани и част от хобитата ми. 4. Нощна птица съм. Спокойствието през нощта ми дава възможност да творя по-качествено. 5. Обичам децата и много ми се лепят. За осиновяването съм, но искам да си имам собствено дете. В моя случай ще е по-трудна тая процедура, затова се надявам и на късмет това да ми се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Готина тема )) 1. Обичам татуировките и съм пристрастен към тях. 2. Меркантилен съм :Р 3. Хазарта ме влече. 4. Пуша трева, като съдран . 5. Занимавам се с продажба на дрехи, имам онлайн магазин :Р Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 1.Обичам да слушам Рок 2.Денят ми не минава ако не изям минимум 2 шоколада 3.Страх ме е от вода и високо 4.Нимфоман съм ! 5.Когато си падам по даден човек, момента в който си легнем ми става безинтересен и изпитвам непоносимост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 1. Блъскала ме е кола, когато бях малък и съм бил в болница за няколко седмици. 2. Харесва ми нощта и тъмнината. 3. Много трудно изпитвам привързаност към хората, затова няма човек, на когото да се доверя на 100%. 4. Харесва ми да правя добро впечатление на хората и да ме запомнят още на първа среща. 5. Твърде амбициозен съм и съм готов на много, за да постигна онова, което искам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 1. Преди две години бях пред психически срив, докато чаках биопсията си и мненията на лекарите, че няма да живея дълго не ми помогнаха със справянето ми в ситуацията. 2. Ненавиждам хората да ме зяпат без каквато и да е причина. 3. Обичам да бъда сам, да мисля, да чета, да гледам филми, да не правя нищо... но да бъда сам! 4. Сериозно се замислям за живот извън България. 5. Харесва ми да мастурбирам в сайтове, докато се гледаме с някого. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 1. Спал съм в метростанцията в непознат за мен град в чужда държава. 2. Вманячавам се все повече и повече с онлайн сигурността и се опитвам да не оставям голяма дигитална следа. 3. Понякога ме е срам да кажа, че съм българин, като ме питат в чужбина от къде съм. 4. Силно се гордея с това, че съм тръгнал от малко никому познато родопско село (за разлика от предишната точка). 5. Живота ми минава с вечната битка между мисълта, че съм постигнал много за годините си, и че не съм постигнал нищо за годините си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1.Бих имал връзка с мъж, но на този етап нямам смелостта да го направя. 2.Много лесно се възбуждам. 3.За крехката си възраст съм претърпял 2 операции. 4.В реалния живот нямам нищо общо като поведение с това във форума. 5.Искам да имам къща пълна с деца! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 1. Перфекционист съм, в абсолютно всичко около мен. Дразня се когато нещо не стане както съм го планувал. 2. Не мога да казвам не, но се уча. (не говоря за секс). 3. Мързелив съм, обичам да не правя нищо. 4. Обичам природата, мога да стоя сам с дни сред нея. 5. Твърде чувствителен съм, но се уча да не позволявам хората да ме извадят от хармонията в която се опитвам да живея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Не мога да казвам не, но се уча. (не говоря за секс). :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 1. Мечтата ми е да си направя приют за безеомни кучета и котета. Сърцето ми се къса като ги гледам. 2. Някои от приятелите ми никога не са ме виждали с мъж, а тези, които са - било е случайно. Имам някаква мания да си пазя личния живот и интимните партньори в тайна. 3. Имала съм връзка с бивше гадже на моя много добра приятелка докато те бяха заедно. 4. Обожавам да съм сама - да слушам музика, да чета книга или просто да правя нищо. 5. Обичам да съм сред много хора, имам адски много приятели и често се разкъсвам с кого да съм. И аз като Петко не мога да казвам 'не'. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Никой не знае, че всъщност съм адски притеснителен и срамежлив, въпреки, че никой не го усеща. Никой не знае, че мноооого трудно преживявам грешките си, както тези в работата, така и тези в личния живот. Никой не знае, че съжалявам за много неща случили се назад във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.