Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Емилия е снимала нов клип. Ще избухва най-накрая Дано песента не е на Пашев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Емилия е снимала нов клип. Инфо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Емилия е снимала нов клип. Ужас. Въобще не се забелязваше липсата ѝ. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво е това бързане, едва родила и тръгва на участия и да снима клипове, все едно Коко не е фрашкан с пари, та сакън да не изпусне някой лев. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Инфо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво е това бързане, едва родила и тръгва на участия и да снима клипове, все едно Коко не е фрашкан с пари, та сакън да не изпусне някой лев. Подкрепям. А иначе не спира да повтаря колко грижовна майка е. Кротни се малко поне до Нова Година, грижи се за новороденото си дете. Ако наистина си голямо име и имаш твърда фенска маса няма да изпаднеш зад борда. Аз мисля, че тя има някакъв страх, че това ще се случи ако не прави продукция прекалено дълго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Подкрепям. А иначе не спира да повтаря колко грижовна майка е. Кротни се малко поне до Нова Година, грижи се за новороденото си дете. Ако наистина си голямо име и имаш твърда фенска маса няма да изпаднеш зад борда. Аз мисля, че тя има някакъв страх, че това ще се случи ако не прави продукция прекалено дълго. Е, чак прекалено дълго .. последната й песен излезе преди 5 месеца, не преди 2 години Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ужас. Въобще не се забелязваше липсата ѝ. Ами ако си пусне проекта до края на годината наистина няма да се забележи липсата й. Калифорния и Специално за всяка я издържаха цяла година. п.п. Аз пък подкрепям бързото й завръщане, все пак нито влиза в Къщата на Биг брадър за 2 месеца, нито заминава за турне извън България. Пътува за една вечер и се връща. А може и просто да има нужда да работи и да пее, все пак не е някаква некадърна парцалеса, която си прави песни да си вдига цената- тя е музикант човек, това й е в кръвта малко или много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Е, чак прекалено дълго .. последната й песен излезе преди 5 месеца, не преди 2 години Именно. Не разбирам причината, поради която бърза толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ти пък къде видя Яница? Всичко е заплюто за Татяна, аз даже предлагам да затворите темата и да и дадете наградите, че да сте възможно най-щастливи. Виждаш ли колко си прав ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ами ако си пусне проекта до края на годината наистина няма да се забележи липсата й. Калифорния и Специално за всяка я издържаха цяла година. Няма да е до края на годината, сигурно ще е Януари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 В повечето сайтове пише че Коко има финансови проблеми. Не съдете жената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Това, че Ема е отишла при Цецо и Ивайло за грим и прическа, значи че е снимала клип ли? По тая логика Емануела в седмицата снима по няколко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Татяна с живо включване. Принцесата е поканена на Коледен бал и колко много фенове се снимат с нея. Прекрасница! :ba: :ba: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Татяна с живо включване. Принцесата е поканена на Коледен бал и колко много фенове се снимат с нея. Прекрасница! :ba: :ba: Колко ли им е платила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Татяна с живо включване. Принцесата е поканена на Коледен бал и колко много фенове се снимат с нея. Прекрасница! :ba: :ba: Чува се някакъв глас отзад: "Абе вади телефона бе, момиче" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Татяна с живо включване. Принцесата е поканена на Коледен бал и колко много фенове се снимат с нея. Прекрасница! :ba: :ba: Защо е нужно да я обиждаме на "Принцеса" и "Прекрасница" ? Виж Краварка колко звучно и стилно и стой п.с. Да не решила да заведе и стадото крави за обща снимка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 п.с. Да не решила да заведе и стадото крави за обща снимка? Може да ги е маскирала като коледни елени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Може да ги е маскирала като коледни елени Тя самата се беше маскирала като Крава на 15 години Планета ... Та по пътя на логиката... Нали е краварка, трябва да ни напомни все пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво им пречи на Планета да въртят тези клипове на Деси? Нито е била в друга музикална компания и не виждам какъв е проблема? Да, не е HD качество, но как въртят другите си стари клипове от 2003 година, а пък този е от 2009 година? Иначе това е първата песен от албума, в която се влюбих след пилотният сингъл "Два магнита" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Коя е тази песен "Ню Йорк", която се споменава толкова често в Антинаградите? Аз намирам само един кючек на Илиян от 2013. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 Коя е тази песен "Ню Йорк", която се споменава толкова често в Антинаградите? Аз намирам само един кючек на Илиян от 2013. Искат да кажат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Коя е тази песен "Ню Йорк", която се споменава толкова често в Антинаградите? Аз намирам само един кючек на Илиян от 2013. Лас вегас имам предвид аз, извинявам се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Коя е тази песен "Ню Йорк", която се споменава толкова често в Антинаградите? Аз намирам само един кючек на Илиян от 2013. Май имаше един кючек, но не мога да го намеря.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво им пречи на Планета да въртят тези клипове на Деси? Нито е била в друга музикална компания и не виждам какъв е проблема? Да, не е HD качество, но как въртят другите си стари клипове от 2003 година, а пък този е от 2009 година? Иначе това е първата песен от албума, в която се влюбих след пилотният сингъл "Два магнита" Честно казано, точно тази песен не беше сред най-любимите на хората, да не кажа че дори и известна част от масата фенове на Деси не хареса опита й да направи Мъжете 2... :1000 (29): Някъде покрай този албум от 2009 започна и нейния спад като цяло, защото и ФЕН спряха да я въртят и тя си правеше клиповете колкото да има там нещо... :1000 (29): Добре, че се върна в Пайнер, за да покаже, че все още има много хляб в нея. А Планета ако трябва да въртят нещо от периода на самопродуциране, то това трябва да е Черен сняг- клип, който дори и да беше издаден днес, пак би бил зачетен за разбиващ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари