Blueberry Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Искат да кажат Ужас, разбирам защо отнася толкова номинации. Лас вегас имам предвид аз, извинявам се. Няма проблем Точно слушах "Черен сняг", страхотна песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Честно казано, точно тази песен не беше сред най-любимите на хората, да не кажа че дори и известна част от масата фенове на Деси не хареса опита й да направи Мъжете 2... :1000 (29): Някъде покрай този албум от 2009 започна и нейния спад като цяло, защото и ФЕН спряха да я въртят и тя си правеше клиповете колкото да има там нещо... :1000 (29): Добре, че се върна в Пайнер, за да покаже, че все още има много хляб в нея. А Планета ако трябва да въртят нещо от периода на самопродуциране, то това трябва да е Черен сняг- клип, който дори и да беше издаден днес, пак би бил зачетен за разбиващ. Забележи, че 2010 е издала само две поп - фолк песни, едната е "Искам те пак", която стана малко популярна, а пък другата "Забранен", която аз я харесвам и ме е яд, че не я клипира точно в този период се захвана и с телевизията и музиката отиде на втори план....иначе много песни от албума "Послушай сърцето си" си заслужаваха да се клипират и така да се забележат, но както и да е, сега се радвам, че е на мястото си , а именно в Пайнер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Брутален видеоклип... Не мога да повярвам, че Десислава изкара толкова качествена и високо бюджетна продукция тази година. В друг живот и И на всички като тебе са топ отвсякъде. Много ми се издигна в очите Деса тая година, дано през 2017 да продължава в същия дух! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Лау, Екстра Нина през 1997 година тук е била топ звезда и яки парчета и албуми вадеше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Лау, Екстра Нина през 1997 година тук е била топ звезда и яки парчета и албуми вадеше! И стои адекватно, точки като звезда. А гласът й е просто уникален - много специфичен е, винаги ми е харесвал. Да вземе да си прегледа старите неща и да се поразчупи. Не е като да не може. И все пак новата й песен е много добра. До края на зимата, ако пусне някоя балада, но такава по-сериозна, не някоя блудкава, ще е супер. Винаги е била силна там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво им пречи на Планета да въртят тези клипове на Деси? Нито е била в друга музикална компания и не виждам какъв е проблема? Да, не е HD качество, но как въртят другите си стари клипове от 2003 година, а пък този е от 2009 година? Иначе това е първата песен от албума, в която се влюбих след пилотният сингъл "Два магнита" Ами пречи им, не виждаш ли ... хъхъ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Брутален видеоклип... Не мога да повярвам, че Десислава изкара толкова качествена и високо бюджетна продукция тази година. В друг живот и И на всички като тебе са топ отвсякъде. Много ми се издигна в очите Деса тая година, дано през 2017 да продължава в същия дух! Мисля, че ще продължава, особено ако я поощрят на Наградите... Тази година всъщност още не сме видяли всичко от нея- предстои "И това ще преживея". Забележи, че 2010 е издала само две поп - фолк песни, едната е "Искам те пак", която стана малко популярна, а пък другата "Забранен", която аз я харесвам и ме е яд, че не я клипира точно в този период се захвана и с телевизията и музиката отиде на втори план....иначе много песни от албума "Послушай сърцето си" си заслужаваха да се клипират и така да се забележат, но както и да е, сега се радвам, че е на мястото си , а именно в Пайнер "Искам те пак" си беше хитче, имам спомени че предизвика голям интерес в иначе не много силната за Десислава 2010. Разбира се, можеше да постигне много повече ако ФЕН не я бяха прецакали така. Или ако се беше върнала в Пайнер някъде по онова време, вместо да се мъчи сама да прави телевизии (BTW, към днешна дата DSTV е доста гледана, макар и вече да не е в нейните ръце). Но по-добре късно, отколкото никога. Аз тези дни се поразрових из творчеството на изпълнители, които във времето изчезнаха някъде и открих някои песни, които не бях чувал, а са толкова хубави... Какво стана с Бойка Дангова например? Гледам, че кариерата й е била само 3 години, а по онова време се усещаха като много повече, беше голяма звезда... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Бойка Дангова беше активна в поп-фолка от 1996 до 2004 година понеже работи и с Телевизия Веселина и беше техен изпълнител! И след това спря да прави песни, а иначе си пее жената към днешна дата ходи по участия, по пиано барове, по събори и така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Бойка Дангова беше активна в поп-фолка от 1996 до 2004 година понеже работи и с Телевизия Веселина и беше техен изпълнител! И след това спря да прави песни, а иначе си пее жената към днешна дата ходи по участия, по пиано барове, по събори и така. В Уикипедия пише, че е издавала албуми и клипове от 1997 до 1999, но цялостната й кариера се води от 1994 до 2003, странно. Явно понякога е пускала песни, които не е клипирала, или просто е ходила да пее по разни концерти и фестивали. Между другото, днес стават 10 години от излизането на един от най-добрите албуми евър- "Сладки сънища". Помним ли истерията по първия експеримент на поп-фолк певица с хеви метъл звучене? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 В Уикипедия пише, че е издавала албуми и клипове от 1997 до 1999, но цялостната й кариера се води от 1994 до 2003, странно. Явно понякога е пускала песни, които не е клипирала, или просто е ходила да пее по разни концерти и фестивали. Между другото, днес стават 10 години от излизането на един от най-добрите албуми евър- "Сладки сънища". Помним ли истерията по първия експеримент на поп-фолк певица с хеви метъл звучене? Казвам 1996 година, защото тогава беше бек вокал на Илиян Михов Баровеца и припяваше му песните и май имаха и дует, и чак 1997 година издаде дебютният си албум, а иначе до 2004 година, а не 2003. Беше активна много в Пирин Фолк, но жалко, че не продължи. Беше приятелка с Румяна, Диана и работеше в р-т Кошарите, беше и водеща в едно музикално предаване през 90-те има дори интервюта с много нейни колеги. https://www.vbox7.com/play:5c0e471528?pos=sn Ето линк към интервюто с Румяна А пък песента на Деси в първият момент ми беше много странна, но след няколко слушания започна да ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 В Уикипедия пише, че е издавала албуми и клипове от 1997 до 1999, но цялостната й кариера се води от 1994 до 2003, странно. Явно понякога е пускала песни, които не е клипирала, или просто е ходила да пее по разни концерти и фестивали. Между другото, днес стават 10 години от излизането на един от най-добрите албуми евър- "Сладки сънища". Помним ли истерията по първия експеримент на поп-фолк певица с хеви метъл звучене? Бях я забравила, страхотна песен, беше ми любима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво изпълнение, какъв текст... за мен е една от най-силните песни в чалгата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Бях я забравила, страхотна песен, беше ми любима. На мен ми е една от най-любимите ми нейни песни евър. Даже съм я пращал на метъли, когато съм искал да им рекламирам Деси Слава... :1000 (29): Нено, благодаря за пояснението за Бойка. Не знам защо е решила така да се откаже от кариерата си, гледам че сега е само на 41 години- ами че тя спокойно можеше и до ден днешен да продължава да прави успешни песни, никак не е стара. Но може би са й липсвали средства, знам ли... Друга една певица, на която й се чудя защо се отказа още в ретро времената, е Весела. Поствам само линка, защото много взе да забива страницата... :1000 (29): Тя пък е баш млада, на 38- съвсем малко повече от Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Весела сама си каза в интервюто на Сигнал.бг (2011), че не вижда смисъл, но ако попадне на хубава песен защо не. Тя сама се прееба, че напусна Пайнер.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Какво изпълнение, какъв текст... за мен е една от най-силните песни в чалгата Най-голямото попадение на ДС от албума "Послушай сърцето си", след издаването му. Мисля си, че ако към днешна дата я изпее на концерт, може да получи голям прием, дори и без песента да е имала официален клип някога. Весела сама си каза в интервюто на Сигнал.бг (2011), че не вижда смисъл, но ако попадне на хубава песен защо не. Тя сама се прееба, че напусна Пайнер.. Те много имена се забиват по такъв начин- заради напускане. Разбирам, че условията в Пайнер може да не са добри за всички, но повечето като напуснат пък съвсем изпадат зад борда- това няма как да е по-добрия вариант за тях... Но си мисля, че Митьо би си взел отново певица като Весела, както прие Екстра Нина. Първата дори е много по-млада и още има шанс да привлече по-младата аудитория, та тя е само с няколко години по-голяма от повечето актуални, а от ДС вече казах... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 500 000 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо пък да въртят старите клипове на Деса? Не е нужно да ни заливат с продукцията й от преди 10 години, само защото вече е в Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Koгато Пашев правеше хубави парчета... Уникални вокали Честито милионче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Защо пък да въртят старите клипове на Деса? Не е нужно да ни заливат с продукцията й от преди 10 години, само защото вече е в Пайнер. Конкретно за "Черен сняг" феновете още от едно време бленуваме да получи някаква по-широка реализация по голяма телевизия, тъй като с ФЕН нещо не се получиха нещата навремето. А и щом въртят "Мойто зайче", няма лошо да пуснат и далеч по-добрия проект. Макар че аз напоследък с неприятно усещане забелязвам, че двете ТВ Планета са под всякаква критика и няма значение какво се върти там. Освен, че спряха да си излъчват концертите на живо, и програмата им е някаква безумна. Постоянно като пусна дават или някакви реклами, или имена от сорта на Денис и Карлос, а големите имена много по-рядко. Да не говорим колко им е покъртителен избора за ретро блоковете- онзи ден пуснаха "Момче без сърце". Нищо чудно, че рейтинга им намалява, за сметка на абонатите и гледанията в Ютуб- голяма част от хората се пренесоха там, където сами си избират, разбираемо. ПП: Честито милионче на "Най-неправилният мъж". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Да те погледна вече се срамувам, да ти призная всичко се страхувам. Ах, тъжно е, тежко е! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 500 000 Ужас. И това за 4 дни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ужас. И това за 4 дни? Не е ужас. Знам, че гориш от кеф Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Ужас. И това за 4 дни? Дали ще направи милион за седмица? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Деси Слава официално признава, че е нямала голям самостоятелен хит до преди "И на всички като тебе". В един момент й дошло да каже "Майната му", че не й се получавало. От 1:45 нататък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Деси Слава официално признава, че е нямала голям самостоятелен хит до преди "И на всички като тебе". В един момент й дошло да каже "Майната му", че не й се получавало. От 1:45 нататък. Нямала е големи, но малки е имала... Но тя според мен не зачита "В друг живот", защото е друг тип хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари