Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Искат да кажат

Ужас, разбирам защо отнася толкова номинации. :mf_surrender:

Лас вегас имам предвид аз, извинявам се.

Няма проблем :)

Точно слушах "Черен сняг", страхотна песен.

Сподели в други сайтове

Честно казано, точно тази песен не беше сред най-любимите на хората, да не кажа че дори и известна част от масата фенове на Деси не хареса опита й да направи Мъжете 2... :1000 (29): Някъде покрай този албум от 2009 започна и нейния спад като цяло, защото и ФЕН спряха да я въртят и тя си правеше клиповете колкото да има там нещо... :1000 (29): Добре, че се върна в Пайнер, за да покаже, че все още има много хляб в нея.

А Планета ако трябва да въртят нещо от периода на самопродуциране, то това трябва да е Черен сняг- клип, който дори и да беше издаден днес, пак би бил зачетен за разбиващ.

Забележи, че 2010 е издала само две поп - фолк песни, едната е "Искам те пак", която стана малко популярна, а пък другата "Забранен", която аз я харесвам и ме е яд, че не я клипира точно в този период се захвана и с телевизията и музиката отиде на втори план....иначе много песни от албума "Послушай сърцето си" си заслужаваха да се клипират и така да се забележат, но както и да е, сега се радвам, че е на мястото си , а именно в Пайнер :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Брутален видеоклип... Не мога да повярвам, че Десислава изкара толкова качествена и високо бюджетна продукция тази година. В друг живот и И на всички като тебе са топ отвсякъде. Много ми се издигна в очите Деса тая година, дано през 2017 да продължава в същия дух!

Сподели в други сайтове

Лау, Екстра Нина през 1997 година тук е била топ звезда и яки парчета и албуми вадеше! :3fdb8960598fa63e:

И стои адекватно, точки като звезда. А гласът й е просто уникален - много специфичен е, винаги ми е харесвал. Да вземе да си прегледа старите неща и да се поразчупи. Не е като да не може. И все пак новата й песен е много добра. До края на зимата, ако пусне някоя балада, но такава по-сериозна, не някоя блудкава, ще е супер. Винаги е била силна там. :)

Сподели в други сайтове

Какво им пречи на Планета да въртят тези клипове на Деси? Нито е била в друга музикална компания и не виждам какъв е проблема? :mf_surrender: Да, не е HD качество, но как въртят другите си стари клипове от 2003 година, а пък този е от 2009 година? :mf_surrender: Иначе това е първата песен от албума, в която се влюбих след пилотният сингъл "Два магнита" :Vishenka_05:

Ами пречи им, не виждаш ли ... хъхъ

Сподели в други сайтове

Брутален видеоклип... Не мога да повярвам, че Десислава изкара толкова качествена и високо бюджетна продукция тази година. В друг живот и И на всички като тебе са топ отвсякъде. Много ми се издигна в очите Деса тая година, дано през 2017 да продължава в същия дух!

Мисля, че ще продължава, особено ако я поощрят на Наградите... :3fdb8960598fa63e:

Тази година всъщност още не сме видяли всичко от нея- предстои "И това ще преживея".

Забележи, че 2010 е издала само две поп - фолк песни, едната е "Искам те пак", която стана малко популярна, а пък другата "Забранен", която аз я харесвам и ме е яд, че не я клипира точно в този период се захвана и с телевизията и музиката отиде на втори план....иначе много песни от албума "Послушай сърцето си" си заслужаваха да се клипират и така да се забележат, но както и да е, сега се радвам, че е на мястото си , а именно в Пайнер :Vishenka_05:

"Искам те пак" си беше хитче, имам спомени че предизвика голям интерес в иначе не много силната за Десислава 2010. Разбира се, можеше да постигне много повече ако ФЕН не я бяха прецакали така. Или ако се беше върнала в Пайнер някъде по онова време, вместо да се мъчи сама да прави телевизии (BTW, към днешна дата DSTV е доста гледана, макар и вече да не е в нейните ръце). Но по-добре късно, отколкото никога.

Аз тези дни се поразрових из творчеството на изпълнители, които във времето изчезнаха някъде и открих някои песни, които не бях чувал, а са толкова хубави...

Какво стана с Бойка Дангова например? Гледам, че кариерата й е била само 3 години, а по онова време се усещаха като много повече, беше голяма звезда...

Сподели в други сайтове

Бойка Дангова беше активна в поп-фолка от 1996 до 2004 година понеже работи и с Телевизия Веселина и беше техен изпълнител! И след това спря да прави песни, а иначе си пее жената към днешна дата ходи по участия, по пиано барове, по събори и така.

Сподели в други сайтове

Бойка Дангова беше активна в поп-фолка от 1996 до 2004 година понеже работи и с Телевизия Веселина и беше техен изпълнител! И след това спря да прави песни, а иначе си пее жената към днешна дата ходи по участия, по пиано барове, по събори и така.

В Уикипедия пише, че е издавала албуми и клипове от 1997 до 1999, но цялостната й кариера се води от 1994 до 2003, странно. Явно понякога е пускала песни, които не е клипирала, или просто е ходила да пее по разни концерти и фестивали.

Между другото, днес стават 10 години от излизането на един от най-добрите албуми евър- "Сладки сънища". :Vishenka_05:

Помним ли истерията по първия експеримент на поп-фолк певица с хеви метъл звучене?

Сподели в други сайтове

В Уикипедия пише, че е издавала албуми и клипове от 1997 до 1999, но цялостната й кариера се води от 1994 до 2003, странно. Явно понякога е пускала песни, които не е клипирала, или просто е ходила да пее по разни концерти и фестивали.

Между другото, днес стават 10 години от излизането на един от най-добрите албуми евър- "Сладки сънища". :Vishenka_05:

Помним ли истерията по първия експеримент на поп-фолк певица с хеви метъл звучене?

Казвам 1996 година, защото тогава беше бек вокал на Илиян Михов Баровеца и припяваше му песните и май имаха и дует, и чак 1997 година издаде дебютният си албум, а иначе до 2004 година, а не 2003. Беше активна много в Пирин Фолк, но жалко, че не продължи. Беше приятелка с Румяна, Диана и работеше в р-т Кошарите, беше и водеща в едно музикално предаване през 90-те има дори интервюта с много нейни колеги.

https://www.vbox7.com/play:5c0e471528?pos=sn Ето линк към интервюто с Румяна

А пък песента на Деси в първият момент ми беше много странна, но след няколко слушания започна да ми харесва. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Бях я забравила, страхотна песен, беше ми любима.

Сподели в други сайтове

Бях я забравила, страхотна песен, беше ми любима.

На мен ми е една от най-любимите ми нейни песни евър. Даже съм я пращал на метъли, когато съм искал да им рекламирам Деси Слава... :1000 (29):

Нено, благодаря за пояснението за Бойка. ;) Не знам защо е решила така да се откаже от кариерата си, гледам че сега е само на 41 години- ами че тя спокойно можеше и до ден днешен да продължава да прави успешни песни, никак не е стара. Но може би са й липсвали средства, знам ли...

Друга една певица, на която й се чудя защо се отказа още в ретро времената, е Весела. Поствам само линка, защото много взе да забива страницата... :1000 (29):

Тя пък е баш млада, на 38- съвсем малко повече от Деси Слава.

Сподели в други сайтове

Какво изпълнение, какъв текст... за мен е една от най-силните песни в чалгата

Най-голямото попадение на ДС от албума "Послушай сърцето си", след издаването му. Мисля си, че ако към днешна дата я изпее на концерт, може да получи голям прием, дори и без песента да е имала официален клип някога.

Весела сама си каза в интервюто на Сигнал.бг (2011), че не вижда смисъл, но ако попадне на хубава песен защо не. :mf_surrender: Тя сама се прееба, че напусна Пайнер..

Те много имена се забиват по такъв начин- заради напускане. Разбирам, че условията в Пайнер може да не са добри за всички, но повечето като напуснат пък съвсем изпадат зад борда- това няма как да е по-добрия вариант за тях...

Но си мисля, че Митьо би си взел отново певица като Весела, както прие Екстра Нина. Първата дори е много по-млада и още има шанс да привлече по-младата аудитория, та тя е само с няколко години по-голяма от повечето актуални, а от ДС вече казах...

Сподели в други сайтове

Защо пък да въртят старите клипове на Деса?

Не е нужно да ни заливат с продукцията й от преди 10 години, само защото вече е в Пайнер.

Конкретно за "Черен сняг" феновете още от едно време бленуваме да получи някаква по-широка реализация по голяма телевизия, тъй като с ФЕН нещо не се получиха нещата навремето. А и щом въртят "Мойто зайче", няма лошо да пуснат и далеч по-добрия проект.

Макар че аз напоследък с неприятно усещане забелязвам, че двете ТВ Планета са под всякаква критика и няма значение какво се върти там. Освен, че спряха да си излъчват концертите на живо, и програмата им е някаква безумна. Постоянно като пусна дават или някакви реклами, или имена от сорта на Денис и Карлос, а големите имена много по-рядко. Да не говорим колко им е покъртителен избора за ретро блоковете- онзи ден пуснаха "Момче без сърце". :roll1:

Нищо чудно, че рейтинга им намалява, за сметка на абонатите и гледанията в Ютуб- голяма част от хората се пренесоха там, където сами си избират, разбираемо.

ПП: Честито милионче на "Най-неправилният мъж". :happyppl:

Сподели в други сайтове

Да те погледна вече се срамувам,

да ти призная всичко се страхувам.

Ах, тъжно е, тежко е!

:happyppl:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Деси Слава официално признава, че е нямала голям самостоятелен хит до преди "И на всички като тебе".

В един момент й дошло да каже "Майната му", че не й се получавало. :3fdb8960598fa63e:

От 1:45 нататък.

Сподели в други сайтове

Деси Слава официално признава, че е нямала голям самостоятелен хит до преди "И на всички като тебе".

В един момент й дошло да каже "Майната му", че не й се получавало. :3fdb8960598fa63e:

От 1:45 нататък.

Нямала е големи, но малки е имала... :3fdb8960598fa63e:

Но тя според мен не зачита "В друг живот", защото е друг тип хит.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...