Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Наистина е така , жалко за таланта , който Пайнера не оценява!

Похвално е, че има успешни участия и сравнително добри гледания на песните при положение, че на един концерт не са я поканили от 10 години, нито в някакви предавания ходи.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Айде, и ти .. сещам се веднага за 10 чалгарки, които ще отвеят с глас и дискография Генова. :mf_surrender:

Генова е бетон на живо и в момента Преслава изобщо не може да ѝ се опре за поп песни. Да не говорим, че едната е като западна звезда, а другата вони на кебабчета :3fdb8960598fa63e: А и тия чалгарки с широкото си вибрато, мислейки се за дъщерите на Орфей, са неслушаеми за западното ухо.

За сценично поведение да не говорим.

Сподели в други сайтове

Генова е бетон на живо и в момента Преслава изобщо не може да ѝ се опре за поп песни. Да не говорим, че едната е като западна звезда, а другата вони на кебабчета :3fdb8960598fa63e: А и тия чалгарки с широкото си вибрато, мислейки се за дъщерите на Орфей, са неслушаеми за западното ухо.

Да, прав си - Генова мирише на кебабче, а Преслава е световна звезда. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Извинявай, много харесвам Поли, но на последното си участие наскоро в детската евровизия ми беше повече от нелепа облечена в чувала. И още няколко подобни дизайнерски недоразумения ме изумиха. Та минала е покрай западна звезда.

Сподели в други сайтове

Извинявай, много харесвам Поли, но на последното си участие наскоро в детската евровизия ми беше повече от нелепа облечена в чувала. И още няколко подобни дизайнерски недоразумения ме изумиха. Та минала е покрай западна звезда.

Ми по-добре отколкото да излезе по гащи :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз не мога да повярвам, че Поли си изпусна реалния шанс да стане поне Европейска звезда. Толкова много хора извън България й се кефиха след финала на Евровизия, правеше по 700k гледания на ден, някои дори чакаха с нетърпение следващия й проект... Дори уж беше започнала да води преговори със западни лейбъли. А накрая какво? Половин година стоя без песен, после отиде в Монте Мюзик и направи добър, но не много успешен български дует с Графа, който едвам направи 100k гледания за първата седмица... :helpsmilie:

Иначе от чалгата Десислава си остава най-добрият избор за Евровизия, в случай че се постарае да представи и адекватно шоу, разбира се. При нея винаги е било плюс това, че гласът й може да търпи много промени и да звучи както чалгарски, така и попаджийски, рокаджийски, джазов... Това при Преслава го няма, нейният винаги си е звучал като за поп-фолка, най-много да го насочи към рока в песни като "Лъжа е" и дотук. А покрай Софи видяхме, че с подобен глас, колкото и да е мощен, пак трудно ще постигнем нещо, не ни отчитат.

Сподели в други сайтове

Да, прав си - Генова мирише на кебабче, а Преслава е световна звезда. :Vishenka_05:

Как ми се иска Преса или друга чалгарка да иде и после да видите как няма да мине полуфинала :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Повечето, които се подмокряте на турско-циганското маане на Анелия плюхте "В друг живот" 😂😂😂 Е Анелия не пее мангава тут, а звучи ужасно циганско, за Издислав се отнася същото. Или с две думи Деса пак ви бръкна в ... 😂😂😂

Сподели в други сайтове

Повечето, които се подмокряте на турско-циганското маане на Анелия плюхте "В друг живот" 😂😂😂 Е Анелия не пее мангава тут, а звучи ужасно циганско, за Издислав се отнася същото. Или с две думи Деса пак ви бръкна в ... 😂😂😂

То само за това да бяха двойните стандарти... :1000 (29): Радвам се, че поне в последно време повечето хора тук взеха да признават Деси и напредъка й.

А иначе Фики и Преслава вече почти официално са заедно... :1000 (29):

Между другото, радвам се, че Джулия получи няколко секунди национален ТВ ефир, макар и в чуждо интервю...

Сподели в други сайтове

Между другото, радвам се, че Джулия получи няколко секунди национален ТВ ефир, макар и в чуждо интервю...

adorable беше споменал, че си има спонсор. Няма ли да разберем вече кой е? :1000 (6):

И Фики каза, че си имала гадже. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

adorable беше споменал, че си има спонсор. Няма ли да разберем вече кой е? :1000 (6):

Не си личи да има. Само една песен е издала тая година с евтин клип. Иначе има хляб в това момиче.

Сподели в други сайтове

Това за спонсора се говори от може би половин година тук, но защо няма резултати? Една песен на година е твърде малко. Бих се зарадвал ако Джулия бъде напомпана и стане голямо име, пък макар и чрез чичко-паричко...

Уха, Ани Хоанг подготвя супер клип!

Сподели в други сайтове

Преслава я знае цяла България, благодарение на тоталните хитове през годините и огромния труд, който е положила.

Поли Дженова я знаят 1000 човека от 20те реалитита, в които е участвала. Аман от вечните недооценени таланти. Тя нали е голям талант- нека да прави албуми, нека да направи хитове- стига от реалити на реалити, дай да я видим какво може тя, с чуждите песни всеки може.

И на Дженова щото творчеството хич не вони на кебапчета - солени дни или нощи ще бъдем само по гащи.

п.п. Между другото, Преслава пее много по-добре Лъжа е, от колкото Поли Генова. И не защото песента е на Преслава, а чисто технически на Дженова нито низините й бяха изпяти като хората, нито височините в припева.

Сподели в други сайтове

Не си личи да има. Само една песен е издала тая година с евтин клип. Иначе има хляб в това момиче.

Март месец, като пенсионират Пеца почват да я налагат. Видяха, че се харесва на по-непретенциозната публика и ще поеме щафетата (Ивана-Преслава). С Мария Петова не им се получи, но Жулиетка ги умее нещата :1000 (29): Това, че Фичката я е плющаял само ще й е в плюс

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...