GiorgioCalla Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител Деси Слава :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Някой ще дръзне ли да коментира този фарс?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 ТОП 20 с песните на ГАЛЕНА май ***** е на 1-място ! толкова яка песен, а за клипа нямам думи просто - ШЕДЬОВЪР Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 ТОП 20 с песните на ГАЛЕНА май СПРИ МЕ е на 1-място ! толкова яка песен, а за клипа нямам думи просто - ШЕДЬОВЪР Шшшт, тихо. Резултатите са доста интересни засега, има една песен в топ 10, която сигурно и в топ 30 на хитовете на Галена не влиза. За сметка на това топ 6-7 наистина са най-емблематичните ѝ песни. Други 2, които съм сигурен, че много свързват с името Галена, пък даже и в топ 12 не са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 "Спри ме", "Пак ли" и "Кой" са истински шедьоври в ръцете на Галена! Брутални песни. Сега дори се сетих за тях около класацията и отново ги пуснах на replay. Няма да има спиране 1-2 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 "Спри ме", "Пак ли" и "Кой" са истински шедьоври в ръцете на Галена! Брутални песни. Сега дори се сетих за тях около класацията и отново ги пуснах на replay. Няма да има спиране 1-2 дни. Коментирай факта, че ги изстреля една след друга, а Преси междувременно се излагаше със "Скоро", но въпреки това не залезе! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Коментирай факта, че ги изстреля една след друга, а Преси междувременно се излагаше със "Скоро", но въпреки това не залезе! Коментирай 3-те провала за тази година: Чуплива и влюбена, Ин контрол и Без теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Коментирай факта, че ги изстреля една след друга, а Преси междувременно се излагаше със "Скоро", но въпреки това не залезе! Страхотна е! 30 пъти излиза в пенсия и все не може да излезе. btw, Преслава може да не е онова, което беше, но е похвално, че държи интереса към себе си. Като образ имам предвид, други като Анелия например тотално се сринаха, за сметка на хитовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Коментирай 3-те провала за тази година: Чуплива и влюбена, Ин контрол и Без теб Кралица! С три провала, а с най-много участия Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Крисия нямаше ли клип с над 30 млн. гледания ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Кралица! С три провала, а с най-много участия Разбира се, кой друг ще ги поема на Галена и Емилия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Разбира се, кой друг ще ги поема на Галена и Емилия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ани Хоанг е снимала нова версия на тая песен с някакъв рапър, съученик на Beyonce. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 :roll1: Остави ги да се радват децата :Д https://youtu.be/VwY8XpAmz4A Помниме ли първото скандално появяване на Камс продакшън :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Кралица! С три провала, а с най-много участия Не бъркай правенето на пари от Митко Пайнера, със замрялата кариера на Преса в последните 5-6 години. Има неща, които не могат да се скрият.... Остави ги да се радват децата :Д https://youtu.be/VwY8XpAmz4A Помниме ли първото скандално появяване на Камс продакшън :Д Кой да знае тогава, че това е бенефисът на Маргарита Лозанова в НДК, на който след 4 години отсъствие пя ей тази, която раздава правосъдие в чалгата? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Разбира се, кой друг ще ги поема на Галена и Емилия? http://hotarena.net/preslava-pecheli-za-sm...icheski-honorar :1000 (29): Мисля, че вече е ясна Певицата на годината на евентуалните награди. След като почнаха с подготвителните статии... http://signal.bg/view_article.php?article_id=47643 Идол, предполагам, ще е за Преса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 3 000 000 за по-малко от месец, при наличието на сумати странични клипчета с доста гледания- това е най-доброто самостоятелно постижение на Деси Слава досега... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 http://hotarena.net/preslava-pecheli-za-sm...icheski-honorar :1000 (29): Мисля, че вече е ясна Певицата на годината на евентуалните награди. След като почнаха с подготвителните статии... http://signal.bg/view_article.php?article_id=47643 Идол, предполагам, ще е за Преса. Това не е вярно. Участията на Галена и Джена не ги дават на Преслава, а на такива, като Деса и Емануела, на които са обещавали много неща, но не ги изпълняват. Всъщност, много искат да ги изпълнят, но не могат, защото нито Пайнер са това, което Деса и Емануела са си мислели преди подписа, нито те двете са пък другото, което Пайнер са си мислели преди да подпишат с тях. Общо взето се лъжат едни други, а не им личи да са щастливи от това, че всеки се изхвърля колко е добър, а реално е един раздут балон. Наградите на Пардайс център бяха преди повече от месец, но няма какво да се пише за скучната Анелия и затова вадят стари статии.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Деса снощи попиля Плаза, беше фул. От цялата програма само "И на всички като тебе" беше плейбек. Съжалявам, че не записах как пее Не вярвам-няма такъв глас, няма такъв лайв- супер много ме изкефи. п.п. Не, че нещо, ама щях да припадна, когато чух DJ-я да казва "поздрав за най-добрата фирма- Солеос Виа"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Излъчили са Тони и Цура Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Деса снощи попиля Плаза, беше фул. От цялата програма само "И на всички като тебе" беше плейбек. Съжалявам, че не записах как пее Не вярвам-няма такъв глас, няма такъв лайв- супер много ме изкефи. п.п. Не, че нещо, ама щях да припадна, когато чух DJ-я да казва "поздрав за най-добрата фирма- Солеос Виа"! Лъжеш, не си бил никъде. Просто си гледал тъпото клипче, което "Плаза" качиха, където няма нито глас, нито шоу.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Наградите на Пардайс център бяха преди повече от месец, но няма какво да се пише за скучната Анелия и затова вадят стари статии.... Снощи е спечелила "Певица" на наградите на Ревю. За трите години, в които Ревю дават награди, тяхната награда за "Певица" се припокрива с "Певица" или "Идол" на Планета. 2013 - Анелия (Идол), 2014 - Галена (Идол), 2015 - Преслава (Певица). Ще видим за 2016, ако изобщо има награди. Аз залагам на Анелия за "Певица" и на Преслава за "Идол". Галена ги отсвири. Джена тази година е дъно. Емануела, Деси Слава, Емилия и Ломската Пайнер не ги взима на сериозно. п.п. Не, че нещо, ама щях да припадна, когато чух DJ-я да казва "поздрав за най-добрата фирма- Солеос Виа"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Ама Деса какво кюфте е на това клипче от снощи.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Аз обичам кюфтета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Лъжеш, не си бил никъде. Просто си гледал тъпото клипче, което "Плаза" качиха, където няма нито глас, нито шоу.... :1000 (19): Нали знаеш- човек съди другите по себе си- ако ти лъжеш и манипулираш, не означава, че и другите го правят. Хубаво е да се научиш да разграничаваш нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 На клипчето ясно си личи, че е фул макс и хората се кефят на песните, този път няма как да се изкривят нещата. Относно наградите- много ми се иска Десислава да вземе Певица/Идол, но започвам да се замислям, че може би тя самата не би се борила чак до такава степен за нея пред шефа, както други изпълнителки. Още при влизането си в Пайнер тя самата си беше казала, че й се иска да е оценена на наградите, но не говореше точно за най-главните такива- може би осъзнава, че не са й нужни, за да е на добро ниво в жанра. И тази година го доказва- тя пълноценно си вилнее из ТОП-а дори и без да е печелила нещо кой знае какво миналата година. И все пак се надявам да я оценят поне с Балада и Клип/Артистично. Анелия навярно ще вземе едната от двете статуетки, а другата сигурно ще е за Емануела (а ако Митко е умен едната от двете ще е за ДС). На Преслава ако й дадат някоя ще е по-голям смях от когато и да е било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари