Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

6. Най-бързо прогресиращ изпълнител

Деси Слава

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Някой ще дръзне ли да коментира този фарс?!

Сподели в други сайтове

ТОП 20 с песните на ГАЛЕНА

май СПРИ МЕ е на 1-място !

толкова яка песен, а за клипа нямам думи просто - ШЕДЬОВЪР

Шшшт, тихо. :3fdb8960598fa63e: Резултатите са доста интересни засега, има една песен в топ 10, която сигурно и в топ 30 на хитовете на Галена не влиза. За сметка на това топ 6-7 наистина са най-емблематичните ѝ песни. Други 2, които съм сигурен, че много свързват с името Галена, пък даже и в топ 12 не са.

Сподели в други сайтове

"Спри ме", "Пак ли" и "Кой" са истински шедьоври в ръцете на Галена!

Брутални песни. Сега дори се сетих за тях около класацията и отново ги пуснах на replay. Няма да има спиране 1-2 дни.

Сподели в други сайтове

"Спри ме", "Пак ли" и "Кой" са истински шедьоври в ръцете на Галена!

Брутални песни. Сега дори се сетих за тях около класацията и отново ги пуснах на replay. Няма да има спиране 1-2 дни.

Коментирай факта, че ги изстреля една след друга, а Преси междувременно се излагаше със "Скоро", но въпреки това не залезе! :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Коментирай факта, че ги изстреля една след друга, а Преси междувременно се излагаше със "Скоро", но въпреки това не залезе! :3fdb8960598fa63e:

Коментирай 3-те провала за тази година: Чуплива и влюбена, Ин контрол и Без теб :whistling:

Сподели в други сайтове

Страхотна е! 30 пъти излиза в пенсия и все не може да излезе. :3fdb8960598fa63e:

btw, Преслава може да не е онова, което беше, но е похвално, че държи интереса към себе си. Като образ имам предвид, други като Анелия например тотално се сринаха, за сметка на хитовете.

Сподели в други сайтове

Коментирай 3-те провала за тази година: Чуплива и влюбена, Ин контрол и Без теб :whistling:

Кралица! С три провала, а с най-много участия :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Кралица! С три провала, а с най-много участия :3fdb8960598fa63e:

Не бъркай правенето на пари от Митко Пайнера, със замрялата кариера на Преса в последните 5-6 години. Има неща, които не могат да се скрият....

Остави ги да се радват децата :Д

https://youtu.be/VwY8XpAmz4A

Помниме ли първото скандално появяване на Камс продакшън :Д

Кой да знае тогава, че това е бенефисът на Маргарита Лозанова в НДК, на който след 4 години отсъствие пя ей тази, която раздава правосъдие в чалгата? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Разбира се, кой друг ще ги поема на Галена и Емилия? :3fdb8960598fa63e:

http://hotarena.net/preslava-pecheli-za-sm...icheski-honorar

:1000 (29):

Мисля, че вече е ясна Певицата на годината на евентуалните награди. След като почнаха с подготвителните статии...

http://signal.bg/view_article.php?article_id=47643

Идол, предполагам, ще е за Преса.

Сподели в други сайтове

http://hotarena.net/preslava-pecheli-za-sm...icheski-honorar

:1000 (29):

Мисля, че вече е ясна Певицата на годината на евентуалните награди. След като почнаха с подготвителните статии...

http://signal.bg/view_article.php?article_id=47643

Идол, предполагам, ще е за Преса.

Това не е вярно. Участията на Галена и Джена не ги дават на Преслава, а на такива, като Деса и Емануела, на които са обещавали много неща, но не ги изпълняват. Всъщност, много искат да ги изпълнят, но не могат, защото нито Пайнер са това, което Деса и Емануела са си мислели преди подписа, нито те двете са пък другото, което Пайнер са си мислели преди да подпишат с тях. Общо взето се лъжат едни други, а не им личи да са щастливи от това, че всеки се изхвърля колко е добър, а реално е един раздут балон.

Наградите на Пардайс център бяха преди повече от месец, но няма какво да се пише за скучната Анелия и затова вадят стари статии....

Сподели в други сайтове

Деса снощи попиля Плаза, беше фул. От цялата програма само "И на всички като тебе" беше плейбек. Съжалявам, че не записах как пее Не вярвам-няма такъв глас, няма такъв лайв- супер много ме изкефи. :notworthy:

п.п. Не, че нещо, ама щях да припадна, когато чух DJ-я да казва "поздрав за най-добрата фирма- Солеос Виа"!

Сподели в други сайтове

Деса снощи попиля Плаза, беше фул. От цялата програма само "И на всички като тебе" беше плейбек. Съжалявам, че не записах как пее Не вярвам-няма такъв глас, няма такъв лайв- супер много ме изкефи. :notworthy:

п.п. Не, че нещо, ама щях да припадна, когато чух DJ-я да казва "поздрав за най-добрата фирма- Солеос Виа"!

Лъжеш, не си бил никъде. Просто си гледал тъпото клипче, което "Плаза" качиха, където няма нито глас, нито шоу.... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Наградите на Пардайс център бяха преди повече от месец, но няма какво да се пише за скучната Анелия и затова вадят стари статии....

Снощи е спечелила "Певица" на наградите на Ревю. За трите години, в които Ревю дават награди, тяхната награда за "Певица" се припокрива с "Певица" или "Идол" на Планета. 2013 - Анелия (Идол), 2014 - Галена (Идол), 2015 - Преслава (Певица). Ще видим за 2016, ако изобщо има награди. Аз залагам на Анелия за "Певица" и на Преслава за "Идол". Галена ги отсвири. Джена тази година е дъно. Емануела, Деси Слава, Емилия и Ломската Пайнер не ги взима на сериозно.

:roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Лъжеш, не си бил никъде. Просто си гледал тъпото клипче, което "Плаза" качиха, където няма нито глас, нито шоу.... :1000 (19):

Нали знаеш- човек съди другите по себе си- ако ти лъжеш и манипулираш, не означава, че и другите го правят. Хубаво е да се научиш да разграничаваш нещата. 1000%20(30).gif

Сподели в други сайтове

На клипчето ясно си личи, че е фул макс и хората се кефят на песните, този път няма как да се изкривят нещата.

Относно наградите- много ми се иска Десислава да вземе Певица/Идол, но започвам да се замислям, че може би тя самата не би се борила чак до такава степен за нея пред шефа, както други изпълнителки. Още при влизането си в Пайнер тя самата си беше казала, че й се иска да е оценена на наградите, но не говореше точно за най-главните такива- може би осъзнава, че не са й нужни, за да е на добро ниво в жанра. И тази година го доказва- тя пълноценно си вилнее из ТОП-а дори и без да е печелила нещо кой знае какво миналата година. И все пак се надявам да я оценят поне с Балада и Клип/Артистично.

Анелия навярно ще вземе едната от двете статуетки, а другата сигурно ще е за Емануела (а ако Митко е умен едната от двете ще е за ДС). На Преслава ако й дадат някоя ще е по-голям смях от когато и да е било.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...