Glamdring Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Кога Деси Слава ще направи самостоятелна песен с над 10 млн. гледания? Кога ще направи самостоятелен мегахит? ДесиСлава е хитова, дори е по - хитова отколкото аз очаквах, определено е около Анелия, Галена и Преслава като актуалност и под тях като статукво в очите на малките фенове. Но това е защото тя е много адаптивна, освен това получи стабилен пуш от Галена и Галин, които са най - актуалните изпълнители. Те и без нея щяха да си направят мегахитовете. Песните на ДесиСлава ако бяха изпяти от по - актуална звезда щяха да са дори по - големи хитове, особено последната. Даже можем да кажем, че това, че е възприемана малко по - ретро наранява популярността на песничките. Но не можем да отрчем успехите й. Аз не смятам, че тя заслужава една от двете награди, за мен те са за Анелия и Емануела, но ако Деса ги вземе няма да е толкова зле. Отделно, че тя освен комерси прави и балади, което е похвално. Продуктивна е, влага в продукция, има резултати и възход. Но както споменах песните й са наранени от това, че се изпълняват от нея, а не от Галена/Ана/Преса и затова не стигат 10 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Слави, пак разбиваш с коментари! И всеки, който е способен да се замисля над тях ще осъзнае, че това не е просто някакво пробутване на Десислава от някой си там рандъм досаден Десов, а обективната истина. Само за Преслава не ми се иска да се съглася, че в година със само един по-голям хит трябва да ѝ дадат Певица единствено заради приходите. Знаем, че това е политиката на фирмата, и все пак някои изпълнители са стараят доста повече от нея и съответно са по-успешни от нея, покрай което заслужават много по-голямо признание. Може да не сте съгласни за Преса, но ако се настроим предварително спрямо критерия приходи за фирмата - само Емануелата може да и се допре. Всички знаем, че са изкарали най много, така че не трябва да има учудване и разочарование, ако вземе Певицата. Идола е като Певица на годината според феновете. Балада и Клип/Артистично задължително трябва да са при нас. А за Идол/Певица колкото и да ми се иска и да е заслужила, мога да спомена още 3-4 също толкова заслужили. Това, че слагаме Деса в някоя категория, не означава, че отричаме другите заслужили. Няма да нахейтим победителя, както правят Галеновите, когато не е тя... В този форум на мекотели, кво очакваш. Не ги ли виждаш дори Пресовите как по цял ден повтарят казаното от Галеновите и се съгласяват с всичко, което се пише срещу Преслава, вместо да покажат позиция. Смея се с глас. Само заради това, че новата на Преса не събира много гледания, Пресовите я отписаха. Аз пък уважавам достойното решение на Преслава да не търси хит на всяка цена, а да пусне нещо, в което е вложила душа и желание за нещо по различно. Без теб е музикантска песен. Не е ничие копие. Клипа струва повече и като усилия, и като бюджет от имиджовите клипове с декори , които някой тук дори имат дързостта да номинират за клипове на годината... Един изпълнител от ранга на Преслава трябва да търси новото. Доказа си с Няма да ти пиша, че все още може да прави тотални хитове, нека промени посоката. След всичкия хейт, който отнесе дори от феновете и, после да не се чудят, защо не смее да експериментира. Защото като го направи - внимание се обръща на малкото гледания, а не на хубавия проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Според мен Преслава ще вземе или песен, или идол. С тези статии обаче може и нещо за клипа да получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 По отношение на това, че всеки фен на певиците встрани от Преслава и Емануела трябва да сме подготвени- така е, прав си, това даже и аз съм го казвал, макар и не само с тези имена. И все пак на мен ми се иска поне веднъж да видим едни съвсем честни награди на база това кой какво е заслужил, а там Преслава не е дори в ТОП 3. След всичкия хейт, който отнесе дори от феновете и, после да не се чудят, защо не смее да експериментира. Защото като го направи - внимание се обръща на малкото гледания, а не на хубавия проект. Тук Десовите поне не се притесняваме толкова, когато тя пуска експерименти, успешни или не... :1000 (29): Само по себе си е голям кеф любимеца ти да се откроява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И кво стана ся, господин Коко Джъмбо е подпалил телефона на Пайнера с молба да му даде Певец на годината. Тц тц тц бива ли да се излагаме така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И кво стана ся, господин Коко Джъмбо е подпалил телефона на Пайнера с молба да му даде Певец на годината. Тц тц тц бива ли да се излагаме така? Първо: Откъде си сигурен че е истина? Второ: Дори да е истина, с кое се излага? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Да каже човек, че правим нещо, което никой друг не практикува тук... Ама не, братче... В последните месеци се обаждаме значително по-малко и всеки ден форума чете едно и също за Преслава и Галена, отвреме-навреме и за други... Ама това не е дразнещо, нали... Но ние че се активирахме повечко в края на най-силната година на ДС от доста време насам е ужасяващо... Да не говорим как форумът на моменти тотално замира точно защото тук постоянно се обвинява някой в нещо и на човек просто му се отщява да пише. Заради такива вечно мрънкащи, които постоянно недоволстват, че еди-кой си бил дразнещ задето в Поп-фолк скандали бил налагал любимият си изпълнител... Ами какво да прави- да стои и да гледа как само другите налагат своите си ли? Рамания = No Logic Ужас, латерна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Първо: Откъде си сигурен че е истина? Второ: Дори да е истина, с кое се излага? Този Стенли не е ли вътрешен човек? Да си го хващал досега в лъжа? С кое се излага ли? Всякакви такива натегачества и уговорки под масата демонстрират ниско ниво. Нали я заслужава наградата заради песните, които е направил, защо му е да се моли на шефа като няква пут*а без достойнство? Те така или иначе щяха да му я дадат наградата, за да разнообразят малко церемонията, ама явно Галин е несигурен в себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Първо: Откъде си сигурен че е истина? stenly винаги е с достоверно инфо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Те така или иначе щяха да му я дадат наградата, за да разнообразят малко церемонията, ама явно Галин е несигурен в себе си. Стига си бълвал злоба срещу Галин, той държи хита на годината сред мъжете, с най-много участия е, най-харесвания певец е като цяло. И тази година Фики сигурно е искал певец на годината, както я купи последните 2 пъти, откъде пък си сигурен, че точно на Галин ще дадат певец? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Джордан вече прилага и други техники, за да вземе певец на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ужас, латерна... Аз поне мога да съм латерна и да бълвам умни и логични неща... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Стига си бълвал злоба срещу Галин, той държи хита на годината сред мъжете, с най-много участия е, най-харесвания певец е като цяло. И тази година Фики сигурно е искал певец на годината, както я купи последните 2 пъти, откъде пък си сигурен, че точно на Галин ще дадат певец? Мхм, щом някой дръзне да изрази мнение, различно от твоето, за изпълнител, който харесваш, автоматично се превръща в бълване на злоба. То по тая логика ти си един от най-злобните потребители тук. А ти откъде си сигурен, че Фики е купил наградата? Не е ли факт, че Фики изкара по-големи хитове от Галин предните две години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Този Стенли не е ли вътрешен човек? Да си го хващал досега в лъжа? С кое се излага ли? Всякакви такива натегачества и уговорки под масата демонстрират ниско ниво. Нали я заслужава наградата заради песните, които е направил, защо му е да се моли на шефа като няква пут*а без достойнство? Те така или иначе щяха да му я дадат наградата, за да разнообразят малко церемонията, ама явно Галин е несигурен в себе си. А как да е сигурен в себе си, като Фики е с протекции и зад гърба му е влиянието на баща му .. Галин до сега вече трябваше да е взел поне веднъж Певец, ама нали трябва да бутаме анаболната маймуна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Галин единствено за миналата година трябваше да вземе певец. Тая година нито Фики, нито Галин. Галин има само 1 хит, Фики пък има Издислав + Вертолета все още се върти. Певец на 2к16 - МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Аз мисля, че Певец на годината ще отиде при Галин, защото Димитров видя, че на хората в даден момент им писва от еднообразие все едни същи да взимат големите награди. А и Галин си има хитове тая година, очевидно има и доста фенове, та затова. То ако всичко ставаше с пари и протекции - Мара Отварачката и Цура Янева досега щяха да са взимали Певица на годината няколко пъти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Аз поне мога да съм латерна и да бълвам умни и логични неща... Логични в твоя Десов свят - да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И на мен "Да ти олекне" ми е много любима, но за жалост не успя да се наложи много. Същото стана и с "Ще се проваля", много ми харесва баладата, клипа, всичко... но остана не особено забелязана. Текстът е безумна боза. Същото като при новата на Преса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Джордан вече прилага и други техники, за да вземе певец на годината. На Хари Янакиев ли ги прилага? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Лорена пак нацели хит. Тая песен, когато вече се знае, ако се изпее на концерт ще е баси избухвацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Галин най-малкото заради по-голямата продукция заслужава Певец тази година. 4 песни - 4 хита + една хубава балада. Фики с два хита и един резил Издислав няма как да е над него, освен по логиката по която Преслава постоянно взима Певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Логични в твоя Десов свят - да. Докажи по някакъв начин, че твоите са по-логични и може пак да говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Галин най-малкото заради по-голямата продукция заслужава Певец тази година. 4 песни - 4 хита + една хубава балада. Фики с два хита и един резил Издислав няма как да е над него, освен по логиката по която Преслава постоянно взима Певица. Защо определяш песните им като хитове? Реално Галин е с "На Египет фараона" само тая година. Другите не се откроиха. На Фики Вертолета стана хит + рекламата около Издислав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И после Галин, като спечели Певец на годината, ще тръгне да обяснява по интервюта как наградите не са му важни, а само любовта на феновете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Защо определяш песните им като хитове? Реално Галин е с "На Египет фараона" само тая година. Другите не се откроиха. На Фики Вертолета стана хит + рекламата около Издислав. + С друг ме бъркаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари