HIT Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Глупости, пийнал е малко и не е излязъл добре на снимките. Същият си е. 1 1 // 2 2 И във веждите, и в устните има разлика според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Галин с нова придобивка - нови устни за по-хубави добрини Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 ivailokolev Леле, ква гъзарка си ти...😂❤😁😈 Гери-Никол слуша Ломската. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Гери-Никол слуша Ломската. Ми аз не виждам разлика помежду им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 И за мен вече официално Деси Слава заслужава певица на годината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 2016 годината на Деси Слава.Факт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Годината несъмнено е на Десислава и Анелия. И да, Десислава изкара много добра песен - факт. Но нейните почитатели - нищо лично, някои от тях са супер готини, познавам някои лично... ама имат склонността да й преувеличават успехите. В крайна сметка едни Глория и Емилия например не са спирали да правят такива хубави песни и имат най-добрите дискографии, обаче никой не ги е натрапвал чак така. Така че... малко обективност да се проявява от време на време, няма да е лошо. И отново поздравления за Десислава - ако има награди и тропа с крак, ще има основание, поне за тази година. Но Галена и Преса - не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Смит откъде тая промяна към Дес?�� И докога ще е�� Той 2 месеца я харесва, после 2 не Остави, Смит. Като влязох тази сутрин във форума, сякаш на ново място влизах. Феновете на различните певици са се обединили около идеята, че Деси наистина заслужава Певица на 2016. Няма хейт към другите лидерки. Приказка Сега разбирам, че през годините не липсата на награди при Деси ми е тежала, а онези коментари на фенове, които са омаловажавали присъствието и в жанра. За пръв път пиша в абсолютна хармония със себе си в този форум и дори Деса да не вземе голяма награда, ми стига да виждам, че феновете на жанра и я дават, макар и не буквално. Осъзнавам какъв комплимент, та дори чест е феновете на Преслава, Емилия, дори и Галена да напишат нещо подобно, защото това са имена, която години наред са работели, докато нашата въртеше любови и пускаше по 2 песни. Рескект към всички, които искат бъдещите Певици на годината да работят като ДесиСлава - за феновете, а не за дискотеките :} Моля, моля най-добрата приятелка на Лора си и е Галош, просто и с Деса са си близки. Аз знам от Деси , че са общо 4 и когато успеят да се съберат са като Секса и града. Въпроса е коя Саманта? И това го казва бивш модератор. Явно и като си си вършел работата, си толерирал беззаконието! Нищо чудно и в живота да вредиш и да затрудняваш развитието на държавата! Къде е този коментар? Остъпа, ПРЕЗИДЕНТ Глупости, пийнал е малко и не е излязъл добре на снимките. Същият си е. 100 про е на Жълти усмивки - бонбони. Та той си ги възпя Те ти правят така лицето мармалад. Да не показвам мои примери Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Десовите са луди :1000 (29): :1000 (29): Много сте обсебени около тая ДЕса бре. Кво става тука? Ясно е, че ДЕса трябва да е ИДОЛ, а и чичо Митьо й е обещал награди, след като се върна в кокошкарника. Въпросът е какво ще стане с Емануела. :1000 (19): Все пак съм почти сигурен, че гласят ПЕВИЦА на Александрова (по примера на 2001 и 2006та). Което ще е потрес с подобни "хитове" да е №1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 SG, не златен албум а направо ще мине по продажби "25" на Адел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 SG, не златен албум а направо ще мине по продажби "25" на Адел. Коментирай новият фолклорен мегахит на Queen Райнуш: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Author Report Share Публикувано Декември 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Галин с нова придобивка - нови устни за по-хубави добрини Явно е, че в Добрич държат на Добрините :1000 (29): Годината несъмнено е на Десислава и Анелия. И да, Десислава изкара много добра песен - факт. Но нейните почитатели - нищо лично, някои от тях са супер готини, познавам някои лично... ама имат склонността да й преувеличават успехите. В крайна сметка едни Глория и Емилия например не са спирали да правят такива хубави песни и имат най-добрите дискографии, обаче никой не ги е натрапвал чак така. Така че... малко обективност да се проявява от време на време, няма да е лошо. И отново поздравления за Десислава - ако има награди и тропа с крак, ще има основание, поне за тази година. Но Галена и Преса - не. Разбира се, че Глория и Емилия имат страхотни балади. Но кога Глория последно имаше мегахит балада - Ако те няма. Пясъчни кули не е песен, която е оценена от масата например. Въпроса е не просто да пускаш балади, а да пускаш такива балади, които да могат да се борят с туплаките по класации и гледания и да получат висока оценка от феновете на всички изпълнители, а не само от феновете на Глория... Стига с това бутане. Не Десовите правят хилядите гледания и пишат стотиците коментари... Не Десовите са виновни, че феновете от повече от 10 години пренебрегват Глория. И не Десовите са виновни, че Пайнер ощетява Емилия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Коментирай новият фолклорен мегахит на Queen Райнуш: То не е смешно. Песента ще влезе в Топ 100 на най-гледаните другата седмица. Прави по 6к на ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Колко тъжно, че последната песен на Гло има само 310к за повече от 20 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 То не е смешно. Песента ще влезе в Топ 100 на най-гледаните другата седмица. Прави по 6к на ден Така е. Някои с чалга бозите си не успяват, а Райна ги пръска и на двата фронта. Затова не спират да я канят навсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 SG, не златен албум а направо ще мине по продажби "25" на Адел. Знаеш ли въобще колко малко продадени копия са нужни за такъв статут в България днес, та го изкарваш толкова смешно? Както и да е, и аз като Слави съм доволен да видя, че по-голямата част от по-активните потребители в Рамания иска Деси Слава за Певица/Идол. Не за първи път ще го кажа, но е достатъчно да знаем, че е заслужавала, пък дали ще спечели са си фирмени уговорки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Коментирай новият фолклорен мегахит на Queen Райнуш: Очаквах да гръмне с гледания. На мен ми харесва повече от "Тежко ми мина младостта " - дано я задмине по успех! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Знаеш ли въобще колко малко продадени копия са нужни за такъв статут в България днес, та го изкарваш толкова смешно? Както и да е, и аз като Слави съм доволен да видя, че по-голямата част от по-активните потребители в Рамания иска Деси Слава за Певица/Идол. Не за първи път ще го кажа, но е достатъчно да знаем, че е заслужавала, пък дали ще спечели са си фирмени уговорки... Абе къде е този коментар на Остъпа. Къде сме спамили пак. Ех тези Десовите. Скоро и за бомбандировките в Истанбул и нещастния случай в Хитрино ще стане ясно, че Десовите са виновни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Абе къде е този коментар на Остъпа. Къде сме спамили пак. Ех тези Десовите. Скоро и за бомбандировките в Истанбул и нещастния случай в Хитрино ще стане ясно, че Десовите са виновни... Мани, скоро ще започнат да ни обвиняват и за събитията, които са се случвали преди Десислава да стане певица и преди въобще да сме били родени... :1000 (29): Ето го коментара, от 58 страница: Хайде малко разбиране. Години, при това дълги години Деси Слава правеше песни (и то някои от тях - разкошни) и по форумите все беше в сянка, едно време във форума на Планета дори нямаше право на самостоятелна папка (и то обяснимо). Много от феновете на Деси Слава чакат от повече от 10 години този момент, така че не виждам проблем да бъдат оставени малко да поспамят. Пък и не са по-досадни от феновете на Ивана, Яница и сие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Така е. Някои с чалга бозите си не успяват, а Райна ги пръска и на двата фронта. Затова не спират да я канят навсякъде. Чак пък и на двата фронта... Фолклорните й постигат успех, но поп-фолка... Бесният избухна с култов коментар! "Нищо чудно и в живота да вредиш и да затрудняваш развитието на държавата" вика :roll1: Факт, че Деса тази година е пример за успешно банасиране между комерсиално и качествено. :1000 (33): Почти съм сигурен, че заслужено ще бъде оценена с един от двата големи приза, все пак си е любимка на Пайнера поначало. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Чак пък и на двата фронта... Фолклорните й постигат успех, но поп-фолка... Бесния избухна с култов коментар! "Нищо чудно и в живота да вредиш и да затрудняваш развитието на държавата" вика :roll1: Факт, че Деса тази година е пример за успешно банасиране между комерсиално и качествено. :1000 (33): Почти съм сигурен, че заслужено ще бъде оценена с един от двата големи приза, се пак си е любимка на Пайнера поначало. :1000 (33): Защо ме подсети, пак ще се смея Мисля, че най-накрая Преска е отписана за голяма награда, ще вземе клип за "Без теб", че й е мерак, Галка ще е Идол, Деси - певица, Галин - певец и светът ще е красив и чудесен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Мисля, че най-накрая Преска е отписана за голяма награда, ще вземе клип за "Без теб", че й е мерак, Галка ще е Идол, Деси - певица, Галин - певец и светът ще е красив и чудесен! И Анелия ще стане донор на органи, понеже повече няма да й се живее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Чак пък и на двата фронта... Фолклорните й постигат успех, но поп-фолка... Аз имах предвид като качество, че и на двата фронта е топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Според мен Пайнера няма да даде идол на Галена, за да я порицае за изказванията за наградите. А Анелия още от сега го обработва - хищник :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари