Andrew Cunanan. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Да подгреем преди новия ХИТ :mf_surrender: Само Андреа може без музикална компания зад гърба си да направи над 5 милиона, кралица. <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Skandau Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Писах с Мавродиева и каза, че по план премиерата е за днес, а видеото е БОМБА! <3 Снощи песента е била представена в The Club Банско! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Най-добре е Татяна да е певица на годината! Най добре Татяна да е вица на годината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 24 Author Report Share Публикувано Декември 24 40 милиона гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Само Андреа може без музикална компания зад гърба си да направи над 5 милиона, кралица. <3 Андреа се оказа класа над Камелия.Без Пайнер само тя успява досега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Андреа се оказа класа над Камелия.Без Пайнер само тя успява досега. Май само тя успя да си изземе цялата продукция от Пайнер без да им плаща нищо и да си я върти, където реши, а в тубата й има хитовете също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Май само тя успя да си изземе цялата продукция от Пайнер без да им плаща нищо и да си я върти, където реши, а в тубата й има хитовете също. Не е взела всичко. Мисля, че си е взела само "Най-добрата", "Докрай" и "Пробвай се". Другото просто е на Кости и има голяма вероятност Пайнер да нямат права върху тези композиции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Не е взела всичко. Мисля, че си е взела само "Най-добрата", "Докрай" и "Пробвай се". Другото просто е на Кости и има голяма вероятност Пайнер да нямат права върху тези композиции. Всичко си е взела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Не знам, ама Андреа има качени всичките си клипове в канала си, Пайнерската й продукция не е банната от YouTube както е при Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Не е взела всичко. Мисля, че си е взела само "Най-добрата", "Докрай" и "Пробвай се". Другото просто е на Кости и има голяма вероятност Пайнер да нямат права върху тези композиции. И "Тук до мен" е взела, пък виж едвали е така, защото тя си направи канал паралелно с Пайнерския, но не й направиха мръсотия да й го затрият, отделно Пайнерските й клипове ( не само на песни от Кости) стоят там и Пайнер не смеят да ги бутнат. Искам, искам не е на Кости, но и нея съм я засичал по ФЕН ТВ, някой от форума беше казал, че и ТВ версиите й ги дават по Фен, дори тези от Приказките! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Не знам, ама Андреа има качени всичките си клипове в канала си, Пайнерската й продукция не е банната от YouTube както е при Камелия. А и също всичките й Пайнерски клипове ги има "чисти"(без лога и плочки) в канала й във випбокс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Забелязвате ли, че Емануела не е гостувала при Слави от много време - най-новият клип с нея, който намерих, е от 2012. А едно време беше абонат, даже и на турне с него ходи. 100% са се изпокарали. :1000 (29): Емануела да се скара със Слави? Това е просто невъзможно. Тя е толкова миниатюрна и незначима пред него, че той просто не я забелязва, за да има въобще за какво да се кара с нея. Така са почти всички чалгарки без Глория и Ивана, за които Пайнера е помолил преди време да не ги ебава и Дългия е обещал, както и Камелия и Лияна, при които е имал много голям мерак. Това са, другите въобще не са го вълнували, никога. Ако е правил нещо общо с тях, то е било с користна цел. И му кажете на Мелето, че Кама никога не е спирала да ходи на пайнерски церемонии/концерти заради нещо, освен поради липса на песни, за разлика от "Нов фолк". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Сега се разрових и наистина си е взела всичко. :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): А Камелия не мисля, че трябва да я обвинявате за това... Не знам колко струва да вземеш цялата си продукция от 1998 до 2013, но със сигурност няма да е малко :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Сега се разрових и наистина си е взела всичко. :1000 (33): :1000 (33): :1000 (33): А Камелия не мисля, че трябва да я обвинявате за това... Не знам колко струва да вземеш цялата си продукция от 1998 до 2013, но със сигурност няма да е малко :1000 (29): Не бъркай Андра с Кама. При Камелия проблемът е много, много, много по-сериозен отколкото си го представят чалгарите, защото тя има фактури. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Тя няма кво да вземе...има 3 хита накръст от 2002 ра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Тя няма кво да вземе...има 3 хита накръст от 2002 ра 133 обявени участия за 2016, поне 30 банкета настрана и близо 600 000 лева оборот и през 2016 година. :1000 (19): Затваряй плювалника "десов"..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Това е възможно най-яката песен на Камелия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 133 обявени участия за 2016, поне 30 банкета настрана и близо 600 000 лева оборот и през 2016 година. :1000 (19): Затваряй плювалника "десов"..... Ако ще и 2 млрд/които са Само твои измислени сметки/ пак е с 3 хита милата завалийка Оказа се Андрея не толкова балон за разлика от Бездария Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Ако ще и 2 млрд/които са Само твои измислени сметки/ пак е с 3 хита милата завалийка Какви 3 хита бре? Ти не излизаш никъде анонимко елементарна, та ще даваш мнение по въпроси, по които нямаш и представа. Я се скрий някъде на тихо и топло. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Колко бяха искали на Деса за продукцията й през 2003-та? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Какви 3 хита бре? Ти не излизаш никъде анонимко елементарна, та ще даваш мнение по въпроси, по които нямаш и представа. Я се скрий някъде на тихо и топло. Хахах а ти ли излизаш бе у вашто умряло село. КАМЕЛИЯ В ДИСКОТЕКА НЕ СЪМ Я ЧУВАЛ С ГОДИНИ. Изключвам Луда по тебе хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Колко бяха искали на Деса за продукцията й през 2003-та? 60 000 лева и не ги даде.... Справка: На Кама не е казвал цена. Толкова е бил бесен и яростен пенсионера, че и е заявил как ще я изтрие от чалгата завинаги. :1000 (19): Няма да търся онова интервю, в което дъртия ревеше: - Ще види тя, какво е без мен! :1000 (29): Е, 2 години по-късно видя. Над 1 200 000 оборот, чисти над 1 000 000, интервюта редовно, всеки месец с корица, "Гласът на България" въпреки него и те така... :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Утешаваме ли се във форум за музика и хитове ,а не за счетоводство с някви измислени сумички,поради липса на хитове и интерес към Бездария??? :1000 (29): Пълен крах му викам аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Е, 2 години по-късно видя. Над 1 200 000 оборот, чисти над 1 000 000, интервюта редовно, всеки месец с корица, "Гласът на България" въпреки него и те така... :1000 (30): Кориците във фейсбук не са нещо особено... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Кориците във фейсбук не са нещо особено... Не са корици във фейсбук, а в списания. Дори не и се налага да комуникира с Емилия Стоянова, че да и прави полегнали статии както го прави цял Пайнер. Камелия е толкова добре пазарно капитализирана, че не и се налага да прави каквото и да е, за да е в топа по участия и хонорари, защото всеки в клубовете знае какво може да очаква, когато е тя там. Не си заслужава дори да се споменава, за тоталният успех, на нейният продукт "Виво Монтана" в риалити на БТВ. На пропагандно ниво ТВ Планета и сайта на Пайнер въобще не и липсват, защото всичко управлява сама от стената си във фейсбук. Направи здрав хит есента и колкото и тук да се правят на разсеяни и да ми говорят за трафици вече е ясно, че това си е хит и без екстра, като канала на Пайнер. В крайна сметка на Камелия не и се налага да се черви и да отбягва въпросите като: - Защо е празна "Армеец арена"? - Къде са ви хитовете, като я няма публиката? - Кога ще спрете да се изхвърляте в чалгата, като нямате и турне? - Докога ще се правите на народни певици, като си изкарвате парите с чалга? И т.н. и т.н. Знаете ли колко мъка има в това мълчане на Пайнер в последните 2-3 години? Искат горките да се похвалят, ама няма с какво.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари