Ergeni Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Кво значи, ако не беше чернокожия? Ми нали именно около него се върти клипа. Все едно да кажеш, ако не беше ония дето Деса го трепе, нямаше да напраиеш разлика. Ето, че си го забелязал. А и самия клип е заснет уникално, както и самата игра в него е на високо ниво. Не напразно някаква мърша на име Дебора и окраде клипа. Интересно как след Неповторим, почнаха всички да правят клипове ала "50 нюанса" . И в крайна сметка с тея клипове Камелия може да си го Мери с Галена, Цура, Анелия и още една-две които правят качествени клипове. А останалите 80-90% са пълен леш от към клипове. И да Деса направи добри клипове, но по ирония на съдбата и двата не са нещо не виждано, но тоя факт ти обява или го пропускаш съвсем тактично. В друг живот(Боже прости) , другия - (няколко клипа на Галена) . То всяка си следва своя линия, но както виждаме последователките на Камелия са повече от всяка друга. Аз по-копирана певица в поп-фолка не знам. Престани да отричаш успехите на Камелия, просто си нелеп в критиката си към нея, а шита който предлагат останалите го подминаваш . Стилистиката, идеята. Изцяло отдадена на голотия, крака и гърди. Аз написах, че картината е супер, краката са супер, но не е нещо, което да запомниш дълго. Толкова, колкото запомнихме Неповторим и други клипове в тая стилистика. Забелязваш ли, че другите 2 клипа на Кама изобщо не ги отразиха. При нея или трябва да е голота (която изглежда продава до 1,5 млн гледания) или трябва да заложи на нещо отличаващо се като Манастир, Някой ден, Усещам те още и прочее. Освен това е изключително важно да спре с елементарните текстове за 2 лв. ДА даде малко повече пари на Мариета или на Анастастия и да изпее нещо сносно. Също така гледам 6к абонати има само в канала й. Не, че нещо, но Гери-Никол и Андреа имат над 50к. Ако наистина къртеше и беше толкова интересна извън клубовете, щеше да има подобен успех. Пак ти казвам - аз сравнявам Кама с Кама. Що се отнася до Деса... има сходства, факт е, но за Деса - ами тя по-добри клипове няма. Не знам защо все се отплесваш и сравняваш тая с оная. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 ''Тежко ми мина младостта'' влиза ли някога там? Прави по 6к на ден а никога не съм я видял! Не, защото тогава класацията беше Топ 50. Алгоритъмът, който добавя песните допуска само песни, които имат шансове да влязат в Топ класацията. Предполагам, че тогава случаят се е касаел за 80к на седмица (50та позиция) и песента не е правила достатъчно гледания, за да бъде добавена и да бъде следена. В момента класацията е Топ 100 и 100тната позиция изисква около 35к на седмица. Когато излезе дадена песен се взимат първоначалните гледания, изчислява се за колко време ги прави (обикновено на час) и се изчислява дали при същия интензитет е възможно да направи 35к за седмица. Но за да е по-правилна формулата казваме 35к - 20%х35к = което е 27,5к. Тоест, винаги имаме предвид едни 20% марж, които да компенсират евентуален слаб старт и последващ растеж на гледанията. В момента на дневна база се добавят по около 150-200 песни. Ако добавяхме всяка песен във всеки канал щяхме да имаме поне 1000 на ден (тракват се над 10 000 канала на ден / >75 държави / над 5 милиарда гледания на седмица). Но при положение, че имаме клипове с по 10 гледания на ден е тотално безсмислено. Естествено, има държави като Естония и Латвия, които правят малко гледания. Примерно 5к на седмица и в топ 50 е лесно да се влезе, но в нашата държава нещата се отнасят до тези 27.5к. Дори скоро добавихме някакъв бг цигански канал. И някаква нова песен на Амет имаше 5к на ден и влезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Почти 2 милиона: Тая на всяка песен ли си купува гледания, бе? Големи комплекси, голямо нещо значи. Едно "Малко коте" на Татяна, с около 200 000 по-малко гледания, при положение големият брой отрицателни гласувания има положителни 10 000 палчета, а Райна 4 000, а споделянията на "Малко коте" са 20 000, а на Райна едва 7 000. Мале, тая вече на всички песни си купува. Поне не се излагайте да се хвалите с тези гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Тая на всяка песен ли си купува гледания, бе? Големи комплекси, голямо нещо значи. Едно "Малко коте" на Татяна, с около 200 000 по-малко гледания, при положение големият брой отрицателни гласувания има положителни 10 000 палчета, а Райна 4 000, а споделянията на "Малко коте" са 20 000, а на Райна едва 7 000. Мале, тая вече на всички песни си купува. Поне не се излагайте да се хвалите с тези гледания. Виж само как играе статистиката и ясно ще ти стане. Не знам защо въобще й се обръща внимание на тази злобна никаквица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Виж само как играе статистиката и ясно ще ти стане. Не знам защо въобще й се обръща внимание на тази злобна никаквица Мен ми е странно феновете и с кви очи изтъкват тея неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Обаче дебютантките от Пайнер са едно голямо зеро, Лорена и Цветина ги спукват с 2 песни. Джулия има най-голям потенциал, но от Пайнер са толкова тромави и неадекватни, че дори нея не могат да наложат. Да. И Цветина и Лорена скъсаха Джулия и Марина Тошич. В Пайнер отдавна новите иена трудно прогресират. Самия факт , че поседната завлякла се в топа е Янева от преди 7-8 години, потвърждава написаното от мен. Пайнер залага за злтни кокошки. Няма време да тунингова нови Абе оставете всеки фен да си се радва на милионите и пзициите на фаворитката си. За това е този форум. Всички много злобно скачате понякога... На мен ми харесва Нахално хубава. Слушам я от време на време. Нека и Райнето да има. Нашите щото не купуват... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 След като онзи ден препълни Бургаската Планета, вчера Татяна е пръснала по шевовете и Spirit в Пловдив. П.п. Пяла е "Две сърца". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 След като онзи ден препълни Бургаската Планета, вчера Татяна е пръснала по шевовете и Spirit в Пловдив. П.п. Пяла е "Две сърца". Това да не е след като е пяла или преди това :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Това да не е след като е пяла или преди това :1000 (29): :1000 (29): Знам, че ти е трудно да я видиш от многото хора, но е на сцената, напъни се малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Знам, че ти е трудно да я видиш от многото хора, но е на сцената, напъни се малко. Видях я в самото начало, просто се габаркам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Трагедия... Рени с 2 участия за декември. Направо е слаба история. Тя и се изложи зверски в брадъра де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Трагедия... Рени с 2 участия за декември. Направо е слаба история. Тя и се изложи зверски в брадъра де. Проблема е, че тръгна да се прави на модерна със Силвър, а не заложи на това което преди и донесе успех. Тъжно ми е за нея, защото някога беше на върха, а не получи каквото заслужаваше. П.п. Не се гъбаркай с Татяна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Тая на всяка песен ли си купува гледания, бе? Големи комплекси, голямо нещо значи. Едно "Малко коте" на Татяна, с около 200 000 по-малко гледания, при положение големият брой отрицателни гласувания има положителни 10 000 палчета, а Райна 4 000, а споделянията на "Малко коте" са 20 000, а на Райна едва 7 000. Мале, тая вече на всички песни си купува. Поне не се излагайте да се хвалите с тези гледания. За теб знаем, че всяка която има повече гледания от Вимедойката, си купува, така че не вървиш. Мъка ти е, че Райна последните 3 месеца има 12-13 участия в месеца, но ще го преживееш, ти си пекан! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 За теб знаем, че всяка която има повече гледания от Вимедойката, си купува, така че не вървиш. Мъка ти е, че Райна последните 3 месеца има 12-13 участия в месеца, но ще го преживееш, ти си пекан! Гледанията са купени Не отричай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Трагедия... Рени с 2 участия за декември. Направо е слаба история. Тя и се изложи зверски в брадъра де. Тя ще тръгне скоро с Ути по мегданите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 За теб знаем, че всяка която има повече гледания от Вимедойката, си купува, така че не вървиш. Мъка ти е, че Райна последните 3 месеца има 12-13 участия в месеца, но ще го преживееш, ти си пекан! Аз ти дадох съпоставка да се увериш сам, ама не ти изнесе нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Проблема е, че тръгна да се прави на модерна със Силвър, а не заложи на това което преди и донесе успех. Тъжно ми е за нея, защото някога беше на върха, а не получи каквото заслужаваше. П.п. Не се гъбаркай с Татяна. гАбаркам... с теб, не с Тотя :1000 (29): :1000 (29): Реших да поубия ентусиазма ти покрай Тотините снимки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 :1000 (29): Тази в роля е ... хъхъ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 гАбаркам... с теб, не с Тотя :1000 (29): :1000 (29): Реших да поубия ентусиазма ти покрай Тотините снимки. Когато фактите сочат друго няма как да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 "И това ще преживея" вече е номер 1 в Trending, колкото и да ми е странна тази класация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Зарад тази рехава брадица вдигам вертолетааа :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Стилистиката, идеята. Изцяло отдадена на голотия, крака и гърди. Аз написах, че картината е супер, краката са супер, но не е нещо, което да запомниш дълго. Толкова, колкото запомнихме Неповторим и други клипове в тая стилистика. Забелязваш ли, че другите 2 клипа на Кама изобщо не ги отразиха. При нея или трябва да е голота (която изглежда продава до 1,5 млн гледания) или трябва да заложи на нещо отличаващо се като Манастир, Някой ден, Усещам те още и прочее. Освен това е изключително важно да спре с елементарните текстове за 2 лв. ДА даде малко повече пари на Мариета или на Анастастия и да изпее нещо сносно. Също така гледам 6к абонати има само в канала й. Не, че нещо, но Гери-Никол и Андреа имат над 50к. Ако наистина къртеше и беше толкова интересна извън клубовете, щеше да има подобен успех. Пак ти казвам - аз сравнявам Кама с Кама. Що се отнася до Деса... има сходства, факт е, но за Деса - ами тя по-добри клипове няма. Не знам защо все се отплесваш и сравняваш тая с оная. Е как искаш да се оцени пародията на клип на Дай го двойно? То беше подгравка, такива слаби видеа пускаше по-времето на Кажи ми как и Забранена зона. Добра дошла, на мен ми е много любима, но кола трябваше да има повече идея, и текста можеше да е друг. ИнАче така да ме е яд за тая песен. И за справка , последния и текст е на Анастасия, дано пак не ползва услугите на това Еванджелин, че е тотал щета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Е как искаш да се оцени пародията на клип на Дай го двойно? То беше подгравка, такива слаби видеа пускаше по-времето на Кажи ми как и Забранена зона. Добра дошла, на мен ми е много любима, но кола трябваше да има повече идея, и текста можеше да е друг. ИнАче така да ме е яд за тая песен. И за справка , последния и текст е на Анастасия, дано пак не ползва услугите на това Еванджелин, че е тотал щета. Има няма някакъв прогрес, но явно Анастастия е претупала и МИнута живот. Има места, на които не звучи особено блестящо. А и мен ме е яд за яката Дай го двойно. Има уникален аранжимент, обаче тоя безумен текст... а и клип!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари