Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Мачкаме с визия, скара и наденички! Този клип е скандален, поне Деса да се беше включила в лапането на надениците, а не само да ги духа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Този клип е скандален, поне Деса да се беше включила в лапането на надениците, а не само да ги духа! Е, символиката си е друга- този път тя е сводницата, не труженичката. "И това ще преживея" направи милиона само за седмица и няколко часа, с 1-2 дена по-бързо от "В друг живот"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Е, символиката си е друга- този път тя е сводницата, не труженичката. "И това ще преживея" направи милиона само за седмица и няколко часа, с 1-2 дена по-бързо от "В друг живот"! Прискръбно ще съобща, ДесиСлава>Преслава тази година, а ако продължава така, и догодина ще е. Пете, разочарова ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Kristo се чувства фантастично. Спонсорирано · Сподели новата песен на Кристо "Стъпвай Смело" на стената си и един от вас ще спечели 7-дневна екскурзия за двама до Кейп Таун, ЮАР - през март 2017 в пет звезден хотел и сафари със слонове и диви котки. Играта се осъществява благодарение на Angels Broker (The World of Traders). Теглим победителя на 25.02.2017. Успех и Стъпвай Смело! Kristo - Stupvai Smelo ft. Pim Pam, Bilyana Lazarova [Official HD Video] Това е дъното. Никоя чалгарка не би паднала толкова ниско, да пусне игра за да се споделя песента повече. После нека Ема Стоянова да пропагандира как попа бил над чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Една от най-харизматичните изпълнителки на “Пайнер” – Галена, ще даде старта на музикалната 2017-та година. Това ще се случи точно в полунощ, когато всички ще вдигнем наздравица за настъпващата Нова година. Тогава официалният канал на медията в YouTube – PlanetaOfficial ще представи най-новата песен на Галена – “Мина ми” по музика на Kiriakos Papadopoulos, текст на Росен Димитров и аранжимент на Даниел Ганев. УТРЕ? ТОЕСТ ВДРУГИДЕН? ВТФ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 УТРЕ? ТОЕСТ ВДРУГИДЕН? ВТФ? Явно ще е първата песен за 2017, ако съдим по думите на поста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Вижте заглавието на снимката и кой е на снимката. http://planeta.tv/images/uploads/news_imag...na201612301.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не знам кой нормален човек на нова година в 12 ч. ще седне да гледа канала на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не знам кой нормален човек на нова година в 12 ч. ще седне да гледа канала на Планета. Коментирай визията на Райна-Мария Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Коментирай визията на Райна-Мария Перфект както винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Над 200 000 за месец, на циганията, която всеки плюеше и не харесваше. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Скандална изява Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Над 200 000 за месец, на циганията, която всеки плюеше и не харесваше. :1000 (6): И пак и пак ти замириса тая' зимаа.. Баницата само може да мечтае за успехите и ГЛАСА на Тедка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Над 200 000 за месец, на циганията, която всеки плюеше и не харесваше. :1000 (6): Тази е от песните, които са като химн и винаги са актуални, в случая винаги ще се слуша по Коледните празници. Такива песни остават във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И пак и пак ти замириса тая' зимаа.. Баницата само може да мечтае за успехите и ГЛАСА на Тедка Защо намесваш и нападаш Яни? Тя винаги е имала хитове и успехи, особено в последните две- три години е сред водещите имена. Мисля, че е достатъчно щастлива от факта, че е оценена подобаващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Тази е от песните, които са като химн и винаги са актуални, в случая винаги ще се слуша по Коледните празници. Такива песни остават във времето. Чак във времето не знам дали ще остане, но е най-голямата Коледна избухвация, която е излизала последните 7-8 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Колко ми е смешно да твърдите ,че Преса пропада , а от Пайнер й вдигат хонорара хахах , тук говорите колкото постове да ви се събират , а и незнаех,че с един провал се пропада толкова лесно и то име като Ореслава , което цяла България обожава , но си дискутирайте няма лоша реклама :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Защо намесваш и нападаш Яни? Тя винаги е имала хитове и успехи, особено в последните две- три години е сред водещите имена. Мисля, че е достатъчно щастлива от факта, че е оценена подобаващо. Харесвах и аз Яница доскоро, но това величене и изкарването и за голяма работа ми дойде в повече. Голяма работа е да си различен, а не един от многото. Отделно, че е бездарница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Харесвах и аз Яница доскоро, но това величене и изкарването и за голяма работа ми дойде в повече. Голяма работа е да си различен, а не един от многото. Отделно, че е бездарница. Твое мнение. Над 10 години пееше почти всяка вечер на живо в заведения в Русе, не е бездарница. Тук най- много и най- незаслужено се величаят от тролове Преслава и Десислава, за Яница и Теди Александрова положителните отзиви са от обективни и не-крайни в мнението си потребители! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И пак и пак ти замириса тая' зимаа.. Не знам на теб на какво ти е замирисало, но се пее "и пак на парти замириса тая зима"". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не знам на теб на какво ти е замирисало, но се пее "и пак на парти замириса тая зима"". :1000 (29): Казаха ми вече, честно казано не съм се замислял какво се пее. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Yanitsa 6 min Очаквайте през Януари най-новият ми проект! ❤❤❤ фотограф / Георги Малев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Yanitsa 6 min Очаквайте през Януари най-новият ми проект! ❤❤❤ фотограф / Георги Малев Уникална! Голяма изненада! Неповторима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Прилича на световна звезда пак! Нямам търпение за този проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Yanitsa 6 min Очаквайте през Януари най-новият ми проект! ❤❤❤ фотограф / Георги Малев ИМПЕРАТРИЦА!!! Пак ще смаже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари