Charlie Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Ох, когато промо снимките на Яница са на световно ниво, обикновено не става известна песента. :о Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Yanitsa 6 min Очаквайте през Януари най-новият ми проект! ❤❤❤ фотограф / Георги Малев Очаквам хит, и то голям. Ако песента е това, което чух, то наистина Яница ще избухне. Малко ми прилича на циганка с това синьо яке и розово червило. Може да има по-хубави визии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinneva Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Здравейте драги зрители, спите ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Здравейте драги зрители, спите ли? Скъпа, в Чат Мания, не тук. Сори за спама. http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1746589 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Здравейте драги зрители, спите ли? Внимавай със спама и офтопика, че от сега почвам да те следя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Вижте как Галена минава пред сцената докато Преслава и Фики пеят дуета си на 43 мин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Определено ми се издигна в очите Фики с изпълненията на народната музика на тази промоция и определено съвсем заслужено ще вземе Албум и Идол ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Ох, когато промо снимките на Яница са на световно ниво, обикновено не става известна песента. :о Това ли е на световно ниво?! В лице е като премазана с валяк! :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Скандална изява Златно!!! Имаше и включвания зад кулисите, на които беше пийнала и правеше едни движения... "Никога не съм била алчна, но тази вечер съм!" - нещо такова беше изръсила. Скандално е как залата е станала на крака и точно на припева Пепе им обръща гръб, за да се довлачи до центъра на леглото! Ляга и отвсякъде налитат хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Златно!!! Имаше и включвания зад кулисите, на които беше пийнала и правеше едни движения... "Никога не съм била алчна, но тази вечер съм!" - нещо такова беше изръсила. Скандално е как залата е станала на крака и точно на припева Пепе им обръща гръб, за да се довлачи до центъра на леглото! Ляга и отвсякъде налитат хора. Виж на 4:08 как рязко се мята назад все едно припада Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 4 000 000! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Виж на 4:08 как рязко се мята назад все едно припада Като вдигат леглото 50 човека отзаде го крепят, а тя се мята и обляга на него. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Яни с кола на сцената още 2009. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Яни с кола на сцената още 2009. Тая песен е била хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Тая песен е била хит! Беше стабилен хит и накрая тъпото Яница не я пя на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Браво на Фики за изпълненията. Постарал се е, поработил е... Галена развали с плейбек хубавата промоция... Тази е бетер Малина и Мария... ама иначе изтъквате живото пеене на участия... Преславата и тя... Добре, че е Деса пак да ги отсрамва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Това беше най-големият хит на Яница преди Всичко чуждо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Браво на Фики за изпълненията. Постарал се е, поработил е... Галена развали с плейбек хубавата промоция... Тази е бетер Малина и Мария... ама иначе изтъквате живото пеене на участия... Преславата и тя... Добре, че е Деса пак да ги отсрамва Кефиш ме как във всяка тема можеш да вмъкнеш Деса :д Евала! :1000 (29): :1000 (33): Не съм гледала промоцията на Фикрет, не му понасям песните и виенето, ама Тук съм е мега яка. Нали нея пя при Слави? Да я беше пуснал вместо Издислав! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 :Vishenka_05: Много харесвах тази песен някога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Много харесвах тази песен някога. аз и до ден днешен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Ново приятелство ли се заражда? Преслава много малко се включи в "Душа". Искам още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Това беше най-големият хит на Яница преди Всичко чуждо.. И "Спешно" е суперхит, но се замисли пак! "Две в едно" поне три или четири месеца беше на 1- во място в Планета Хит 50, точно, когато се правеше на базата на поръчваните песни в поздравителния блок! Не си спомням кои други песни се въртяха в същия период, но просто ги смаза! Кефиш ме как във всяка тема можеш да вмъкнеш Деса :д Евала! :1000 (29): :1000 (33): Това ти е все още интересно и даваш положителна оценка, след писане от негова страна на едно и също? Аз не виждам някакво развитие в мисленето и действията му, а вече 10 години имам наблюдения! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Това ли е на световно ниво?! В лице е като премазана с валяк! :1000 (29): Хахахаха, евала! Лично на мен ми прилича на патица :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Кефиш ме как във всяка тема можеш да вмъкнеш Деса :д Евала! :1000 (29): :1000 (33): Това ти е все още интересно и даваш положителна оценка, след писане от негова страна на едно и също? Аз не виждам някакво развитие в мисленето и действията му, а вече 10 години имам наблюдения! Че защо да не вмъква една от най-големите БГ певици евър, когато се говори за пеене? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари