Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

^XaMsTeRa^ каза:
Пропуснала е уроците по пунктуация в училище .. Жалко

Точно ти ли намери да го кажеш?

^XaMsTeRa^ каза:
По-добре с приятели , отколкото постоянно в форума :D :mf_surrender:

вЪВ форума драги, вЪВ се пише и още доста грешки съм забелязал да допускаш, трябва ли да те цитирам вече и да редактирам всичко?

ЖЕЛЯЗНО ПЕЕНЕ, УДИВИТЕЛНА!

Сподели в други сайтове

Чийзкейк каза:

вЪВ форума драги, вЪВ се пише и още доста грешки съм забелязал да допускаш, трябва ли да те цитирам вече и да редактирам всичко?

Вместо да й лижеш подметките по цял ден, вземи редактирай краварката, че нейните грешки са много по-потресаващи от "в/във", а и нали се има за публична личност, бива ли такава неграмотност!?

pozor-negramotna-pop-folk-pevica-1-300x203.jpeg

Сподели в други сайтове

HIT каза:
Вместо да й лижеш подметките по цял ден, вземи редактирай краварката, че нейните грешки са много по-потресаващи от "в/във", а и нали се има за публична личност, бива ли такава неграмотност!?

pozor-negramotna-pop-folk-pevica-1-300x203.jpeg

Ама нали не ви вълнува, защо я коментирате, не мога да разбера?

П.п. Хамстера кви са тея съобщения от теб бе, бъди мъж кажи каквото каза тук, от какво се притесняваш?

Сподели в други сайтове

Чийзкейк каза:

П.п. Хамстера кви са тея съобщения от теб бе, бъди мъж кажи каквото каза тук, от какво се притесняваш?

Aз съм хамстер , но ако искаш ела очи в очи да ти надуя главата

Правописните грешки на краварката са много по - фрапиращи , моля ти се ...

иЗкам .. може ли популярна личност да пише така - ужас :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

^XaMsTeRa^ каза:
Aз съм хамстер , но ако искаш ела очи в очи да ти надуя главата

Правописните грешки на краварката са много по - фрапиращи , моля ти се ...

иЗкам .. може ли популярна личност да пише така - ужас :gun_bandana:

О, поредният заплашващ с побой, браво, истински мъж. Да му ръкопляскаме. :1000 (33):

Татяна има администратори, докажи, че го е писала тя, докато тук си ти. За мен твоята грешка е по-фрапираща, защото е от незнание, на админа на Татяна е от бързане.

f0_3vB.gif

Сподели в други сайтове

Чийзкейк каза:

А ти какво очакваш? Че ще дрънкаш глупости по цял ден и никой няма да ти опонира ли? На такива ограничени звездици, както и на техните още по-ограничени фенове, трябва да им се показва във всеки един удобен момент колко точно са прости.

Чийзкейк каза:
Татяна има администратори, докажи, че го е писала тя, докато тук си ти. За мен твоята грешка е по-фрапираща, защото е от незнание, на админа на Татяна е от бързане.

f0_3vB.gif

И продължаваш да се излагаш, обаче. За какви администратори ми разправяш в инстаграм? Да търся ли скрийншотове и от там? Щото много добре знаеш, че и там имаше излагации. И краварката ако беше поне малко грамотна, бързането изобщо нямаше да й пречи да пише правилно.

Сподели в други сайтове

Чийзкейк каза:
О, поредният заплашващ с побой, браво, истински мъж. Да му ръкопляскаме. :1000 (33):

f0_3vB.gif

Ако беше някой от админите и, нямаше да прави същите правописни грешки и в Instagram.

Сподели в други сайтове

HIT каза:
А ти какво очакваш? Че ще дрънкаш глупости по цял ден и никой няма да ти опонира ли? На такива ограничени звездици, както и на техните още по-ограничени фенове, трябва да им се показва във всеки един удобен момент колко точно са прости.

Да, очаквам когато нещо не те вълнува да не го отразяваш, а сега за тая обида дано получиш БАН! Бих те обидил, но като те чета виждам, че си достатъчно обиден от живота.

Малко коте се оказа супер харесвана песен, споделянията говорят достатъчно.

Сподели в други сайтове

Fast каза:
Ако беше някой от админите и, нямаше да прави същите правописни грешки и в Instagram.

Защо, админите не могат да пишат в инстаграм и ли? Може ли да сложиш бан на HIT за нанесените ми обиди? Нарича ме ограничен и прост. Сега не е хубаво така да се говори, не мисля, че е нужно да му отвръщам.

Сподели в други сайтове

Чийзкейк каза:
Защо, админите не могат да пишат в инстаграм и ли? Може ли да сложиш бан на HIT за нанесените ми обиди?

Много добре знаеш, че администратори в инстаграм няма.

И не знам за какво се обиждаш. Излагаш се ежедневно в този форум, като провъзгласяваш една пропаднала певица с неуспешна кариера за супер звезда. Провъзгласяваш "боб чорба на живо пастърма" за супер хит и й се кефиш. Провъзгласяваш фалшиво пеене и го определяш за въздействащо и емоционално. Ти сам показваш колко ти е капацитета с тези неща. За теб да излезеш на сцената със стирка на главата е нещо уникално и впечатляващо.

Съжалявам, но никой не ти е виновен. Завиши си малко критериите, придобий самоуважение, и тогава очаквай нещо от хората.

Сподели в други сайтове

HIT каза:
Много добре знаеш, че администратори в инстаграм няма.

И не знам за какво се обиждаш. Излагаш се ежедневно в този форум, като провъзгласяваш една пропаднала певица с неуспешна кариера за супер звезда. Провъзгласяваш "боб чорба на живо пастърма" за супер хит и й се кефиш. Провъзгласяваш фалшиво пеене и го определяш за въздействащо и емоционално. Ти сам показваш колко ти е капацитета с тези неща. За теб да излезеш на сцената със стирка на главата е нещо уникално и впечатляващо.

Съжалявам, но никой не ти е виновен. Завиши си малко критериите, придобий самоуважение, и тогава очаквай нещо от хората.

Моля някой да му сложи БАН на този за обиди и да не ми се прави на интересен, фен на Ангел тръгнал да ми казва аз да си завишавам критериите, що за наглост? За къв се е взел тоя? За капацитет ли си мисли, че го има някой? Странно как някои хора не се поглеждат отстрани и не се виждат те какви са, а тръгнали мен да оправят. Тва, че няква група сте се съюзили на тема Татяна и тук сте станали някакво мнозинство, изобщо не значи, че мнението ви е определящо за каквото и да е било. Сори, Татяна отива на турне в Канада, била е на турне в Америка, има 2 биса на последните 2 концерта, има поне 5 хита последните 5 години, участията и са пълни и тук идва някакъв си с цялата си наглост да говори, че тя била неуспешна. Кой си ти бе?:mf_surrender:

П.п. Да не забравяме и че е лице на 2 модни бранда за 2016-та година. Марки, които са избрали невероятната и красота и фигура да ги представлява. Еми пишете си бе, няма проблем. :D

Сподели в други сайтове

Чийзкейк каза:
Моля някой да му сложи БАН на този за обиди и да не ми се прави на интересен, фен на Ангел тръгнал да ми казва аз да си завишавам критериите, що за наглост? :mf_surrender:

След като няма какво да измислиш започваш да лъжеш...? По-ниско можеш ли да паднеш?

Едит: Ау, на краварка фен му хрумнали още умнотии, съжалявам, но сега ти видях удължения пост! Как кой съм- фен на Ангел. Нали до това заключение стигна преди няколко минути?

п.п. Роксана изкара мега силния прием на тази песен. Дори тя прави по един хит в годината, за разлика от други :whistling:

Сподели в други сайтове

Charlie каза:
"Идол" никой не я брои за слива, една "Песен" е по-елитна. За песен на годината ще я нападат повече Пресинка, затова да й дадат идол.

Тц, Пайнер водят Идол за най-престижната награда и я връчват последна - Преслава пак ще яде доста хейт ако я вземе. Така че по-добре да си почине от 2-те цялостни за годината награди.

Сподели в други сайтове

Чийзкейк каза:
Браво на Райна, за новогодишната програма само тя се е постарала и е вложила труд. Обаче в лицето нещо е плашеща този път, може да е видяла зор с танците.

+ и Малина.

Сподели в други сайтове

Ybiec na Lubov каза:
Голяма е!!! Така се излиза на сцена, това е представяне на високо ниво! :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: Старата генерация си тежи на мястото много здраво!

Никаква реакция на ретро песните, на Вик очаквах мошно избухване. Добър прием на "Ще ти взема всичките пари".

Сподели в други сайтове

Кралица Анелия е праснала близо 300К гледания в нощта на 31-ви! Тя направи по-голям хит дори от "Гот ми е", супер неадекватна жена, но мачка с хитове!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Expand  

Сподели в други сайтове

Чийзкейк каза:

Как го чу, като са я обработили на макс? А бис-а ? Нали рева, че имала бис и пеели? Супер умряла работа.

Сподели в други сайтове

Чийзкейк каза:

f0_3vB.gif

Ти докажи,че е админ.

Ако беше админ, щеше да пише- админ. Така,че приемаме че е Татяна, щом това е официалния и профил.

Бахти необразованата жена, такива елементарни грешки.. Но простено и е, от село е.

Сподели в други сайтове

Сашо каза:
Как го чу, като са я обработили на макс? А бис-а ? Нали рева, че имала бис и пеели? Супер умряла работа.

Чакай да качат целия концерт. И нищо не и е обработено, просто е ЖЕЛЯЗНА, това е. Стига все си търсил кусури. Вече покри всичките ти критерии, които преди изтъкваше, че нямала, време е да кажеш БРАВО и да признаеш успехите й. Има живи изпълнения, има милиони в ю туб, има бисове, нали помни как преди изтъкваше, че ги няма тея неща. :P

Сашо каза:
Ти докажи,че е админ.

Ако беше админ, щеше да пише- админ. Така,че приемаме че е Татяна, щом това е официалния и профил.

Бахти необразованата жена, такива елементарни грешки.. Но простено и е, от село е.

Стига с Татяна вече, едно и също се дъвче. Има повече плюсове, защо само негативите отразяваш?

Сподели в други сайтове

Сашо каза:
Ти докажи,че е админ.

най-малкото ако беше админ, отдавна да му е отнела правата

Сподели в други сайтове

ICEberg каза:
най-малкото ако беше админ, отдавна да му е отнела правата

Защо да му ги отнеме? След като има грешка му се казва и я оправя, поне момчето винаги се отзовава, когато трябва да се свърши нещо бързо.

П.п. Галя е пуснала реклама във фейсбук на новата си песен.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...